Book trygt under Covid-19
Mens vi venter på at åbne alle faciliteter, kan I booke vores feriehuse til stærkt nedsat pris – og når I booker et ophold fra 21. maj og frem, er jeres ophold sikret ved en eventuel forlænget eller ny tvungen nedlukning. Læs mere.

Book til særpris

Nyd forårets helligdage eller en skøn forårsweekend med familien i feriehusene ved Lalandia. Mens vi venter på at åbne alle faciliteter, kan I booke til stærkt nedsatte priser. Book et feriehus og få en skøn pause fra hverdagen.

Praktisk information:

Luk

Praktisk information:

 • Hvad er med i prisen

  Når I booker et feriehus ved Lalandia, har vi skabt de perfekte rammer for at I som familie bare kan slappe af og have det sjovt sammen.

  • Jeres helt eget feriehus

  • Wifi i feriehuset, så underholdningen er sikret, når familien er samlet i sofaen

  • Rengøring af feriehuset, når ferien er slut – så I har ekstra tid til alt det sjove

  • Multibaner, hyggelige klappegeder og andre udendørsaktiviteter

  Bemærk at faciliteterne i Lalandia er lukket ned. Lalandia Supermarket og takeaway har dog åbent på udvalgte dage.

  Vi glæder os til at se jer.

 • Det med småt

  Tilbuddet med særpriser på ophold i feriehuse ved Lalandia gælder ved booking af ophold med ankomst og afrejse i perioden fra den 1. februar til den 20. maj 2021, hvor faciliteterne i Lalandia er lukket ned. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagnetilbud eller allerede indgåede lejemål, og gælder kun for nye bestillinger foretaget i perioden fra 1. februar til den 18. maj 2021. Vi tager forbehold for ændring af priser, booking- og opholdsperioder samt udsolgte perioder.

  Priseksempler
  Priseksempler er frapris for ophold med to overnatninger i Comfort 4 feriehus i Rødby.

  Nedsatte priser og rabatter
  Rabatter varierer afhængigt af hvilken hustype og opholdslængde I vælger.

 • Bededagsferie til særpris

  Book feriehus til stærkt nedsat pris

  f.eks. 3 nætter i feriehus for 4 personer

  Fra kun
  2.151 KR.
  Book nu
 • Kristi himmel­fartsferie til særpris

  Book feriehus til stærkt nedsat pris

  f.eks. 4 nætter i feriehus for 4 personer

  Fra kun
  3.441 KR.
  Book nu
 • Forårsweekend til særpris

  Book feriehus til stærkt nedsat pris og forkæl familien med en dejlig pause fra hverdagen.

  f.eks. 2 nætter i feriehus for 4 personer

  Fra kun
  1.721 KR.
  Book nu

Skønne ophold langt fra hverdagen

 • Skønne feriehuse

Skønne feriehuse

Alle feriehusene har eget køkken, bad, terrasse og gratis wifi – og nogle er endda indrettet med spa og sauna. Træk stikket og kom tættere på familien – så klarer vi resten, også slutrengøringen.

Billund Rødby

 • Nærvær med familien

Nærvær med familien

Kom helt ned i gear og nyd afslappende øjeblikke langt fra hverdagen. Alle feriehusene er indrettet med fokus på, at familien kan tilbringe tid i fællesskab.

 • Takeaway

Takeaway

Vil I bare gerne have hyggelige stunder og springe madlavningen over? Bestil takeaway - helt perfekt til at nyde i feriehuset.

Det er muligt at bestille takeaway fredag og lørdag.

Billund Rødby

Turen går til Lalandia i Rødby

Smuk strand og natur

Lalandia i Rødby ligger i skønne naturomgivelser ved Østersøen, bare 200 meter fra den dejligste sandstrand. Diget langs stranden er perfekt til lange gåture og til at komme helt ned i tempo. Se på fugle eller saml strandskaller og nyd naturens ro ved vandkanten.

 • Frisk luft og udendørsaktiviteter

Frisk luft og udendørsaktiviteter

Feriehusområdet byder på masser af aktiviteter for hele familien. Læg vejen forbi legepladserne, og hyg jer på fjederdyr, klatrestativer eller rutsjebaner. Ta’ også familien med hen til vores søde klappegeder, der elsker at få selskab.

