Velkommen til vores jobunivers

Her kan du se ledige stillinger og læse meget mere om Lalandia, vores værdier og om at arbejde hos os.

Vores mission er at give børnefamilier tid til nærvær og glæde, og det kan vi kun gøre med de bedste medarbejdere, så har du lyst til at være en del af vores team, så læs videre her på siden.

Luk

Praktisk information:

 • Kontakt HR i Rødby

  Du finder svar på det meste her på siden, men har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på: telefon +45 5461 0500 eller hr‑rodby@lalandia.dk

 • Kontakt HR i Billund

  Du finder svar på det meste her på siden, men har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på: telefon +45 7614 9412 eller hr‑billund@lalandia.dk

 • Kontakt HR i Søndervig

  Du finder svar på det meste her på siden, men har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på: hr-sondervig@lalandia.dk

Aktuelt

 • Send os en uopfordret ansøgning

Lalandia i Billund

Vi søger altid nye værter – både under og over18 år. Ansøg nu og måske bliver du en del af holdet i Lalandia Billund.

Billund over 18 år Billund under 18 år

Læs mere

 • Ansøg allerede nu i Lalandia i Rødby

Lalandia i Rødby

Vi glæder os til at byde nye værter velkommen i 2024 – vil du være en af dem? Send os en ansøgning og bliv en del af holdet i Lalandia i Rødby.

Rødby over 18 år Rødby under 18 år

 • Ansøg allerede nu i Lalandia i Søndervig

Lalandia i Søndervig

Vi glæder os til at byde nye værter velkommen i 2024 – vil du være en af dem? Send os en ansøgning og bliv en del af holdet i Lalandia i Søndervig.

Søndervig over 18 år Søndervig under 18 år

Ledige stillinger i Søndervig

 • Er du vores nye teamleder til køkkenerne

Er du vores nye Barista stjerne

Som Barista hos os fungerer du som et af de mange ansigter udadtil som møder vores gæster. Du skal dagligt betjene vores glade gæster og sørge for, at Espresso House fremstår ren, flot og salgsklar med udsøgte kager efter sæson.

Læs mere

 • Engagerede køkkenmedhjælpere, serverings- og servicemedarbejdere søges til Lalandia i Søndervig

Servicemedarbejder eller medhjælper i køkkenet

Lige nu har vi brug for et par engagerede og loyale medhjælpere i køkkenet og servicemedarbejdere til VÆRTENS bedste team. Du vil indgå i en vagtplan, som kendes flere uger i forvejen og som er fleksibel så det passer dig.

Læs mere

 • Er du vores nye mellemleder til køkkenerne i Lalandia i Søndervig

Køkkenchef søges

Du bliver en del af vores F&B lederteam, som sammen med medarbejderne skaber gode spiseoplevelser på de 3 spisesteder Bone’s, Værftet Mad & Spisehus og Surfclub Foodcourt.

Læs mere

 • Oplev turismebranchen i dit sabbatår i Lalandia Søndervig

Oplev turismebranchen i dit sabbatår

Et job i Lalandia i Søndervig i dit sabbatår giver dig seks måneder i en spændende virksomhed – og et godt indblik i turisme- og oplevelsesbranchen. Læs mere om jobbet og ansøg i dag.

Læs mere

Ledige stillinger i Rødby

 • Alsidig elektriker søges til Lalandia i Rødby

Alsidig elektriker søges

Vi søger en dygtig og alsidig all-round elektriker, der ansvarsbevidst udfører effektivt og kvalitetsbevidst arbejde. Der vil både være arbejdsopgaver i vores Center, Aquadome samt i de mange privatejede feriehuse, der ligger ved Lalandia.

Læs mere

Ledige stillinger i Billund

 • Vil du være vores nye souschef i Aquadome i Lalandia i Billund?

Vil du være vores nye souschef i Aquadome™

Kan du lide vand og feriestemning året rundt? Og vil du være med til at skabe ferieminder for vores mange gæster? Så er det måske dig, som vi er på jagt efter.

Læs mere

 • Mad og drikke afdelingen i Lalandia Billund søger medarbejdere

Mad og drikke afdelingen søger medarbejdere

Lalandia i Billund har flere spændende restaurantkoncepter, med fokus på familieoplevelser, friske råvarer og sunde alternativer og søger nye værter til værtens bedste Food & Beverage afdeling.

Læs mere

Din ansøgning

Gode råd til din ansøgning

Før du sætter dig foran computeren, så husk, at din ansøgning er det første indtryk, vi får af dig. Gør du noget ud af din ansøgning, har du derfor meget bedre mulighed for at blive en del af os.

Søger du som ungarbejder eller som tilkalder, gælder det først og fremmest om at fortælle om dine stærke sider, fortælle om eventuelle erfaringer fra tidligere jobs, og hvorfor du gerne vil arbejde i Lalandia.

