Familieferie

I Lalandia får I et pusterum fra hverdagen. Her kan I have fuld fart på og fylde kufferten med store og fantastiske oplevelser. I kan også komme helt ned i tempo. Indstil jeres ure på Lalandia-tid og nyd, at alt fra godnathistorier til aftenhygge på terrassen bliver lidt sjovere, når I ikke skal nå andet end bare at være sammen. 

Guide til en skøn ferie for alle

Familier er forskellige og familiemedlemmer kan være som dag og nat. Men det er intet problem – i Lalandia er der oplevelser for alle i familien, så I kan hygge jer sammen, selvom I er forskellige.  Herunder finder I idéer til oplevelser for både de allermodigste vandhunde, pjasketroldene og de små badenymfer, så I alle kan få en dejlig familieferie fyldt med oplevelser, skræddersyet til netop jer.

  • Tag på familieferie i Lalandia

Vandpjask for vandhunde, pjasketrolde og badenymfer

De allermodigste vandhunde
Aquadome er et sandt mekka for familiens modige vandhunde. Prøv den vildt sjove Tornado, der giver sus i maven med sit frie fald eller eller svøm om kap med bølgerne i bølgebassinet. Efter dejlige timer i Aquadome, bliver modige vandhunde til opdagelseslystne landkrabber i det sjove Monky Tonky Land, hvor man kan svinge sig i lianerne og suse af sted i de sjove vandrutsjebaner. Klik og få mere at vide om Monky Tonky Land i Rødby, Billund og Søndervig.

De nysgerrige pjasketrolde
For pjasketroldene er det dejligt at kunne udforske badelandet i de opvarmede bassiner med aktiviteter, der er omhyggeligt tilpasset til mindre badegæster. Skal der ske lidt mere, er Aqua Splash Playground i hjertet af Aquadome et godt valg. Læs mere om vandlegepladsen i Aquadome i Rødby, i Billund eller Søndervig. Pjasketroldene hygger sig også i Monky Tonky Land, hvor der også er aktiviteter for de lidt yngre og mere forsigtige børn.

Små badenymfer
De mindste vil også nyde de opvarmede bassiner og de sjove farver og former i den imponerende Aquadome. Puslefaciliteterne er aldrig langt væk, ligesom vores personale i badelandets restaurant altid gerne varmer en flaske, så den lille kan få stillet sulten. Når behovet for middagslur melder sig, kan I have barnevognen til at stå i centret, så I kan putte den lille snorketrold og sætte kurs mod en af de mange caféer og restauranter, hvis I trænger til kaffe, en snack eller en lækker frokost.

Oaser for mor og far

Grib chancen for selvforkælelse i Lalandia på jeres familieferie, og glæd jer til velgørende frikvarter langt væk fra hverdagen. Aquadome byder på skøn saunagus flere gange dagligt – læs mere om saunagus i Lalandia i Billund, Rødby og Søndervig. Hvis I holder ferie med større børn, eller sammen med børnenes bedsteforældre, kan der måske også blive mulighed for at drikke kaffe sammen bare jer to. Baresso er et oplagt valg, da I her kan nyde en god kop kaffe tilberedt af vores dygtige baristaer, samtidig med at den søde tand får en oplevelse ud over det sædvanlige.

Jeres hjem på ferien

I kort afstand til feriecentret ligger jeres feriehus, som I kan trække jer tilbage til, når I trænger til at slappe af efter en dejlig dag. Vælg et feriehus der passer til familiens størrelse, og overvej om feriehuset skal have spa og sauna. I er velkomne til at tage jeres hund med på familieferie. Husk at notere det, når I booker ferien, så sørger vi for at finde et feriehus til jer, hvor de firbenede er velkomne. Se feriehusene i Lalandia Rødby lige her, se feriehusene i Lalandia i Billund her eller tag et kig indenfor i feriehusene i Søndervig lige her.

  • Få tid til hinanden på familieferie i Lalandia

Tips til planlægningen

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at planlægge ferien. Derfor har vi samlet huskelister, info om alt fra parkering til wifi og meget mere, så planlægningen hurtigt er overstået og I kan bruge tiden på at glæde jer til en skøn familieferie. Planlæg jeres besøg i Lalandia i Billund her, få styr på pakkelisten til Lalandia i Søndervig her og find vigtige informationer om besøget i Lalandia i Rødby lige her.

Vi ønsker jer alletiders dejlige pusterum fra hverdagen.