Lalandia i Søndervig

Vi glæder os til at åbne et nyt Lalandia i Søndervig, som bliver etableret i samarbejde med familien Hansen fra Søndervig. Det nye Lalandia forener det bedste fra to verdener: den smukke natur med Vesterhavet som centrum, og dejlige indendørs oplevelser, som kan nydes af hele familien – også på paraplydage. Lalandia i Søndervig åbner i 2022.

Feriehuse

  • Lalandia i Søndervig - sommerhus (Dobbelthus)
  • Vesterhavet ved Lalalandia i Sødervig

Feriehuse Søndervig

Bo i et dejligt, nyt sommerhus ved Søndervig, en kort gåtur væk fra det smukke Vesterhav. Indtil vi åbner Lalandia i Søndervig, udlejer vi nemlig sommerhusene, der er opført i forbindelse med feriecentret, under navnet Feriehuse Søndervig.

Læs mere

  • Lalandia i Søndervig - sommerhus (Single)
  • Lalandia i Søndervig tæt ved vesterhavet

Nyopførte sommerhuse

Hygge, velvære og nærvær. Det er tankerne bag indretningen af vores skønne, nyopførte sommerhuse i Søndervig. Fælles for dem alle er deres fantastiske beliggenhed, overdækkede terrasser og store vinduespartier, der lukker naturen og lyset ind.

Kig indenfor

  • Lalandia i Søndervig - sommerhus (Single)
  • Lalandia i Søndervig tæt ved vesterhavet

Stor interesse

Hele 75 % af de nye feriehuse ved Lalandia i Søndervig har nu fået nye ejere, som kan se frem til skønne ferier med store oplevelser lige uden for døren.

Læs mere

  • Kontakt vores ejendomsmægler Nybolig

Salg af feriehuse

Er du interesseret i at købe et feriehus ved Lalandia i Søndervig? Så kontakt Nybolig på 6950@nybolig.dk eller ring på tlf. +45 9732 4344.

Det nye Lalandia i Søndervig

Den perfekte kombination

Den til tider barske natur og det kolde Vesterhav står i kontrast til vandlandet Aquadome, hvor vandet altid er 28 grader og luften 30 grader. Den perfekte kombination af rå natur og rolig vandhygge.

Oplevelsescenter

Lalandia i Søndervig vil få en stor Aquadome og et Monky Tonky Land, men vi vil også introducere spændende nyheder, som vil være unikke for Lalandia i Søndervig.

Seneste information

Moderne feriehuse

De seks forskellige feriehuse ved Lalandia i Søndervig er træhuse i høj kvalitet.
Alle feriehuse er nu udsolgt.

Se brochure

Status på byggeriet

Juni 2021
Rejsegilde 24-06-2021 Lalandia i Søndervig

Se video

November 2020
Byggeriet af Lalandia i Søndervig er i fuld gang, både de 440 nye feriehuse og oplevelsescenteret Lalandia og Aquadome. I feriehusområdet etableres der kloak, el-forsyning, gadebelysning og veje. Samtidig er opførelsen af de første feriehuse begyndt.

Læs mere her (PDF)

Se dronefilm og følg byggeriet

April (28-04-2022)