Kids Area

Barna mellom 0 og 5 år har fått et område helt for seg selv i Aquadome i Rødby.

09. juni 2017

Det høres alltid begeistrede plask fra barneområdet, Kids Area, i Aquadome. Her kan de minste badegjestene søle med vann og leke i sin egen, herlige oase.

Mest for de yngste
Ettersom barneområdet er forbeholdt de yngste badegjestene, finnes det koselige baby- og varmtvannsbasseng, eller oppvarmet til behagelige 32 og 34 grader, slik at de små kan boltre seg i lunt vann. I bassengene kan de små flytte vann rundt i de morsomme trestammene, som også finnes i Lalandia i Billund, der de er blitt svært populære blant de yngste i Aquadome. Morsomme skilpadder nyter livet i bassengene og innbyr til artig klatring. De små vannentusiastene kan også våge seg utfor en liten vannsklie, som garantert vil skape store smil og små sus i magen.

Ro, hygge og hurtige bleskift
Kids Area er utstyrt med et stelleområde med bad, slik at de små raskt kan komme tilbake i vannet når badebleien er skiftet. Store glasspartier sørger for at naturlig lys strømmer inn og bidrar til en koselig stemning. Stemningen understrekes enda mer av de flotte maleriene på veggene av glade blekkspruter i vakre farger. Veggene forsterker den koselige og rolige stemningen i Kids Area, og gjør området til et ekstra fint sted for de yngste i Aquadome.