Sommerferie i Danmark

Skynd jer at booke et af vores skønne feriehuse og lad årets sommerferie gå til Lalandia. Nyd tiden sammen og glæd jer til en sjov og tryg ferie med sjove sommeraktiviteter, vandland, legeland, butikker og spisesteder samlet under ét tag. Som noget ekstra denne sommer, får I en masse udendørsaktiviteter med i prisen.

Praktisk information:

Luk

Praktisk information:

 • Hvad er med i prisen

  Når I booker en ferie i Lalandia, har vi skabt de perfekte rammer for at I som familie bare kan slappe af og have det sjovt sammen.

  • Jeres helt eget feriehus

  • Adgang til Aquadome under hele opholdet, også på hele afrejsedagen

  • Adgang til Monky Tonky Land under hele opholdet, også på hele afrejsedagen

  • Sjove udendørsaktiviter ved Lalandia. Se listen med aktiviteter her:

  • Wifi i feriehuset, så underholdningen er sikret, når familien er samlet i sofaen

  • Rengøring af feriehuset, når ferien er slut – så I har ekstra tid til alt det sjove

  • Masser af shows og underholdning

  • Multibaner, hyggelige klappegeder og andre udendørsaktiviteter

  • Parkering ved feriehuset

  Vi glæder os til at se jer.

 • En tryg ferie

  Vores største prioritet er at give jer en tryg ferie, hvor I kun skal tænke på at hygge jer med familien. Derfor følger vi selvfølgelig myndighedernes retningslinjer, og har lavet en række tiltag, som er med til at sikre en tryg ferie for alle.

  På jeres vej rundt i Lalandia vil I møde afstandsmarkeringer, skilte, sprit-dispensere og budskaber, der kan hjælpe jer med at vise hensyn og holde afstand til de andre gæster. Samtidig er vores personale naturligvis opmærksomme på alle retningslinjer og hensyn.

  Som noget nyt i år er der mange ekstra udendørsaktiviteter, som skal være med til at sikre, at vores gæster fordeler sig på mange forskellige aktiviteter og holder god afstand til hinanden.

 • Sådan booker I

  I kan finde alle vores tilbud og priser, og booke jeres ophold her på lalandia.dk. I er også meget velkomne til at ringe til os på telefon +45 5461 0500. Find priser, og book her

 • Det med småt

  Særtilbuddet om en gratis nat gælder ved booking af ophold med afrejse senest 9.8. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagnetilbud eller allerede indgåede lejemål.

  Det viste priseksempel tager udgangspunkt i fire nætter for fire personer i et Comfort 4-feriehus i perioden 27.6-9.8. Vi tager forbehold for prisændringer.

Sommerferie til særpris

rabat
rabat

Sommerferie til særpris

Få en nat gratis

5 dejlige feriedage
for 4 personer

Fra kun
4.797 kr.
Book her

Sommerferie
Lalandia i Billund

Prøv de mange sjove sommerferieaktiviteter: Tag en vandkamp med familien i Aquadome, leg i timevis i det sjove legeland og kombinér besøget med en spændende tur til LEGOLAND®.

Sommerferie
Lalandia i Rødby

Her er altid aktiviteter i sommerferien; hop og spring i Danmarks sjoveste legeland, tag en vandkamp med hele familien i Aquadome eller en skøn tur til stranden.

Aktiviteter og sjov i sommerferien

 • Forskellige feriehuse

Forskellige feriehuse

Vores feriehuse er forskellige, præcis som vores gæster. Vælg det feriehus der passer bedst til lige præcis jeres familie – og nyd jeres hjem på ferien.

 • Tag til de danske troper i sommerferien

Lalandia Aquadome™

I den tropiske Aquadome er det sommer, uanset hvilken side det danske sommervejr viser sig fra i skolernes sommerferie. Mærk suset i de sjove vandrutsjebaner og leg med vandkanoner på Aqua Splash Playground.

Billund Rødby

 • Oplev det sjoveste legeland i Lalandia

Monky Tonky Land

Monky Tonky elsker sommerferie i Danmark, så kommer der nemlig en masse sjove børn i det store legeland! Der er sjov nok til timevis af leg i legelandet, hvor legesyge børn kan boltre sig og få en skøn pause fra hverdagen.

Billund Rødby

 • Prøv de mange sjove aktiviteter i Lalandia

Aktiviteter i sommerferien

Vi har altid gang i noget sjovt i Lalandia – også i sommerferien. Hold øje med aktivitetskalenderen, og se hvilke sommerferieaktiviteter der er på tapetet, når jeres familie besøger Lalandia.

Billund Rødby

 • Sommerferie Danmark

Besøg vores naboer

Kombinér jeres ophold i Lalandia med et besøg hos vores sjove naboer. Kun 25 km. fra Lalandia i Rødby ligger den fantastiske Knuthenborg Safaripark, og ved siden af Lalandia i Billund finder I LEGOLAND®. God fornøjelse!

Billund Rødby

Sommerferie i Lalandia

Uanset om I holder sommerferie i uge 28 eller om der står sommerferie uge 29 eller måske uge 30 i kalenderen – så lad turen gå til Lalandia i skolernes sommerferie i 2020. Hyg jer med fantastiske sommerferieaktiviteter, kæmpe vandland, sjovt legeland, flotte butikker og skønne spisesteder samlet under ét tag. Det er oplagt at holde sommerferie med børn i Lalandia, hvor I har adgang til et feriecenter fyldt med oplevelser for hele familien.

Juleferie

Stemningsfuld jul

JULEFERIE

Nytårsferie

Nyd nytåret i Lalandia

NYTÅRSFERIE

Vinterferie

Familiehygge og stemning

VINTERFERIE

Påskeferie

Påskehygge i Lalandia

PÅSKEFERIE

Pinseferie

Forårstid er familietid

PINSEFERIE

Sommerferie

Ferie med varmegaranti

SOMMERFERIE

Efterårsferie

Få varmen i Lalandia

EFTERÅRSFERIE