Lalandia genåbner 21. maj
Vi glæder os til at tage imod jer den 21. maj, hvor vi genåbner alle faciliteter. Book trygt allerede nu med gratis Tryghedspakke og vores særlige muligheder for ombooking i forbindelse med covid-19. Læs mere.

En tryg ferie – også når i booker

Vores største prioritet er at give jer en tryg ferie, hvor I udelukkende skal tænke på at nyde jeres ferie og bare være sammen. Under ferien bor I i eget feriehus i grønne omgivelser med god plads omkring. Mens vi venter på at åbne, kan I booke vores feriehuse til stærkt nedsat pris – og når I booker et ophold fra 21. maj og frem, er jeres ophold sikret ved en eventuel forlænget eller ny nedlukning pga. Covid-19.

21. april 2021

Lalandia genåbner 21. maj.
Vi glæder os til at tage imod jer den 21. maj, hvor vi genåbner alle faciliteter. Booker I nu, får I gratis Tryghedspakke med i jeres ophold. Skulle nedlukningen imod al forventning blive forlænget, kan I gøre brug af Tryghedspakken eller vælge en af de tre muligheder, der står beskrevet i afsnittet Book trygt under Covid-19.

Husk at medbringe coronapas eller negativ covid-19 test for alle over 15 år. Coronapasset skal fremvises ved ankomst sammen med ID.

Mens vi venter på at åbne
Alle faciliteter i Lalandia i Rødby og Lalandia i Billund vil være lukket til og med 20. maj, inklusiv Aquadome. På udvalgte dage er Lalandia Supermarket åbent, og I kan bestille takeaway.

Det er stadig muligt at booke et dejligt ophold i feriehusene ved Lalandia og nyde omgivelserne, nu til en reduceret pris pga. de nedlukkede faciliteter.

Hvis I har et ophold i Lalandia i perioden, har vi kontaktet jer direkte via mail. Ring til vores bookingafdeling på tlf. +5461 0500, hvis I mod forventning ikke har modtaget information fra os. Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 9-17 og i weekender og på helligdage kl. 10-16. Der kan være ventetid i telefonen.

Book trygt under Covid-19, I er sikret ved eventuel forlænget eller ny nedlukning
Ved en eventuel forlænget eller ny nedlukning af hele Lalandia eller Aquadome er jeres ferieophold sikret. Booker I et ophold fra 21. maj og frem, og Lalandia lukkes pga. Covid-19, har I tre muligheder:

 1. Afhold ophold som planlagt og få et gavekort på 30% af beløbet, som I har betalt for jeres ophold.
 2. Flyt jeres ophold til et tilsvarende på et andet tidspunkt.
 3. Få et gavekort på et nyt ophold. Gavekortet er gyldigt i 3 år. I betaler ingen ekstra gebyrer.

Lige nu: gratis Tryghedspakke
Hvis I booker et ophold lige nu, får I en gratis Tryghedspakke med i prisen. Normalpris: 249 kr. Med Tryghedspakken kan I, uanset årsag og uden merpris, ændre eller afbestille jeres ophold – helt op til 15 dage før ankomst. Tryghedspakken dækker også ved sygdom før og under ophold. Husk at tilvælge Tryghedspakke, når I booker jeres ophold.

Læs mere:
Billund | Rødby

Exclusivkortholdere
Vi forlænger gyldigheden af jeres Exclusivkort med det antal dage, som nedlukningen varer.

Forsamlingsforbud
Et feriehus er omfattet af de samme restriktioner som private hjem, hvorfor det er op til gæsterne selv at vurdere, hvor mange der ansvarligt kan samles. Et forsamlingsforbud danner derfor ikke grundlag for refusion af jeres Lalandia-ophold.

Mange forebyggende tiltag
Lalandia følger vi med i den seneste udvikling i forhold til Covid-19, og efterlever alle aktuelle retningslinjer fra myndighederne. Når vi åbner vores faciliteter igen, vil der være en række tiltag, som er med til at sikre en tryg ferie for alle.

 • På jeres vej rundt i Lalandia vil I møde afstandsmarkeringer, skilte og budskaber, der alle kan hjælpe jer med at vise hensyn og holde afstand til de andre gæster.

 • Vores personale vil følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og kan informere og hjælpe ved tvivl og spørgsmål.

 • Der vil være opsat plexiglas på relevante steder for at hjælpe gæster og medarbejdere med at holde afstand.

 • I vil se synlige sprit-dispensere rundt i Lalandia Centret, der er placeret i en højde, hvor børn også nemt kan bruge dispenseren.

 • Ved alle aktiviteter, butikker og øvrige områder vil der være angivet, hvor mange personer der må opholde sig i området. Antallet er fastsat ud fra gældende retningslinjer.

 • Vi vil tilbyde takeaway, så I kan nyde jeres mad i feriehuset.

 • Rengøring vil have særlig høj prioritet og vi vil sørge for afspritning af kontaktpunkter løbende gennem dagen.

 • Monky Tonky Land vil blive rengjort flere gange dagligt.

 • I Aquadome vil der være opsat skilte, hvor det fremgår, hvor mange personer, der må være i bassiner, spabade etc. Antallet er fastsat ud fra gældende retningslinjer.

 • Åbningstiden i Aquadome vil være udvidet på travle dage, så badegæsterne fordeles og der er god plads til alle. Gæster skal derfor ikke booke en tid i badelandet.

 • Der vil være registrering af mailadresse samt besøgstidspunkt på dagsgæster, så vi hurtigt kan tage kontakt, hvis vi informeres om smittetilfælde.

 • Vi anbefaler vores gæster at downloade appen Smittestop.

 • Mundbind skal bæres overalt i Lalandia Centret, dog ikke i sportshal og fitnesscenter. Kravet om mundbind gælder ikke, når I sidder ned. Børn under 12 år behøver ikke bære mundbind.

 • I Aquadome skal I ikke bære mundbind, dog er der undtagelser i omklædningsrummet og på spisestederne. Badegæster skal bære mundbind i omklædningsrummet hen til det valgte omklædningsskab, hvor det kan fjernes. Mundbindet skal påføres igen, når badegæsten tager tøj på igen efter besøget i Aquadome. På spisestederne i Aquadome skal I bære mundbind, indtil I sætter jer ned. Når I holder den anbefalede afstand i Aquadome, vil kloren minimere risikoen for smitte, og I kan trygt bade.

 • En tryg ferie
 • Mange forebyggende tiltag
 • Pas på hinanden

Pas på hinanden
Følg Sundhedsstyrelsens retningslinjer og pas godt på jer selv og andre gæster i Lalandia – så er I med til at sikre en både sjov og tryg ferie for jer selv og andre.

 • Hold afstand til andre.

 • Bliv hjemme under dynen ved symptomer.

 • Vask hænder tit eller brug håndsprit.

 • Host eller nys i ærmet.

 • Book trygt under Covid-19
 • Book trygt under Covid-19

Covid-19: særlig information
Pga. hygiejnehensyn kan der være faciliteter med begrænset adgang under jeres ophold. Der kan være områder i Lalandia, som midlertidig lukkes, fordi der skal foretages rengøring, eller områder, som vil være lukkede under hele opholdet. Dette giver ikke anledning til refusion af dele eller hele jeres ophold i Lalandia.

Har I spørgsmål?
Har I spørgsmål, beder vi jer kontakte os på: lalandia@lalandia.dk eller på tlf. +45 5461 0500, så vi kan hjælpe jer. Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 9-17 og i weekender og på helligdage kl. 10-16. Der kan være ventetid i telefonen.