Late Night i Lalandia i Rødby

Vi glæder os til at afholde et brag af et Late Night-arrangement med masser af underholdning for store og små. Kom med til en helt særlig aften i Lalandia sammen med familien.

06. oktober 2022

Program:
Kl. 17.00-21.00: De lokale stande er åbne
Kl. 17.00-21.00: Børneaktiviteter i Sportshallen
Kl. 17.00-21.00: Livemusik med No Juice på Torvet
Kl. 19.00 Sebastian Klein Show

Særtilbud til Late Night
Vi har ekstragode tilbud i aftenens anledning – få f.eks. 20% rabat i La Moda, Señores og Aquadome Shop. I kan også spare 100 kr. på Exclusivkort. De lokale butikker har opstillet stande fyldt med spændende varer, hvor I kan finde julegaver til gode priser.

Sebastian Klein Show
Oplev skuespiller og tv-vært Sebastian Klein tryllebinde publikum med gøgl, dans, dyr og håbløse tryllenumre i Sportshallen. Sebastian Klein er kendt for en lang række programmer på TV, hvor han med stor nysgerrighed og fortællelyst åbner døren til dyrenes verden, og vækker børnenes interesse.

Livemusik med No Juice
Den akustiske trio No Juice vil aftenen igennem sørge for god livemusik på Torvet, hvor I kan gå på opdagelse i feriecentret til toner af velkendte numre. No Juice har et bredt repertoire og skaber en herlig stemning med deres musik.

Hils på Monky Tonky og Hr. Høj
Monky Tonky og tryllekunstneren Hr. Høj glæder sig til at hilse på de mange børn, der besøger Lalandia. Hvor Monky Tonky har speciale i abeskønne bamsekram, er Hr. Høj Danmarks højeste klovn, som kan lave både trylletricks og ballonfigurer.

Vi glæder os til at se hele familien til Late Night.