Book trygt under Covid-19
Mens vi venter på at åbne alle faciliteter, kan I booke vores feriehuse til stærkt nedsat pris – og når I booker et ophold fra 21. maj og frem, er jeres ophold sikret ved en eventuel forlænget eller ny tvungen nedlukning. Læs mere.

Halloween Dinner Party

Kom med til stemningsfuld og sjov halloween-middag i Pepe’s Cantina med udklædte tjenere, skøn mad, underholdning og uhyggelig god stemning. Kom gerne udklædt.

18. september 2019

Kragetæer og zombiesnacks
Menukortet er fyldt med retter, der leder tankerne hen på skrækhistorier. Men bag de hårrejsende titler gemmer sig en buffet med skønne retter for hele familien. Glæd jer f.eks. til langtidsbraiseret oksespidsbryst, barbecuemarinerede spareribs, marinerede kyllingeoverlår, kæmpe isbuffet og meget mere.

Troldedans, gode historier og godteposer
De små kan glæde sig til festlige indslag under middagen, hvor de bliver inviteret til at deltage i både afskyelig ansigtsmaling og troldedans. Vi runder og selvfølgelig aftenen af med historiefortælling, og der vil være godteposer til alle små hekse, trolde og monstre.

Ses vi til en sjov halloween-middag?
I kan komme til Halloween Dinner Party alle dage i efterårsferien, men også udenfor ferien. Se alle datoer og priser, og book lige her.