 • Oplev knuthenborg safaripark

Oplev knuthenborg safaripark

Det vilde eventyr venter i Knuthenborg Safaripark. Lad jer imponere af kæmperne i Dinosaurskoven, hyg jer i det sjove Limpopoland og tag på safari med familien.

Oplev enestående dodekalitten

Det vilde oplevelseseventyr venter i ’de lollandske alper’. Lad jer imponere af de 12 gigantiske 7-9 meter høje stenskulpturer, som i døgnets lyse timer udsender elektronisk musik, der er tilpasset årstiden.

Find roen ved naturpark mariobosøerne

Tag familien med ud til Naturpark Maribosøerne, og giv dem en uforglemmelig naturoplevelse. Naturpark Maribosøerne er et enestående og fredet naturområde, hvor I kan opleve et enestående fugleliv, interessant kulturhistorie, skønne herregårdslandskaber og flotte ørige søer.

Turen går til Lalandia i Billund

Udforsk Adventure Tower

Prøv de udfordrende trails, og nyd den imponerende udsigt fra 16 meters højde ved Adventure Tower – eller gå på opdagelse i parken omkring det sjove klatretårn. Her kan I se frem til imponerende sandskulpturer, snobrødsbagning, selvkørende minibiler og boldspil

(Har åbent fredag og lørdag)

 • Kig ind til vores søde, klappevenlige dværggeder

Besøg vores søde venner

Kig ind til vores søde, klappevenlige dværggeder, der elsker at få besøg. Et stort hit for både mennesker og dyr. Gederne er meget kærlige og godmodige, og derfor kan selv små børn færdes frit i dyrefolden, mens de leger og nyder den friske luft.

 • Udforsk den nye skovforhindringsbane ved feriehusområdet

NYHED: Slip jeres indre tarzan løs

Udforsk den nye skovforhindringsbane ved feriehusområdet med masser af udfordringer for hele familien. Sus afsted i den 40 meter lange svævebane eller slip jeres indre Tarzan løs i den 400 meter lange skovforhindringsbane. Er I mere til spil og leg, er der også masser af muligheder for boldspil på vores multibaner.

 • Oplev sjove forlystelser i legoland

Oplev sjove forlystelser i legoland®

Masser af sjove forlystelser venter i LEGOLAND®. Ta’ på en eventyrlig tur gennem den fortryllede Kongeborg i Dragen, mærk suset i maven, når I kastes ud fra Ørneklippen 11 meter over jorden i Flying Eagle – eller prøv en himmelhøj hoppetur i den glade, grønne Frog Hopper.

 • Besøg Givskud Zoo fra Lalandia

Tag på safari i GIVSKUD ZOO

Find tropehjelmen frem, og kom helt tæt på de vilde dyr. I GIVSKUD ZOO er der mere end 900 dyr fordelt på 70 arter. Tag på safari i jeres egen bil, eller hop på safaribussen, og kør ud over den afrikanske savanne og ind i løvernes farlige territorium.

 • Udforsk kvie søs flotte muligheder

Udforsk Kvie Sø

Kvie Sø er et naturskønt område med mange muligheder. Der er vandrestier på 2,5 og 3,5 km langs det meste af søkanten, og derfor er området også rigtig populært for vandreture. Søen har god vandkvalitet, sandbund og er lavvandet og er derfor god for mindre børn.

 • Bededagsferie til særpris

  Book feriehus til stærkt nedsat pris

  f.eks. 3 nætter i feriehus for 4 personer

  Fra kun
  2.151 KR.
  Book nu
 • Kristi himmel­fartsferie til særpris

  Book feriehus til stærkt nedsat pris

  f.eks. 4 nætter i feriehus for 4 personer

  Fra kun
  3.441 KR.
  Book nu
 • Forårsweekend til særpris

  Book feriehus til stærkt nedsat pris og forkæl familien med en dejlig pause fra hverdagen.

  f.eks. 2 nætter i feriehus for 4 personer

  Fra kun
  1.721 KR.
  Book nu