Lalandia er åben

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Lalandia, hvor I kan se frem til en masse dejlige oplevelser både indendørs og udendørs.

01. august 2020

Vi følger alle retningslinjer, og sørger for god plads bl.a. med tydelige afstandsmarkeringer, sikring af god håndhygiejne og skiltning.

Ekstra aktiviteter i det fri
Der er muligheder for både brede feriesmil, røde kinder og sved på panden i de sjove aktiviteter for hele familien.  Få overblik over aktiviteterne herunder.

Lalandia i Billund
Lalandia i Rødby

Mange af vores udendørsaktiviteter er gratis for gæster, der har booket et ophold i Lalandia.

Gå på opdagelse i feriecentret
Der venter som altid også mange sjove oplevelser indenfor i Lalandia – se åbningstiderne her.

Aktiviteter i Billund
Aktiviteter i Rødby

Butikker, restauranter og takeaway
Butikker og udvalgte restauranter i Lalandia er åbne, og vi byder også på et stort udvalg af takeaway, som kan nydes i feriehuset.

En tryg ferie
Vi følger myndighedernes retningslinjer, og har lavet en række tiltag, som er med til at sikre en tryg ferie for alle. På jeres vej rundt i Lalandia vil I møde afstandsmarkeringer, skilte, sprit-dispensere og budskaber, der kan hjælpe jer med at vise hensyn og holde afstand til de andre gæster. Samtidig er vores personale naturligvis opmærksomme på alle retningslinjer og hensyn. Vores største prioritet er at give jer en tryg ferie, hvor I kun skal tænke på at hygge jer med familien.

Har I spørgsmål?
Har I spørgsmål, beder vi jer kontakte os på: lalandia@lalandia.dk eller på tlf. +45 5461 0500, så vi kan hjælpe jer. Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 9-17 og i weekender og på helligdage kl. 10-16. Der kan være ventetid i telefonen.