En tryg ferie – også når i booker

Vi glæder os til at se jer! Det er vores største prioritet at give jer en tryg ferie, hvor I udelukkende skal tænke på at nyde jeres ferie og bare være sammen. Herunder finder I information om hvordan I skal forholde jer, når I booker et ophold og når I ankommer til Lalandia – inkl. coronapas. Siden opdateres løbende.

02. juli 2021

På vej til Lalandia
Læs alt om ankomst, afrejse og fremvisning af coronapas her:

Billund | Rødby

Book trygt
Når I booker et ophold, er I sikret mod en eventuel nedlukning af Lalandia eller Aquadome. Med i prisen får I en gratis Tryghedspakke, der giver mulighed for at afbestille eller ombooke til 0 kr..

Trygge rammer
Under ferien bor I i jeres eget feriehus i grønne omgivelser med god plads omkring. Her kan I nyde den gode sommerhusstemning og tiden sammen med familien. I Lalandia centret i både Rødby og Billund er der, inklusiv Aquadome, mere end 25.000 kvadratmeter at boltre sig på, så der er god plads til at alle kan få en tryg ferieoplevelse.

Vi passer godt på jer
Vi følger med i den seneste udvikling i forhold til COVID-19, og efterlever alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighederne. Der vil være en række tiltag, som er med til at sikre et trygt besøg for alle – inkl. at alle gæster fra 16 år skal fremvise coronapas eller en negativ COVID-19 test ved ankomst.

Book trygt under COVID-19 - I er sikret ved eventuel ny nedlukning
Hvis I booker et ophold lige nu, får I en gratis Tryghedspakke med i prisen. Normalpris: 249 kr. Med Tryghedspakken kan I, uanset årsag og uden merpris, ændre eller afbestille jeres ophold – helt op til 15 dage før ankomst. Tryghedspakken dækker også ved sygdom før og under ophold. Husk at tilvælge Tryghedspakken, når I booker jeres ophold.

Læs mere om tryghedspakken her:
Billund | Rødby

Ved en eventuel ny nedlukning af hele Lalandia eller Aquadome er jeres ferieophold sikret. Skulle det ske, at Lalandia lukkes pga. COVID-19, kan I gøre brug af Tryghedspakken eller vælge en af tre muligheder:

 1. Afhold ophold som planlagt og få et gavekort på 30% af beløbet, som I har betalt for jeres ophold.

 2. Flyt jeres ophold til et tilsvarende på et andet tidspunkt.

 3. Få et gavekort på et nyt ophold. Gavekortet er gyldigt i 3 år. I betaler ingen ekstra gebyrer.

Hvis I har et ophold i Lalandia i perioden, som er berørt af nedlukning, kontakter vi jer direkte via mail. Ring til vores bookingafdeling på tlf. +5461 0500, hvis I mod forventning ikke modtager information fra os. Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 9-17 og i weekender og på helligdage kl. 10-16. Der kan være ventetid i telefonen.

Coronapas og negativ COVID-19 test
Husk at medbringe coronapas eller negativ COVID-19 test, der er mindre end 72 timer (lyntest) eller 96 timer (PCR-test) gammel, for alle fra 16 år. Coronapas og COVID-19 test skal fremvises ved ankomst sammen med ID.

Når vi har kontrolleret jeres coronapas eller COVID-19 test, får I udleveret et farvet armbånd til hver gæst fra 16 år, hvor farven indikerer den dag, som testen er foretaget. Hvis I bruger Coronapas app, skal I vise jeres coronapas og vil få udleveret et nyt armbånd hver dag.

Alle med gyldigt armbånd kan benytte fast-track indgangen til centret.

Tjek alt om ankomst og afrejse samt fremvisning af coronapas og COVID-19 test her:

Billund | Rødby

Det er vigtigt at I sørger for at have et gyldigt coronapas eller en gyldig test under hele jeres ophold i Lalandia. Der forefindes testcentre tæt på Lalandia i Rødby og Lalandia i Billund. Gæster, der har et coronapas for COVID-19 vaccination eller for COVID-19 immunitet, vil få udleveret et armbånd med farven, der svarer til at man at testet på ankomstdagen, og skal have fornyet armbåndet, hvis opholdet er længere end armbåndet er gyldigt til. Fornyelse af armbånd sker i Servicecentret eller ved hovedindgangen. Hvis I bruger Coronapas app, skal I vise jeres coronapas og vil få udleveret et nyt armbånd hver dag.

Undtagelser for fremvisning af coronapas:

 • Børn under 16 år
 • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test (OBS: læs afsnit om nyt krav om dokumentation for fritagelse længere nede på siden)
 • Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test (OBS: læs afsnit om nyt krav om dokumentation for fritagelse længere nede på siden)

Det er gæstens ansvar at sørge for at have et coronapas eller en negativ COVID-19 test, der er mindre end 72 timer (lyntest) eller 96 timer (PCR-test) gammel, for alle fra 16 år under hele opholdet i Lalandia.

Det er ikke et krav for at bo i vores feriehuse, at man kan fremvise et gyldigt coronapas, men det vil ikke være muligt at få adgang til Lalandia uden coronapas eller en negativ COVID-19 test, der er mindre end 72 timer (lyntest) eller 96 timer (PCR-test) gammel.

