Book trygt under Covid-19
Jeres ferieophold er sikret ved en eventuel tvungen nedlukning af hele Lalandia eller Aquadome. I vil helt gebyrfrit modtage et gavekort til et nyt ophold, gældende i tre år. Læs mere.

Lalandia i Søndervig

Vi glæder os til at åbne et nyt Lalandia i Søndervig, som bliver etableret i samarbejde med familien Hansen fra Søndervig. Det nye Lalandia forener det bedste fra to verdener: den smukke natur med Vesterhavet som centrum, og dejlige indendørs oplevelser, som kan nydes af hele familien – også på paraplydage. Lalandia i Søndervig åbner i 2022.

Feriehuse

  • Lalandia i Søndervig - sommerhus (Dobbelthus)
  • Vesterhavet ved Lalalandia i Sødervig

Moderne feriehuse

De seks forskellige feriehuse ved Lalandia i Søndervig er træhuse i høj kvalitet.

Alle feriehuse er nu udsolgt.

Se brochure

Ferie- og oplevelsescenter med Aquadome

Den perfekte kombination

Den til tider barske natur og det kolde Vesterhav står i kontrast til vandlandet Aquadome, hvor vandet altid er 28 grader og luften 30 grader. Den perfekte kombination af rå natur og rolig vandhygge.

Oplevelsescenter

Lalandia i Søndervig vil få en stor Aquadome og et Monky Tonky Land, men vi vil også introducere spændende nyheder, som vil være unikke for Lalandia i Søndervig.

Seneste information

Status på byggeriet

November 2020

Byggeriet af Lalandia i Søndervig er i fuld gang, både de 440 nye feriehuse og oplevelsescenteret Lalandia og Aquadome. I feriehusområdet etableres der kloak, el-forsyning, gadebelysning og veje. Samtidig er opførelsen af de første feriehuse begyndt.

Læs mere her (PDF)

Se dronefilm og følg byggeriet

Marts (08-03-2021)