Book feriehus Book feriehus
I huset skal der bo
Påskeferie Påskeferie

Tag på påskeferie i Lalandia

 

Få en forsmag på sommerferien, og tag hele familien med på påskeferie i Lalandia. Vores to feriecentre i Billund og Rødby danner de perfekte rammer om oplevelser og stjernestunder for store og små, og byder blandt andet på vandland, legeland og meget andet.

 

Påskeferie i Danmark - i 30 graders varme

 

I Lalandia kan I både nyde det danske forår fra terrassen i jeres helt eget feriehus, og få varmen i vores feriecentre og i Aquadome, som hele året rundt er opvarmet til 30 grader. Book et ophold i dag, og gør dette års påskeferie uforglemmelig for alle.

 

Klik her og book påskeferie i Lalandia for hele familien

 

 
 
Fri adgang til Aquadome
Under hele jeres ophold i Lalandia har I fri og ubegrænset adgang til vores enorme vandland Aquadome. Sus ned af de mange vandrutchebaner og rid på bølgerne i bølgebassinet - Det hele er inkluderet.
Nyd foråret i fulde drag
Vores feriecentre i Rødby er placeret i naturskønne omgivelser med rig mulighed for løbe- og gåture og masser af afslapning. Nyd det hele fra jeres private terrasse eller gå på opdagelse i den omkringliggende natur.

 

 
 
LEGOLAND® i Billund
Vores feriecenter i Billund ligger i gåafstand til LEGOLAND®, Danmarks mest kendte forlystelsespark for store og små. Parken åbner 28. marts, så der er god mulighed for at kombinere påskeferien med en tur i LEGOLAND®.
Find det perfekte feriehus
Uanset om I er tre eller otte og er til klassisk stil eller design, har vi det perfekte feriehus til jeres behov. Klik på ’Book nu’, og se det store udvalg af feriehuse i vores feriecentre i Billund og Rødby.

 

 

Priseks.
Påskeferie

3 dejlige feriedage
for 4 personer
Rødby fra kun 2.878 kr.
Billund fra kun 3.698 kr.
BOOK NU
Priseks. ved ophold med to overnatninger i Comfort 4 og Classic 4 feriehus

 

 

Hvad er
med i prisen?

Pris er inkl. GRATIS adgang til Aquadome samt slutrengøring. Ekskl. miljøafgift. Bemærk at Aquadome kan benyttes på afrejsedagen i hele åbningstiden.

 

 

Der tages forbehold for prisændringer.

 

Del |