Krav om dokumentation for fritagelse af COVID-19 test
Personer, der af medicinske årsager eller som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test, er undtaget for krav om test og coronapas. Fra torsdag den 1. juli er det et krav fra Sundhedsministeriet, at disse borgere skal kunne fremvise dokumentation for, at de af sundhedsfaglige årsager er undtaget for COVID-19 test og krav om coronapas. Dokumentationen udleveres af de kommunale borgerservicecentre fra fredag den 25. juni.

Læs mere om det nye krav, og hvad du skal gøre, hvis du er undtaget test og coronapas, her

Tiltag for jeres tryghed
Det skal være trygt og sikkert for både gæster og medarbejdere at være i Lalandia Centret. Derfor er der en række tiltag, som er med til at sikre en tryg oplevelse for alle.

 • Gæster fra 16 år skal fremvise et gyldigt coronapas.

 • På jeres vej rundt i Lalandia vil I møde afstandsmarkeringer, skilte og budskaber, der alle kan hjælpe jer med at vise hensyn og holde afstand til de andre gæster.

 • Vores personale vil følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger, og kan informere og hjælpe ved tvivl og spørgsmål.

 • Der vil være opsat plexiglas på relevante steder for at hjælpe gæster og medarbejdere med at holde afstand.

 • I vil se synlige spritdispensere rundt i Lalandia Centret, der er placeret i en højde, hvor børn også nemt kan bruge dispenseren.

 • Ved alle aktiviteter, butikker, restauranter og øvrige områder vil der være angivet, hvor mange personer der må opholde sig i området. Antallet er fastsat ud fra gældende retningslinjer.

 • Rengøring vil have særlig høj prioritet og vi vil sørge for afspritning af kontaktpunkter løbende gennem dagen.

 • Monky Tonky Land vil blive rengjort flere gange dagligt.

 • Vi anbefaler vores gæster at downloade appen Smittestop.

Særligt for Lalandia Aquadome
Når I holder den anbefalede afstand i Aquadome, vil kloren minimere risikoen for smitte, og I kan trygt bade. Samtidig er der en række tiltag, som er med til at sikre en tryg badeoplevelse for alle.

 • I Aquadome vil der være opsat skilte, hvor det fremgår, hvor mange personer, der må være i bassiner, spabade etc. Antallet er fastsat ud fra gældende retningslinjer.

 • Åbningstiden i Aquadome vil være udvidet på travle dage, så badegæsterne fordeles og der er god plads til alle. Gæster skal derfor ikke booke en tid i badelandet.

Restauranter og takeaway
Husk et gyldigt coronapas eller en negativ COVID-19 test ved restaurantbesøg. Gælder også ved afhentning af takeaway.

 • En tryg ferie
 • Mange forebyggende tiltag
 • Pas på hinanden

Pas på hinanden
Følg Sundhedsstyrelsens retningslinjer og pas godt på jer selv og andre gæster i Lalandia – så er I med til at sikre en både sjov og tryg ferie for jer selv og andre.

 • Bliv hjemme under dynen, hvis du er syg eller har symptomer på coronavirus.

 • Husk at medbringe coronapas og ID for alle fra 16 år.

 • Hold afstand og vis hensyn til andre.

 • Undgå håndtryk, kindkys og kram.

 • Følg anvisningerne fra vores medarbejdere, på skilte og afstandsmarkeringerne i centret.

 • Vask hænder tit eller brug håndsprit.

 • Host eller nys i ærmet.

 • Vi anbefaler vores gæster at downloade appen Smittestop.

 • Book trygt under Covid-19
 • Book trygt under Covid-19

Særlige hygiejnehensyn
Pga. hygiejnehensyn kan der være faciliteter med begrænset adgang under jeres ophold. Der kan være områder i Lalandia, som midlertidig lukkes, fordi der skal foretages rengøring, eller områder som vil være lukkede under hele opholdet. Dette giver ikke anledning til refusion af dele eller hele jeres ophold i Lalandia.

Nyttige links
Information om ankomst samt fremvisning af coronapas og COVID-19 test i Lalandia i Billund
Information om ankomst og afrejse samt fremvisning af coronapas og COVID-19 test i Lalandia i Rødby
Coronasmitte.dk
Information om coronpas og COVID-19 test
Kort over COVID-19 testcentre

Testcenter nær Lalandia i Rødby
Testtype: Hurtigtest
Adresse: Rødby Færgestationsvej 8, 4970 Rødby
Åbningstider: Alle dage 00:00 - 23:59 (forbehold for ændringer – se evt. coronasmitte.dk)

Testtype: Hurtigtest
Adresse: Østergade 58D, 4970 Rødby
Åbningstider: Alle dage 09:00 - 19:00 (forbehold for ændringer – se evt. coronasmitte.dk)

Testcenter nær Lalandia i Billund
Testtype: Hurtigtest
Adresse: LEGO Konference Hotel, Åstvej 10A, 7190 Billund
Åbningstider: Alle dage 09:30 - 18:00 (forbehold for ændringer – se evt. coronasmitte.dk)

Testtype: Hurtigtest og PCR-test
Adresse: Billund Lufthavn, Passagerterminalen 10, 7190 Billund
Åbningstider: Alle dage 08.00 – 20.00 (forbehold for ændringer – se evt. coronasmitte.dk)

Har I spørgsmål?
Har I spørgsmål, beder vi jer kontakte os på: lalandia@lalandia.dk eller på tlf. +45 5461 0500, så vi kan hjælpe jer. Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 9-17 og i weekender og på helligdage kl. 10-16. Der kan være ventetid i telefonen.