Familiefest, firmarrangementer, blå mandag eller lejrskole

I Lalandia i Billund har vi uanede muligheder for at skabe de perfekte rammer omkring jeres næste firmaarrangement eller private fest. Vi har ofte besøg af sportsklubber og landshold, som udnytter hallen og overnatningsmulighederne til lejrskoler og træningsophold.

For virksomheder

  • Borddækning i Restarant il Bambino i Lalandia i Billund

Firmafest

Giv jeres medarbejdere en uforglemmelig aften med en firmafest i Lalandia i Billund. Vi har faciliteter til både små og store fester med alt, hvad der hører med af forplejning, aktiviteter og underholdning. Overnatning er også lige ved hånden.

  • Flotte og stemningsfyldte arcader i Lalandia i Billund

Firmadag med familier

Kombiner en firmadag med familieliv. Lad jeres medarbejdere fordybe sig, mens familierne går på opdagelse i Lalandia. Dagen kan afsluttes med fælles middag og fest.

  • Tapas buffet i Lalandia

Kursusophold

Vores fleksible kursus- og mødefaciliteter kan benyttes af små såvel som store virksomheder og selskaber. Forplejning og indkvartering klarer vi naturligvis også, hvis dette ønskes.

  • Aquadome Lalandia i Billund

Photoshoot

Lad vores sydlandskinspirerede feriecenter med Nordens største Aquadome danne rammen om jeres næste photoshoot. En god mulighed for virksomheder og fotografer, der ønsker anderledes og stemningsfyldte omgivelser.

For private

  • Familiefest i Lalandia

Private fester

Vores skønne faciliteter i Lalandia i Billund giver jer de bedste rammer for en uforglemmelig og mindeværdig familiefest. Uanset hvad I ønsker at fejre og hvor mange I er, er vi glade for at kunne hjælpe med til og gøre jeres dag perfekt.

  • Blå Mandag i Lalandia i Billund

Blå mandag

Blå mandag hos Lalandia Billund er noget ganske særligt. Vi har sammensat et program, hvor I bare skal nyde dagen i fulde drag og lade os klare alt det praktiske. Vi lover vi jer et brag af en dag, der med garanti vil blive husket i mange år frem.

Skoler og idrætsforeninger

  • Hold træningslejr i Lalandia

Træningsophold

Lalandia byder på topmoderne sportsfaciliteter og perfekte indkvarteringsmuligheder. Sportshal, fitnesscenter, varierede løberuter og alverdens udfordrende aktiviteter gør alt sammen Lalandia til et oplagt valg, når I skal på træningsophold.

  • Hold lejrskole i Lalandia

Lejrskole

Giv alle en uforglemmelig oplevelse, og hold jeres næste lejrskole i Lalandia i Billund. Med et væld af inden- og udendørsaktiviteter og store, rummelige feriehuse er Lalandia en oplagt destination for lejrskoler.