Den perfekte gave til familien

Køb et gavekort til Lalandia, og forkæl familien eller dem du holder af med et gavekort til en skøn ferie. Et gavekort til Lalandia er lig med dejlige dage for hele familien med masser af sjov og tid til at være sammen. Den oplagte julegaveidé eller en dejlig overraskelse i løbet af året.

Køb et gavekort

Du modtager gavekortet på din e-mailadresse.

Indtast beløb uden punktum eller komma. Maksimum 10.000 DKK Minimum {{module.MinimumPrice}} {{module.CurrencyCode}}

Betalerens personlige oplysninger

Navn skal udfyldes
E-mail skal udfyldes
Indtast gyldig e-mailadresse

 

Adresse skal udfyldes
Postnummer skal udfyldes
By skal udfyldes
Et gyldigt land skal vælges

Skriv en personlig hilsen (max 130 tegn)

Du har [LineCount] linjer og [CharCount] tegn tilbage

Anden modtageradresse

Modtagerens personlige oplysninger

Navn skal udfyldes
Adresse skal udfyldes

 

Postnummer skal udfyldes
By skal udfyldes
Et gyldigt land skal vælges
Betingelserne skal accepteres
Du har ikke valgt noget til din bestilling

Betingelser for gavekort

Gyldighed

Gavekortet kan anvendes ved bestilling af ophold i Lalandia samt i restauranter, butikker og aktiviteter i Lalandia*. Gavekortet er gyldigt indtil udløbsdato (3 år fra udstedelsesdato) og kan ikke ombyttes til kontanter.

* Gavekortet kan ikke anvendes i Lalandia Servicecenter eller til afregning af energiforbrug i forbindelse med ophold.

Til dig der har valgt levering med post

Hvis du har valgt levering med post, sender vi gavekort fra Lalandia, når vi har modtaget din bestilling og betaling. Ekspeditionstiden hos os er en hverdag, fra vi har modtaget betaling. Vi sender gavekortet med PostNord som Quickbrev.

Ved normal omdelingstid hos PostNord vil gavekortet nå frem første hverdag efter indlevering.

Bemærk: Det er ikke muligt at benytte Track and Trace for forsendelsen

Sådan bruges gavekortet

Indtast dit gavekortnummer, når du booker på lalandia.dk. Hvis der er et overskydende beløb, når værdien på gavekortet er fratrukket, kan du medbringe dit gavekort til Servicecentret i Lalandia og få beløbet overført til et elektronisk kort, som du kan betale med i Aquadome, restauranter, butikker og aktiviteter i Lalandia. Dette er også muligt, hvis du udelukkende ønsker at bruge gavekortet til Aquadome, restauranter, butikker og aktiviteter.

Bemærk at gavekortet ikke kan anvendes i Servicecentret eller til afregning af energiforbrug i forbindelse med ophold.

Gavekort til restauranter og butikker

Ønsker I at bruge gavekortet i restauranter, butikker og aktiviteter i Lalandia, så medbring gavekortet til Servicecentret i Lalandia, hvor beløbet overføres til et elektronisk kort. Bemærk at gavekortet ikke kan anvendes i Servicecentret eller til afregning af energiforbrug i forbindelse med ophold.

Fortrydelse

Gavekort som er købt hos Lalandia kan returneres mod et gebyr på 50 kr.

For at vi kan foretage tilbagebetaling, skal vi bruge følgende oplysninger, der gør det muligt for os at identificere dig: Købers navn, e-mailadresse og gavekortnummer.

Gavekort, som er modtaget pr. post, samt plastikgavekort med magnetstribe, skal returneres, før vi foretager tilbagebetaling.
Gavekort returneres til: Lalandia A/S, Lalandia Centret 1, 4970 Rødby. Husk at vedlægge oplysninger om navn, adresse e-mail adresse og telefonnummer. Du dækker selv forsendelsesomkostninger i forbindelse med returneringen af et gavekort.

Vi gennemfører som udgangspunkt tilbagebetaling til samme betalingskort, som blev benyttet ved den oprindelige transaktion.

Ved tilbagebetaling i perioden fra gavekortets udløb og op til et år efter, bortfalder gebyret på 50 kr. Efter fire år fra udstedelsesdatoen bortfalder muligheden for tilbagebetaling.

Bemærk, at der kan være restriktioner for refundering af gavekort, der er sponsorerede eller givet som firmagave. Er gavekortet købt hos en anden virksomhed end Lalandia, skal du kontakte den pågældende virksomhed.