Skriv en overskuelig ansøgning, og prøv så vidt muligt at holde den på én side.

Fortæl os kort, hvorfor du er den helt rigtige til lige netop dette job.

Skab en god og logisk sammenhæng mellem dine erfaringer, kvalifikationer og de opgaver og krav, du kan læse i annoncen.

Vedlæg altid dit CV - og sæt det overskueligt op. Et godt CV indeholder først alle dine personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer osv. Derefter skal du skrive om din uddannelse og så din erfaring delt op på dine tidligere job med det seneste øverst.

Har du spørgsmål til stillingsannoncen, så ring til kontaktpersonen i annoncen. Der er ingen grund til at skyde forkert i ansøgningen på grund af en lille misforståelse, som du kunne have fået afklaret på et par minutter i telefonen.

Bilag

Husk at vedhæfte alle relevante bilag til din ansøgning:

 • Billede (pasfoto)
 • Nyudstedt straffeattest (skal afleveres ved ansættelsen i Billund – Rødby rekvirerer den selv med din tilladelse)
 • Relevante anbefalinger og referencer

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til HR-afdelingen i Billund HR-Billund@lalandia.dk eller i Rødby HR-Rodby@lalandia.dk

Søg uopfordret

Hvis du ikke lige kan se, at vi har nogle ledige stillinger, som passer til dig, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Din ansøgning vil herefter ligge i vores jobbank i 6 måneder, og får vi i den periode brug for en medarbejder med dine kvalifikationer, kontakter vi dig. Ønsker du fortsat at være registreret i karrierebanken efter de 6 måneder, skal du søge igen.

Held og lykke med din jobsøgning.

Ansættelsesformer

Job med gæstekontakt

Når du arbejder i jobfunktioner med meget gæstekontakt, er det vigtigt at have gode sprogkundskaber. Der kan også være nogle funktioner, hvor det er en fordel at være faglært inden for området. Fælles for alle vores job er, at vi ønsker medarbejdere, der kan lide børn, er smilende, imødekommende og hjælpsomme, og som brænder for at være med til at gøre en forskel, så hver enkelt gæst får en fantastisk oplevelse i Lalandia.

Fuldtid, deltid eller tilkald

Vi har flere forskellige ansættelsesformer. Du kan være fuldtidsansat, hvor du i gennemsnit har 37 timer om ugen. Du kan også være deltidsansat, hvor du er garanteret et aftalt mindre timetal, således at du kan kombinere det med studie eller andet job. Eller du kan være tilkalder, hvor du ikke er garanteret et fast timetal, men blot arbejder efter behov, når det passer ind i dine og vores planer. Vi har alle tre typer medarbejdere ansat året rundt.

Typer af jobs

Mad og drikke (food & beverage)

Vi har restauranter, fastfoodspisesteder og café, og derudover har vi selskabs- og konferencefaciliteter. Her benytter vi følgende typer medarbejdere:

 • Tjener/serveringsmedarbejder - over 18 år.
 • Kok - over 18 år.
 • Køkken/servicemedhjælper - over 18 år.
 • Opvasker - over og under 18 år.
 • Fastfoodmedarbejder - over og under 18 år.

Hvis du ikke har en uddannelse inden for levnedsmidler, skal du i starten af ansættelsen gennemgå et obligatorisk kursus i levnedsmiddelhygiejne, når du arbejder som servicemedhjælper i køkkenet eller som fastfoodmedarbejder.

Service/rengøringsafdeling samt teknisk afdeling

Vi varetager rengøring og vedligeholdelse af feriehuse og centeret samt de grønne områder i feriehusområdet. Her benytter vi følgende typer medarbejdere:

 • Servicetekniker/håndværker (tømrer, elektriker, maler) - over 18 år.
 • Rengøringsassistent - over 18 år (i Rødby kan du også søge, hvis du er under 18 år)

Butikker

I Lalandia har vi mange butikker. Vi har et supermarked med egen bake-off, butikker der sælger dametøj og brugskunst samt en butik med herretøj og sports-/badetøj. Her benytter vi følgende typer medarbejdere:

 • Butiksmedarbejder - over og under 18 år.

AquadomeTM

Aquadome er indrettet med et væld af aktiviteter. Store vandrutsjebaner, bølgebassin, børnebassin, wildriver, indendørs og udendørs spa, dampbad og sauna med gus. Her benytter vi følgende typer medarbejdere:

 • Livredder/servicemedarbejder/rengøring - over 18 år.
 • Ungarbejder - under 18 år.

For at arbejde som livredder skal du i starten af ansættelsen gennemgå erhvervslivredderprøven, som udføres af egen instruktør i Lalandia. Hertil kommer løbende genopfriskning af førstehjælp.

