Få 100 kr. til en CEWE FOTOBOG

Et ophold i Lalandia giver masser af gode oplevelser, som vi gerne vil hjælpe jer med at forevige. Derfor tilbyder vi boende gæster en gavekortkode på 100 kr. til en CEWE FOTOBOG. Gavekortkoden giver jer en gratis CEWE FOTOBOG Kompakt kvadratisk, 15 x 15 cm, hvis I vælger maks. 26 sider, papirtypen ’Digitaltryk standard’, og ’hæfte’ som omslag. Gavekortkoden kan også bruges som tilskud til en anden type fotobog.

Alt om CEWE FOTOBOGEN

  • Bestil jeres miniferie i Lalandia

Jeres egne billeder i en fysisk fotobog

I en CEWE FOTOBOG får I printet jeres bedste feriebilleder i højeste kvalitet. CEWE er Europas førende leverandør af fotoprodukter – det eneste, I selv skal stå for, er at udvælge de bedste billeder og designe fotobogen.

  • Få gratis CEWE FOTOBOG med Lalandia

CEWE FOTOBOG med gode barndomsminder

Et ophold i Lalandia er lig med masser af gode oplevelser. Hjælp dine børn med huske alt det sjove, I oplevede som familie, ved at lave en fotobog med de bedste minder fra turen.

  • Hils på Monky Tonky i Lalandia

En CEWE FOTOBOG per ophold

Gavekortkoden til en gratis CEWE FOTOBOG er et særligt tilbud til alle, der for nylig er kommet hjem fra et ophold i Lalandia. Læs meget mere her på siden om, hvordan I får jeres gratis fotobog.

  • Vi elsker vores gæster

Vi elsker vores gæster

Vi er glade for at kunne tilbyde vores gæster dette tilbud, og vi håber, at I bliver glade for at samle jeres ferieminder i fotobogen fra Lalandia. CEWE FOTOBOG er både oplagt som gave og til jer selv.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår får jeg min personlige kode

Ca. 7 dage efter hjemkomst fra Lalandia modtager I en mail med en personlig gavekortkode samt et link til yderligere information om, hvordan I får jeres fotobog. E-mailen sendes til den e-mailadresse, som er anvendt ved bestilling af opholdet, forudsat at denne er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Hvordan får jeg koden til fotobogen

I modtager værdikoden til fotobogen pr. e-mail. For at modtage e-mailen med den personlige gavekortkode er det vigtigt, at I har sagt JA TAK til at modtage nyhedsbreve fra Lalandia. Fik I ikke tilmeldt dig til vores nyhedsbrev ved bestilling af ophold, kan I gøre det nederst på siden under punktet ”Hold dig opdateret”.

Hvad koster det?

Med gavekortkoden kan du lave en CEWE FOTOBOG af typen Kompakt kvadratisk (papirtype: Digitaltryk standard, omslag: hæfte, sideantal: 26). Du kan også opgradere til andre typer af CEWE FOTOBØGER. Vælger du en anden fotobog, betaler du differencen fra 100 kr. op til ordrebeløbet + porto.

Hvilken type fotobog er det?

Tilbuddet gives i samarbejdet med cewe.dk. Gavekortkoden har en værdi på 100 kr., hvilket giver mulighed for at lave en gratis fotobog af typen Kompakt kvadratisk med papirtypen ’Digitaltryk standard’ med hæfte som omslag og på 26 sider. Du er naturligvis også velkommen til at opgradere til andre typer af fotobøger og selv betale differencen.

E-mailen med koden er ikke kommet

Mailen fra Lalandia vedr. fotobogen kan blive forsinket eller slet ikke nå frem af flere årsager. Oftest skyldes det spam-filtre hos jeres mailleverandør. Tjek evt. mappen for uønsket post. Hvis I stadig ikke kan finde mailen med koden, kan I skrive til os her

Kan jeg få mere end en CEWE FOTOBOG?

Vi kan kun tilbyde én gratis fotobog pr. bestilling. Hvis I ønsker flere kopier af samme fotobog, kan I nemt bestille dette hos cewe.dk mod betaling.

Hvad er leveringstiden

Leveringstiden er normalt ca. 5-7 hverdage, efter I har lavet fotobogen.

Hjælp og support

Gavekortkoden gives i samarbejde med cewe.dk

Hvis I har problemer med gavekortkoden eller med at lave selve fotobogen, beder vi jer kontakte CEWE direkte.

CEWE kan også svare på spørgsmål omkring leveringstid og andre spørgsmål vedr. fotobogen

Her kan I komme i kontakt med CEWE:

cewe.dk
Telefonsupport: +45 7879 7803
E-mail: support@cewe.dk