Velkommen til Lalandia i Rødby

Her på siden finder I information om ankomst og afrejse samt fremvisning af coronapas og COVID-19 test i Lalandia i Rødby. Siden opdateres løbende.

02. juli 2021

Information til jer, der har booket feriehus
Når I besøger Lalandia Centret første gang under jeres ophold, vil vi kontrollere jeres coronapas og COVID-19 test ved hovedindgangen. Coronapas og COVID-19 test skal fremvises ved ankomst sammen med ID. Her vil I få udleveret et farvet armbånd til hver gæst fra 16 år, hvor farven indikerer den dag, som testen er foretaget. Hvis I bruger Coronapas app, skal I vise jeres coronapas og vil få udleveret et nyt armbånd hver dag. Alle med gyldigt armbånd kan benytte fast-track indgangen til centret.

Det er vigtigt at I sørger for at have et gyldigt coronapas eller en gyldig test under hele jeres ophold i Lalandia. Hvis I har brug for et nyt armbånd under jeres ophold, kan I få det i Servicecentret eller ved hovedindgangen mod forevisning af ny test.

Drive-in tjek ind og tjek ud
For at vi kan håndtere kontrol af coronapas og COVID-19 test med mindst mulig ventetid for vores gæster, vil der i udvalgte tidsrum være drive-in tjek ind og tjek ud for jer, der har booket feriehus. Der vil være tydeligt skiltning, når I skal benytte drive-in.

Ved tjek ind via drive-in udleverer vi nøgler til feriehuset og kontrollerer samtidig jeres coronapas og COVID-19 test. I får udleveret et farvet armbånd til hver gæst fra 16 år, hvor farven indikerer den dag, som testen er foretaget. Hvis I bruger Coronapas app, skal I vise jeres coronapas og vil få udleveret et nyt armbånd hver dag.Alle med gyldigt armbånd kan benytte fast-track indgangen til centret.

Hvis I har bestilt linnedpakke, ligger det klar i jeres feriehus.

Information til jer, der besøger Lalandia som endagsgæst
Når I besøger Lalandia som endagsgæst, vil vi kontrollere jeres coronapas og COVID-19 test ved hovedindgangen. Coronapas og COVID-19 test skal fremvises ved ankomst sammen med ID. Her vil I få udleveret et farvet armbånd til hver gæst fra 16 år, hvor farven indikerer den dag, som testen er foretaget. Hvis I bruger Coronapas app, skal I vise jeres coronapas og vil få udleveret et nyt armbånd hver dag. Alle med gyldigt armbånd kan benytte fast-track indgangen til centret.

Coronapas og negativ COVID-19 test
Alle gæster i Lalandia, både boende gæster og endagsgæster, skal fremvise coronapas eller negativ COVID-19 test, der er mindre end 72 timer (lyntest) eller 96 timer (PCR-test) gammel, for alle fra 16 år. Coronapas og COVID-19 test skal fremvises ved ankomst sammen med ID.

Når vi har kontrolleret jeres coronapas eller COVID-19 test, får I udleveret et farvet armbånd til hver gæst fra 16 år, hvor farven indikerer den dag, som testen er foretaget. Hvis I bruger Coronapas app, skal I vise jeres coronapas og vil få udleveret et nyt armbånd hver dag. Alle med gyldigt armbånd kan benytte fast-track indgangen til centret.

Det er vigtigt at I sørger for at have et gyldigt coronapas eller en gyldig test under hele jeres ophold i Lalandia. Hvis I har brug for et nyt armbånd under jeres ophold, kan I få det i Servicecentret eller ved hovedindgangen mod forevisning af ny test.

Testcenter nær Lalandia i Rødby
Testtype: Hurtigtest
Adresse: Rødby Færgestationsvej 8, 4970 Rødby
Åbningstider: Alle dage 00:00 - 23:59 (forbehold for ændringer – se evt. coronasmitte.dk)

Testtype: Hurtigtest
Adresse: Østergade 58D, 4970 Rødby
Åbningstider: Alle dage 09:00 - 19:00 (forbehold for ændringer – se evt. coronasmitte.dk)

Gæster, der har et coronapas for COVID-19 vaccination eller for COVID-19 immunitet, vil få udleveret et armbånd med farven, der svarer til at man at testet på ankomstdagen, og skal have fornyet armbåndet, hvis opholdet er længere end armbåndet er gyldigt til. Fornyelse af armbånd sker i Servicecentret eller ved hovedindgangen. Hvis I bruger Coronapas app, skal I vise jeres coronapas og vil få udleveret et nyt armbånd hver dag.

Undtagelser for fremvisning af coronapas:

  • Børn under 16 år
  • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test (OBS: læs afsnit om nyt krav om dokumentation for fritagelse længere nede på siden)
  • Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test (OBS: læs afsnit om nyt krav om dokumentation for fritagelse længere nede på siden)

Det er gæstens ansvar at sørge for at have et coronapas eller en negativ COVID-19 test, der er mindre end 72 timer (lyntest) eller 96 timer (PCR-test) gammel, for alle fra 16 år under hele opholdet i Lalandia.

Det er ikke et krav for at bo i vores feriehuse, at man kan fremvise et gyldigt coronapas, men det vil ikke være muligt at få adgang til Lalandia uden coronapas eller negativ COVID-19 test, der er mindre end 72 timer (lyntest) eller 96 timer (PCR-test) gammel.

Krav om dokumentation for fritagelse af COVID-19 test
Personer, der af medicinske årsager eller som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test, er undtaget for krav om test og coronapas. Fra torsdag den 1. juli er det et krav fra Sundhedsministeriet, at disse borgere skal kunne fremvise dokumentation for, at de af sundhedsfaglige årsager er undtaget for COVID-19 test og krav om coronapas. Dokumentationen udleveres af de kommunale borgerservicecentre fra fredag den 25. juni.

Læs mere om det nye krav, og hvad du skal gøre, hvis du er undtaget test og coronapas, her

  • Book trygt under Covid-19
  • Book trygt under Covid-19