Sommeraktiviteter for hele familien

Gled dere til en sommer med mange morsomme utendørsaktiviteter i Lalandia i Rødby. Vi setter opp piknikbord, slår opp parasoller og spiller fin musikk som skaper en deilig sommerstemning. Bli med og opplev alle de morsomme aktivitetene.

05. juli 2023

På tur med søte ponnier
Få en magisk opplevelse på ponniryggen, der den søte ponnien blir leid rundt i et rolig tempo. Ponniridning finner dere langs geiteinnhegningen ved inngangen til kinoen.

Veteranbrannbil spruter lekeskum
Gled dere til å hoppe rundt i det boblende skummet, og se hvordan skummet kan formes til de mest fortryllende figurer. Dykk ned i skummet – kanskje finner dere et par hemmeligheter der nede? Dere finner lekeskummet på gresset ved de nye padelbanene og geiteinnhegningen.

Opplev enda mer
Prøv også ansiktsmaling med fine figurer og farger. En magisk forvandling som gjør deg klar for en dag i form av en sommerfugl eller superhelt. Få luften under føttene på den nye Superjumper-trampolinen ved Monky Tonky Land. Eller ta en tur i hoppeslottet – hoppende opplevelser som sørger for at du får brukt lattermusklene. Dere kan også utfordre familie og venner i bueskyting eller kaste dere ut i en runde stigegolf eller kubb.

Sommeraktivitetene er åpne frem til 6. august fra kl. 10:00 til 21:00. Hvis regnet skulle ødelegge for sommerleken, flytter vi det kreative verkstedet inn i Monky Tonky Land. Hoppeslottet vil bli stengt ved regn.

Se åpningstider og priser under “Det skjer”.

  • Sommeraktiviteter for hele familien i Lalandia i Rødby
  • Sommeraktiviteter for hele familien i Lalandia i Rødby
  • Sommeraktiviteter for hele familien i Lalandia i Rødby