Velkommen til Lalandia i Billund

Her på siden finder I information om ankomst og fremvisning af coronapas og COVID-19 test i Lalandia i Billund. Siden opdateres løbende.

01. juni 2021

Information til jer, der har booket feriehus
Når I besøger Lalandia Centret første gang under jeres ophold, vil vi kontrollere jeres coronapas og COVID-19 test ved hovedindgangen. Coronapas og COVID-19 test skal fremvises ved ankomst sammen med ID. Her vil gæster fra 15 år få udleveret et armbånd, hvor farven indikerer den dag, som testen er foretaget. Hvis I bruger Coronapas app, skal I vise jeres coronapas og vil få udleveret et nyt armbånd hver dag. Alle med gyldigt armbånd kan benytte fast-track indgangen til centret.

Det er vigtigt at I sørger for at have et gyldigt coronapas eller en gyldig test under hele jeres ophold i Lalandia. Hvis I har brug for et nyt armbånd under jeres ophold, kan I få det i Servicecentret eller ved hovedindgangen mod forevisning af ny test.

Information til jer, der besøger Lalandia som endagsgæst
Når I besøger Lalandia som endagsgæst, vil vi kontrollere jeres coronapas og COVID-19 test ved hovedindgangen. Coronapas og COVID-19 test skal fremvises ved ankomst sammen med ID. Her vil I få udleveret et farvet armbånd til hver gæst fra 15 år, hvor farven indikerer den dag, som testen er foretaget. Hvis I bruger Coronapas app, skal I vise jeres coronapas og vil få udleveret et nyt armbånd hver dag. Alle med gyldigt armbånd kan benytte fast-track indgangen til centret.

Coronapas og negativ COVID-19 test
Alle gæster i Lalandia, både boende gæster og endagsgæster, skal fremvise coronapas eller negativ COVID-19 test, der er mindre end 72 timer gammel, for alle fra 15 år. Coronapas og COVID-19 test skal fremvises ved ankomst sammen med ID.

Når vi har kontrolleret jeres coronapas eller COVID-19 test, får I udleveret et farvet armbånd til hver gæst fra 15 år, hvor farven indikerer den dag, som testen er foretaget. Hvis I bruger Coronapas app, skal I vise jeres coronapas og vil få udleveret et nyt armbånd hver dag. Alle med gyldigt armbånd kan benytte fast-track indgangen til centret.

Det er vigtigt at I sørger for have et gyldigt coronapas eller en gyldig test under hele jeres ophold i Lalandia. Hvis I har brug for et nyt armbånd under jeres ophold, kan I få det i Servicecentret eller ved hovedindgangen mod forevisning af ny test.

Testcenter nær Lalandia i Billund
Testtype: Hurtigtest
Adresse: LEGOLAND Castle Hotel, Åstvej 20, 7190 Billund
Åbningstider: Alle dage 09:30 - 17:30 (forbehold for ændringer – se evt. coronasmitte.dk)

Testtype: Hurtigtest og PCR-test
Adresse: Billund Lufthavn, Passagerterminalen 10, 7190 Billund
Åbningstider: Alle dage 08.00 – 20.00 (forbehold for ændringer – se evt. coronasmitte.dk)

Gæster, der har et coronapas for COVID-19 vaccination eller for COVID-19 immunitet, vil få udleveret et armbånd med farven, der svarer til at man at testet på ankomstdagen, og skal have fornyet armbåndet, hvis opholdet er længere end armbåndet er gyldigt til. Fornyelse af armbånd sker i Servicecentret eller ved hovedindgangen. Hvis I bruger Coronapas app, skal I vise jeres coronapas og vil få udleveret et nyt armbånd hver dag.

Undtagelser for fremvisning af coronapas:

  • Børn under 15 år
  • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test
  • Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test

Det er gæstens ansvar at sørge for at have et coronapas eller en negativ COVID-19 test, der er mindre end 72 timer gammel, for alle fra 15 år under hele opholdet i Lalandia.

Det er ikke et krav for at bo i vores feriehuse, at man kan fremvise et gyldigt coronapas, men det vil ikke være muligt at få adgang til Lalandia uden coronapas eller negativ COVID-19 test, der er mindre end 72 timer gammel.

  • Book trygt under Covid-19
  • Book trygt under Covid-19