Lalandia genåbner 21. maj
Vi glæder os til at tage imod jer den 21. maj, hvor vi genåbner alle faciliteter. Book trygt allerede nu med gratis Tryghedspakke og vores særlige muligheder for ombooking i forhold til Corona. Læs mere.

Lalandia i Søndervig

Vi glæder os til at åbne et nyt Lalandia i Søndervig, som bliver etableret i samarbejde med familien Hansen fra Søndervig. Det nye Lalandia forener det bedste fra to verdener: den smukke natur med Vesterhavet som centrum, og dejlige indendørs oplevelser, som kan nydes af hele familien – også på paraplydage. Lalandia i Søndervig åbner i 2022.

Feriehuse

  • Lalandia i Søndervig - sommerhus (Dobbelthus)
  • Vesterhavet ved Lalalandia i Sødervig

Moderne feriehuse

De seks forskellige feriehuse ved Lalandia i Søndervig er træhuse i høj kvalitet.

Alle feriehuse er nu udsolgt.

Se brochure

Ferie- og oplevelsescenter med Aquadome

Den perfekte kombination

Den til tider barske natur og det kolde Vesterhav står i kontrast til vandlandet Aquadome, hvor vandet altid er 28 grader og luften 30 grader. Den perfekte kombination af rå natur og rolig vandhygge.

Oplevelsescenter

Lalandia i Søndervig vil få en stor Aquadome og et Monky Tonky Land, men vi vil også introducere spændende nyheder, som vil være unikke for Lalandia i Søndervig.

Seneste information

Status på byggeriet

November 2020

Byggeriet af Lalandia i Søndervig er i fuld gang, både de 440 nye feriehuse og oplevelsescenteret Lalandia og Aquadome. I feriehusområdet etableres der kloak, el-forsyning, gadebelysning og veje. Samtidig er opførelsen af de første feriehuse begyndt.

Læs mere her (PDF)

Se dronefilm og følg byggeriet

April (16-04-2021)