Aktivitetsafdelingen

Afdelingen er ansvarlig for alle udendørs og indendørs aktiviteter i Lalandia. Der er i centret mulighed for bowling, fitness, legeland, minigolf, sportsaktiviteter i hal, skattejagt, bolsjelavning, spillemaskiner, klatrevæg og meget andet sjov. Her kan du søge som:

 • Aktivitetsmedarbejder - over og under 18 år.

Administration og servicecenter

I vores administration og servicecenter benytter vi følgende typer af medarbejdere:

 • Service- og bookingmedarbejder - over og under 18 år.
 • HR- og regnskabsmedarbejder - over 18 år.
 • Marketingmedarbejder - over 18 år.
 • IT-medarbejder - over 18 år.

Mød dine nye kolleger

 • Laura og Maia

  Laura og Maia spreder godt humør og gør et besøg i vores butikker til noget særligt.

  Jette

  Jette servicerer i vores butikker og hjælper dig gerne med at finde det rigtige outfit.

  Pernille

  Køber du en gave i en af vores tøjbutikker, så hjælper Pernille med en flot indpakning.

 • Dorthe

  Dorthe sender skøn mad over disken og gæsterne får altid et smittende smil med på vejen.

  Mette og Nicole

  Her er Mette og Nicole i fuld sving med at sørge for, at Lalandia Centret er pænt og rent.

Mød dine nye kolleger

 • Laura og Maia

  Laura og Maia spreder godt humør og gør et besøg i vores butikker til noget særligt.

 • Jette

  Jette servicerer i vores butikker og hjælper dig gerne med at finde det rigtige outfit.

 • Pernille

  Køber du en gave i en af vores tøjbutikker, så hjælper Pernille med en flot indpakning.

 • Dorthe

  Dorthe sender skøn mad over disken og gæsterne får altid et smittende smil med på vejen.

 • Mette og Nicole

  Her er Mette og Nicole i fuld sving med at sørge for, at Lalandia Centret er pænt og rent.

Spørgsmål og svar om job i Lalandia

Hvordan søger jeg job i Lalandia?

Du søger elektronisk igennem vores hjemmeside. Du finder linket i toppen af siden.

Hvad sker der med min ansøgning?

Vi holder øje med ansøgningerne, som kommer ind via hjemmesiden, og du får en bekræftelse på, at ansøgningen er modtaget. Heri står, hvornår du kan forvente at høre fra os.

Arbejder man i weekender og ferier?

Ja, vi er en turistvirksomhed, så vi er på job, når andre holder fri – altså også i weekender, på helligdage og i ferier.

Hvad er lønnen?

Lønnen er overenskomstbestemt og følger derfor fastsatte takster.

Kommer jeg på kursus?

Ja, alle nye medarbejdere kommer på et introduktionskursus, så du kan lære din nye arbejdsplads at kende.

Hvordan bliver jeg livredder?

En forudsætning for ansættelsen er, at du kan bestå erhvervslivredderprøven. Vi afholder selv prøverne.

Skal jeg aflevere straffeattest?

Ja. Alle der bliver ansat i Lalandia skal aflevere en straffeattest. Denne kan rekvireres elektronisk hos www.politi.dk

Værdier og medarbejderpolitik

Ansvarlighed

En stor del af vores kultur og værdisæt består i at være socialt ansvarlige. Det vil sige, at vi skal kunne rumme hinanden og vores forskelligheder, både blandt gæster og kolleger. På den måde skaber vi det gode værtskab og arbejdsmiljø i overensstemmelse med vores værdisæt. Du vil derfor opleve, at vores medarbejdere er venlige, opmærksomme, positive og aktive.

Trivsel vægtes højt

I Lalandia er vi meget bevidste om, at det netop er vores medarbejdere, der gør forskellen, og som fuldender gæsternes gode oplevelser. Derfor er det vigtigt, at vores medarbejdere trives. Vi foretager årlige temperaturmålinger via trivselsundersøgelser, som vi følger op med forskellige initiativer for hele tiden at sikre den gode trivsel.

Vi holder en god, uhøjtidelig tone og har en ærlig og åben dialog mellem ledere og medarbejdere, hvor vi vægter, at alle bliver hørt og inddraget. Vi har ligeledes fokus på vigtigheden af en rosende og anerkendende kultur – kort sagt, vi skal spille hinanden gode!

Organisation

Vi har en forholdsvis flad organisationsstruktur, og du er velkomme til ”at spænde ben” for centerdirektøren, når du møder ham, hvis du lige har brug for at komme med forslag, afgive kritik, stille spørgsmål m.v. Vi har også forskellige officielle fora, hvor dette er muligt.

