Få 100 kr. til en CEWE FOTOBOG

Et ophold i Lalandia er lig med masser af gode oplevelser og minder. Dem vil vi gerne hjælpe jer med at forevige. Derfor tilbyder vi i samarbejde med CEWE FOTOBOG vores boende gæster en værdikode på 100 kr. til Onlinefotoservice.dk. Med værdikoden er der mulighed for at lave en fotobog af typen Mini på 26 sider. I kan også bestille en anden type CEWE FOTOBOG og selv betale differencen.

Alt om CEWE FOTOBOGEN

  • Bestil jeres miniferie i Lalandia

Jeres egne billeder i professionel kvalitet

Med CEWE FOTOBOG får I jeres bedste feriebilleder printet i professionel kvalitet. Det eneste, I selv skal stå for, er at udvælge jeres bedste billeder.

  • Få gratis CEWE FOTOBOG med Lalandia

CEWE FOTOBOG med gode barndomsminder

Et ophold i Lalandia er lig med masser af gode oplevelser og minder. Dem vil vi gerne hjælpe jer med at forevige, og derfor tilbyder vi lige nu en gratis fotobog med de bedste billeder fra jeres ferie i Lalandia.

  • Hils på Monky Tonky i Lalandia

CEWE FOTOBOG med alle ophold

Værdikoden til en gratis fotobog er et særligt tilbud til alle, der for nylig er kommet hjem fra et ophold i Lalandia. Læs meget mere her på siden om, hvordan I får jeres gratis fotobog.

  • Vi elsker vores gæster

Vi elsker vores gæster

Vi er glade for at kunne tilbyde vores gæster denne service, og vi håber, at I bliver glade for at samle jeres ferieminder i fotobogen fra Lalandia. CEWE FOTOBOG er både oplagt som gave og til jer selv.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår får jeg min personlige kode

Ca. 7 dage efter hjemkomst fra Lalandia modtager I en mail med en personlig værdikode samt et link til yderligere information om, hvordan I får jeres fotobog. E-mailen sendes til den e-mailadresse, som er anvendt ved bestilling af opholdet, forudsat at denne er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Hvordan får jeg koden til fotobogen

I modtager værdikoden til fotobogen pr. e-mail. For at modtage e-mailen med den personlige værdikode er det vigtigt, at I har sagt JA TAK til at modtage nyhedsbreve fra Lalandia. Fik I ikke tilmeldt dig til vores nyhedsbrev ved bestilling af ophold, kan I gøre det nederst på siden under punktet ”Hold dig opdateret”.

Hvad koster det

Med værdikoden får I en CEWE FOTOBOG af typen Mini på 26 sider, I kan også opgradere til andre typer af CEWE FOTOBØGER. Fotobogen Mini dækkes helt af værdikoden, som også dækker halvdelen af portoen. Vælger I en anden fotobog, betaler I differencen fra 100 kr. op til ordrebeløbet + porto.

Hvilken type fotobog er det

Servicen udbydes i samarbejde med CEWE FOTOBOG. Den gratis værdikode har en værdi på 100 kr., hvilket giver mulighed for at lave en gratis fotobog af typen Mini på 26 sider. I er naturligvis velkommen til opgradere til andre typer af fotobøger og selv betale differencen.

E-mailen med koden er ikke kommet

Mailen fra Lalandia vedr. fotobogen kan blive forsinket eller slet ikke nå frem af flere årsager. Oftest skyldes det spam-filtre hos jeres mailleverandør. Tjek evt. mappen for uønsket post. Hvis I stadig ikke kan finde mailen med koden, kan I skrive til os her

Kan jeg få mere end en CEWE FOTOBOG?

Vi kan kun tilbyde én gratis fotobog pr. bestilling. Hvis I ønsker flere kopier af samme fotobog, kan I nemt bestille dette hos CEWE FOTOBOG mod betaling.

Hvad er leveringstiden

Leveringstiden er normalt ca. 5-7 hverdage, efter I har lavet fotobogen.

Hjælp og support

Servicen udbydes i samarbejde med CEWE FOTOBOG.

Hvis I har problemer med værdikoden eller med at lave selve fotobogen, beder vi jer kontakte CEWE direkte.
CEWE kan også svare på spørgsmål omkring leveringstid og andre spørgsmål vedr. fotobogen.

I kan kontakte CEWE FOTOBOG på følgende adresser og telefonnumre:

Onlinefotoservice.dk
Telefonsupport: +45 7879 7803
E-mail: support@onlinefotoservice.dk