Stor nyhed: Lalandia i Søndervig åbner i juni 2022

Det er med stor glæde, at vi nu kan fortælle, at vores nye feriecenter Lalandia i Søndervig slår dørene op for de første gæster den 9. juni 2022. Allerede nu kan I booke et ophold og opleve det nye feriecenter, og alt hvad vestkysten har at byde på.

07. december 2021

Ægte vestkyststemning med Vesterhavet som nærmeste nabo
Vestkysten giver mulighed for mange skønne oplevelser, der tager udgangspunkt i strand og vand. Derfor kan vi med placeringen i Søndervig forene det bedste fra to verdener: den smukke natur med Vesterhavet som centrum og dejlige indendørs oplevelser, som kan nydes af hele familien – også på paraplydage.

Familietid i centrum
I Lalandia er vores mål at give familier tid til nærvær og glæde. Derfor byder Lalandia i Søndervig også på en lang række af sjove indendørs oplevelser og aktiviteter, som kan nydes af hele familien. Lalandia i Søndervig får en stor Aquadome og et Monky Tonky Land med stort kreativt værksted, og vi vil introducere spændende nyheder, som vil være unikke for Lalandia i Søndervig.

Nyopførte feriehuse
Ved Lalandia i Søndervig er de ny opførte feriehuse alle bygget og indrettet med særlig tanke på de familier, der holder ferie i dem. Resultatet er blevet træhuse i høj kvalitet, hvor I kan føle jer godt tilpas og som hjemme sammen med familien. Så snart I åbner døren, starter ferien, og I føler jer hjemme. Alle feriehusene har overdækkede terrasser – skønne udendørs oaser med læ, der er en naturlig forlængelse af feriehuset om sommeren.

Book jeres ophold allerede nu
Lalandia i Søndervig åbner den 9. juni 2022. Book jeres ophold nu – og oplev det nye Lalandia i Søndervig.

Book ophold