Socialt samvær

Som medarbejder har du mulighed for en masse socialt samvær med kolleger på tværs af hele virksomheden. Der bliver afholdt forskellige arrangementer hen over året, nogle kun for medarbejdere og andre for både medarbejdere og deres familie. Eksempler på arrangementer kan være fastelavnsfest, julefest, sportsturneringer, wellnessaftener, teaterture og vinsmagning. Disse ting er også medvirkende til, at vi har et fantastisk kollegialt sammenhold i Lalandia.

Personalepolitik

Vores medarbejderpolitik understøtter missionen og visionen i Lalandia ved bl.a. at fokusere på:

At tiltrække og fastholde kvalificerede medarbejdere:

 • Som kan lide at arbejde med mennesker, være vært for vores gæster og yde en god service.
 • Som er smilende, udadvendte, hjælpsomme og imødekommende.
 • Som ønsker at tage ansvar, og som kan tænke selv.

At vi i virksomheden:

 • Skaber gode rammer for samarbejde og trivsel.
 • Giver medarbejderne mulighed for at udvikle sig personligt og udnytte egne evner inden for rammerne af Lalandias udviklingsplaner.
 • Har tilfredse og engagerede medarbejdere, som involverer sig i Lalandia både på jobbet og i fritiden.
 • Har en åben og direkte dialog.
 • Har arbejdsglæde – det må gerne være sjovt at gå på arbejde.

At vores ledere:

 • I deres daglige arbejde viser selvstændighed samt evne og vilje til at motivere, udvikle og uddanne deres medarbejdere.

Medarbejdersamtaler

Som en del af grundlaget for vurdering af om medarbejderpolitikken udleves og for at sikre forbedringstiltag på personaleområdet gennemføres der årlige medarbejdersamtaler samt med jævne mellemrum medarbejdertilfredshedsundersøgelser. Der følges op med handlingsplaner, så der aktivt er fokus på resultater og forbedringstiltag.

Værtens bedste værter

Vi er alle værter for vores gæster

Som medarbejder i Lalandia får du 400-500 kolleger. Alle medarbejdere arbejder på at være gode værter og give vores gæster uforglemmelige oplevelser med hjem fra deres ophold i Lalandia. Vi har mange beskæftiget i jobfunktioner, hvor der er direkte kontakt med gæsterne. Men vi har også mange medarbejdere ”backstage”, og vi plejer at sige ”Hvis du ikke er i gang med at hjælpe en gæst, så er du sikkert i gang med at hjælpe en medarbejder, der hjælper en gæst”.

Så uanset hvilket job du har i Lalandia, er der rigtig meget fokus på værtskab, og det skal være lige så naturligt for en rengøringsassistent og en kok at smile, være hjælpsom og vise interesse for gæsterne, som det skal være for en tjener og en receptionist. Vi tilstræber, at alle medarbejdere uanset jobfunktion agerer efter følgende sætning: ”Den medarbejder, der er tættest på gæsten på ethvert givet tidspunkt, er værten”.

Stemningen er præget af glæde

Vores store fokus på at være gode værter og give vores gæster gode oplevelser, er også noget, der påvirker stemningen blandt medarbejderne. For vi bliver jo selv glade af at gøre andre mennesker glade. Samtidig er det værd at bemærke, at vores gæster kommer her på ferie, på weekendophold m.v., altså noget gæsterne har set frem til og sætter pris på. Så den glæde, som vores gæster kommer med, er også noget, som smitter af på medarbejderstaben.

Det er umagen værd

Et job i Lalandia kan til tider være krævende, og du kan have meget travlt, men samtidig er det sjovt og afvekslende. Når du gør alt, hvad du kan for at gøre en gæst begejstret, så får du så meget igen fra både små og store gæster, at det altid er umagen værd!

Personalegoder

Vi har mange forskellige personalegoder i Lalandia. Her kan bl.a. nævnes fri adgang til Aquadome og gode rabatter i butikker.

Der er mulighed for at træne i fitnesscenter og deltage i fester hen over året, og så er der jo mulighed for at møde en flok søde kollegaer.

Smileyordning

I Lalandia har alle butikker og restauranter fået tildelt en glad smiley af Fødevarestyrelsen. Vi er stolte af resultatet og arbejder naturligvis hårdt for at bevare vores position.

Smiley-ordningen betyder for vores gæster og ansatte, at vi nøje følger de fastsatte regler og retningslinjer, der omhandler fødevarekontrol i Danmark.

Se vores smiley for Lalandia i Billund her

Se vores smiley for Lalandia i Søndervig her

Se vores smiley for Lalandia i Rødby her

Hygiejnebevis

Hvis du arbejder med mad og drikke, skal du have et hygiejnebevis, hvis du er over 18 år. Har du ikke dette i forvejen, når du bliver ansat, vil din leder sørge for, at du får tilsendt et link via din mail til et online kursus, hvor du afslutningsvis kommer til en prøve.