LALANDIA ER NEDLUKKET TIL OG MED 31. JANUAR
Mens vi venter på at åbne alle faciliteter, kan I booke vores feriehuse til stærkt nedsat pris – og når I booker et ophold fra 3. februar og frem, er jeres ophold sikret ved en eventuel forlænget eller ny tvungen nedlukning Læs mere.

Glemte sager

Har I glemt nogle af jeres ting i Lalandia, hjælper vi selvfølgelig med at lede efter dem. Send en e-mail til os med tydelige beskrivelse af hvad I har glemt, så efterlyser vi jeres ting og starter en eftersøgning med det samme. I modtager svar hurtigst muligt og senest fem arbejdsdage efter vi har modtaget jeres forespørgsel.

  • Betal her

Gebyr for forsendelse

Bemærk, at vi opkræver et gebyr på 200 kr. for eftersendelse af glemte sager. Gebyret dækker udgifterne til arbejdsløn, emballering, kørsel til posthus samt forsendelsen.

Betal her (Rødby)

Betal her (Billund)

  • Reserver her

Start efterlysning

Det er nemt at efterlyse glemte sager. Udfyld kontaktformularen og fortæl os, hvornår og hvor I har glemt jeres ting, og husk en beskrivelse af det glemte.

  • Lost and found

Vi gemmer i 3 uger

Glemte sager gemmes i 3 uger, herefter donerer vi dem til velgørende organisationer. Værdisager bliver afhentet af politiets hittegodskontor.