Lalandia

Integritetspolicy

Integritetspolicy på lalandia.dk

Användning av personuppgifter

Personuppgifter vidarebefordras aldrig till tredje part, såvida du inte själv uttryckligen ger godkännande till detta, och vi samlar aldrig in personuppgifter utan att du själv har gett oss dessa uppgifter vid registrering, köp eller deltagande i en undersökning m.m.

Personuppgifter används för att genomföra det köp eller den tjänst som uppgifterna är insamlade i samband med. Uppgifterna används dessutom för att få större kunskap om dig och övriga användare av webbplatsen. Denna användning kan bl.a. omfatta undersökningar och analyser som syftar till att förbättra våra produkter, tjänster och tekniker, samt visning av innehåll och reklam som anpassas efter dina intressen och hobbyer.

Kontakt gällande personuppgifter

Om du vill ha tillgång till den information som är registrerad om dig hos Lalandia A/S ska du vända dig till oss på info@lalandia.dk. Om felaktiga uppgifter är registrerade, eller om du har andra invändningar, kan du meddela oss detta på samma e-postadress. Du kan ta reda på vilken information som är registrerad om dig, och du kan göra invändningar mot en registrering i enlighet med reglerna i den danska personuppgiftslagen.

Skyddande av personuppgifter

Enligt den danska personuppgiftslagen ska dina personuppgifter förvaras på ett säkert och tryggt sätt. Vi sparar dina personuppgifter på datorer med begränsad åtkomst, och de är placerade i kontrollerade faciliteter. Våra säkerhetsrutiner kontrolleras löpande för att avgöra om våra användaruppgifter hanteras på ett ansvarigt sätt och med ständigt hänsynstagande till dina rättigheter som användare. Vi kan dock inte garantera 100 procents säkerhet vid dataöverföringar via internet. Det innebär att det finns en risk för att andra obehörigt tilltvingar sig åtkomst till uppgifter när data skickas och förvaras elektroniskt. Du uppger alltså dina personuppgifter på eget ansvar.

I den omfattning som det behandlas personuppgifter om dig har du enligt den danska personuppgiftslagen rätt till att bli informerad om vilka personuppgifter som kan hänföras till dig. Om det visar sig att de uppgifter eller data som behandlas om dig är felaktiga eller vilseledande, har du rätt att kräva att dessa korrigeras, raderas eller blockeras. Du kan när som helst göra invändningar mot att uppgifter om dig görs till föremål för behandling. Du kan också när som helst annullera ditt samtycke. Du har möjlighet att klaga på behandlingen av uppgifter och data som berör dig. Klagomål lämnas till Datatilsynet (Datainspektionen) jfr. danska personuppgiftslagen § 58, avsnitt 1.

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera och ändra föreliggande riktlinjer för behandling av personuppgifter.

Integritetspolicy
Cookies