Book trygt under Covid-19
Jeres ferieophold er sikret ved en eventuel tvungen nedlukning af hele Lalandia eller Aquadome. I vil helt gebyrfrit modtage et gavekort til et nyt ophold, gældende i tre år. Læs mere.

Stor rabat og gratis tryghedspakke

Book nu og spar op til 1.000 kr. på jeres næste Lalandia-ferie i 2021 – og få Tryghedspakke med gratis afbestilling og ombooking med i prisen. Jo større feriehus, I booker – jo større er jeres rabat.

Luk

Praktisk information:

 • Hvad er med i prisen

  Når I booker en ferie i Lalandia, har vi skabt de perfekte rammer for at I som familie bare kan slappe af og have det sjovt sammen.

  • Netop nu: Gratis Tryghedspakke (normalpris 249 kr.), der giver mulighed for at afbestille eller ombooke til 0 kr.

  • Jeres helt eget feriehus

  • Adgang til Aquadome under hele opholdet, også på hele afrejsedagen

  • Adgang til Monky Tonky Land under hele opholdet, også på hele afrejsedagen

  • Wifi i feriehuset, så underholdningen er sikret, når familien er samlet i sofaen

  • Rengøring af feriehuset, når ferien er slut – så I har ekstra tid til alt det sjove

  • Multibaner, hyggelige klappegeder og andre udendørsaktiviteter

  • Parkering ved feriehuset

  Vi glæder os til at se jer.

 • Gratis Tryghedspakke

  Når I booker et ophold, får I en gratis Tryghedspakke med i prisen. Normalpris: 249 kr. Husk at tilvælge Tryghedspakke, når I booker jeres ophold.

  Med Tryghedspakken kan I, uanset årsag og uden merpris, ændre eller afbestille jeres ophold – helt op til 15 dage før ankomst. Tryghedspakken dækker også ved sygdom før og under ophold. Læs mere nedenfor.

  Billund
  Rødby

 • Gældende rabatter

  Vælg et ophold med ankomst og afrejse i perioden fra 8. februar til 31. december og oplys kampagnekoden RABAT2021, så giver vi flg. rabatter:

  Feriehuse til 3-4 personer: 500 kr.
  Lalandia i Rødby: Nordic 3 - Comfort 3 - Comfort 4
  Lalandia i Billund: Classic 4 - Classic Plus 4

  Feriehuse til 5-6 personer: 750 kr.
  Lalandia i Rødby: Nordic 5 - Nordic 6
  Lalandia i Billund: Design Plus 6 - Classic Plus 6

  Feriehuse til 8 personer: 1.000 kr.
  Lalandia i Rødby: Comfort 8 - Nordic Plus 8
  Lalandia i Billund: Nordic Plus 8 - Classic Plus 8

  Tilbuddet gælder også i weekender og i skolernes ferier, Billund dog undtaget i perioden 5.7-1.8.2021.

 • En tryg ferie – også når I booker

  Ved en eventuel nedlukning får I et gavekort til et nyt ophold, og lige nu giver vi jer en gratis Tryghedspakke med gratis afbestilling og ombooking. Jeres tryghed er vores største prioritet – både når I booker og under jeres ophold, hvor vi følger alle myndighedernes retningslinjer.

  Læs mere

 • Det med småt

  Tilbuddet om op til 1.000 kr. rabat og gratis Tryghedspakke gælder ved booking af ophold med ankomst og afrejse i perioden fra 8. februar til 31. december 2021 med undtagelse af ophold i Lalandia i Billund med ankomst og afrejse i perioden fra 5. juli til 1. august 2021.

  Kampagnekoden RABAT2021 skal oplyses ved booking for at opnå rabatten. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagnetilbud eller allerede indgåede lejemål, og gælder kun for nye bestillinger foretaget i perioden fra 16. december 2020 til 21. februar 2021. Rabat pr. feriehus: Feriehuse til 3-4 personer: 500 kr. Feriehuse til 5-6 personer: 750 kr. Feriehuse til 8 personer: 1.000 kr. Lalandia Tryghedspakke har en værdi af 249 kr. og skal tilvælges i onlinebooking. Vi tager forbehold for ændring af priser og opholdsperioder samt udsolgte perioder.

Det kan betale sig
at booke nu

 • Vælg feriehus og rabat

Vælg feriehus og rabat

Feriehus til 3-4 personer: 500 kr.
Feriehus til 5-6 personer: 750 kr.
Feriehus til 8 personer: 1.000 kr.

Book her

Oplev alt hvad Lalandia
har at byde på

 • Aquadome i Lalandia i Rødby

Lalandia Aquadome™

De tropiske badelande er fyldt med vandsjov og oplevelser i verdensklasse for hele familien. Aquadome byder også på wellnessoplevelser og afslapning for både børn og voksne.

Billund Rødby

 • God morgenstemning i jeres eget feriehus i Lalandia

Skønne feriehuse

Nyd familien og tiden til at være sammen i et af vores lyse og velindrettede feriehuse, som alle har egen terrasse med god plads til familien. Feriehusene er skønt beliggende i de naturskønne områder omkring Lalandia.

Billund Rødby

 • Nyd en herlig middag i restarant Bones i Lalandia

Spisesteder og takeaway

I Lalandia er der børnevenlige spisesteder med madoplevelser for enhver smag. Vi har også et stort udvalg af skøn takeaway – perfekt til en afslappet aften i feriehuset.

Billund Rødby

 • I Lalandia er der gode muligheder for skønne oplevelser udendørs

Ud i det grønne

I Lalandia er der gode muligheder for skønne oplevelser udendørs. Besøg de søde klappegeder, eller gå en dejlig tur i de skønne naturområder ved feriehuset. Der er garanti for røde kinder og store smil!

Billund Rødby

 • High Five på bowlingbanen i Lalandia

Gå på opdagelse

Indendørs som udendørs venter uanede muligheder for at skabe en sjov og aktiv ferie for hele familien. Det supersjove Monky Tonky Land bowling, minigolf, skøjtebane, skibakke, klatrevæg, fitnesscenter og sportshal er bare et lille udpluk af mulighederne.

Billund Rødby