LALANDIA ER NEDLUKKET TIL OG MED 31. JANUAR
Mens vi venter på at åbne alle faciliteter, kan I booke vores feriehuse til stærkt nedsat pris – og når I booker et ophold fra 3. februar og frem, er jeres ophold sikret ved en eventuel forlænget eller ny tvungen nedlukning Læs mere.

Book et feriehus til særpris

Lalandia er nedlukket frem til 31. januar og alle faciliteter inkl. Aquadome er lukket. Takeaway er muligt. Mens vi venter på at åbne alle faciliteter, kan I booke til stærkt nedsatte priser. Book et feriehus og få en skøn pause fra hverdagen.

Praktisk information:

Luk

Praktisk information:

 • Hvad er med i prisen

  Når I booker et feriehus ved Lalandia, har vi skabt de perfekte rammer for at I som familie bare kan slappe af og have det sjovt sammen.

  • Jeres helt eget feriehus

  • Wifi i feriehuset, så underholdningen er sikret, når familien er samlet i sofaen

  • Rengøring af feriehuset, når ferien er slut – så I har ekstra tid til alt det sjove

  • Multibaner, hyggelige klappegeder og andre udendørsaktiviteter

  Bemærk at faciliteterne i Lalandia er lukket ned. Takeaway er muligt.

  Vi glæder os til at se jer.

 • Det med småt

  Tilbuddet med særpriser på ophold i feriehuse ved Lalandia gælder ved booking af ophold med ankomst og afrejse i perioden fra den 3. januar - 31. januar 2022, hvor faciliteterne i Lalandia er lukket ned. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagnetilbud eller allerede indgåede lejemål, og gælder kun for nye bestillinger foretaget i perioden fra 1. januar til den 28. januar 2022. Vi tager forbehold for ændring af priser, booking- og opholdsperioder samt udsolgte perioder.

  Priseksempler
  Priseksempler er frapris for ophold med to overnatninger i Comfort 4 feriehus i Rødby.

  Nedsatte priser og rabatter
  Rabatter varierer afhængigt af hvilken hustype og opholdslængde I vælger.

Book et feriehus

Alle faciliteter inklusive Aquadome er lukket til og med 31. januar, men takeaway er muligt.

Book til stærkt nedsatte priser. Nyd de skønne omgivelser og få en pause fra hverdagen.

Book nu

Skønne ophold langt fra hverdagen

 • Skønne feriehuse

Skønne feriehuse

Alle feriehusene har eget køkken, bad, terrasse og gratis wifi – og nogle er endda indrettet med spa og sauna. Træk stikket og kom tættere på familien – så klarer vi resten, også slutrengøringen.

Billund Rødby

 • Nærvær med familien

Nærvær med familien

Kom helt ned i gear og nyd afslappende øjeblikke langt fra hverdagen. Alle feriehusene er indrettet med fokus på, at familien kan tilbringe tid i fællesskab.

 • Takeaway

Takeaway

Vil I bare gerne have hyggelige stunder og springe madlavningen over? Bestil takeaway – helt perfekt til at nyde i feriehuset.

Billund Rødby

Turen går til Lalandia i Rødby

Smuk strand og natur

Lalandia i Rødby ligger i skønne naturomgivelser ved Østersøen, tæt på den dejligste sandstrand. Diget langs stranden er perfekt til lange gåture og til at komme helt ned i tempo. Se på fugle eller saml strandskaller og nyd naturens ro ved vandkanten.

 • Frisk luft og udendørsaktiviteter

Frisk luft og udendørs­aktiviteter

Feriehusområdet byder på masser af aktiviteter for hele familien. Læg vejen forbi legepladserne, og hyg jer på fjederdyr, klatrestativer eller rutsjebaner. Tag også familien med hen til vores søde klappegeder, der elsker at få selskab.

Oplev enestående Dodekalitten

Det vilde oplevelseseventyr venter i ’de lollandske alper’. Lad jer imponere af de 12 gigantiske 7-9 meter høje stenskulpturer, som i døgnets lyse timer udsender elektronisk musik, der er tilpasset årstiden.

Find roen ved Naturpark Maribosøerne

Tag familien med ud til Naturpark Maribosøerne, og giv dem en uforglemmelig naturoplevelse. Naturpark Maribosøerne er et enestående og fredet naturområde, hvor I kan opleve et enestående fugleliv, interessant kulturhistorie, skønne herregårdslandskaber og flotte ørige søer.

Turen går til Lalandia i Billund

Unikke udendørsoplevelser nær Lalandia i Billund

 • Kig ind til vores søde, klappevenlige dværggeder

Besøg vores søde venner

Kig ind til vores søde, klappevenlige dværggeder, der elsker at få besøg. Et stort hit for både mennesker og dyr. Gederne er meget kærlige og godmodige, og derfor kan selv små børn færdes frit i dyrefolden, mens de leger og nyder den friske luft.

 • Udforsk den nye skovforhindringsbane ved feriehusområdet

Slip jeres indre Tarzan løs

Udforsk den nye skovforhindringsbane ved feriehusområdet med masser af udfordringer for hele familien. Sus afsted i den 40 meter lange svævebane eller slip jeres indre Tarzan løs i den 400 meter lange skovforhindringsbane. Er I mere til spil og leg, er der også masser af muligheder for boldspil på vores multibaner.

 • Udforsk kvie søs flotte muligheder

Udforsk Kvie Sø

Kvie Sø er et naturskønt område med mange muligheder. Der er vandrestier på 2,5 og 3,5 km langs det meste af søkanten, og derfor er området populært til vandreture.

Book et feriehus

Alle faciliteter inklusive Aquadome er lukket til og med 31. januar, men takeaway er muligt.

Book til stærkt nedsatte priser. Nyd de skønne omgivelser og få en pause fra hverdagen.

Book nu