Velkommen til vores jobunivers

Her kan du se ledige stillinger og læse meget mere om Lalandia, vores værdier og om at arbejde hos os.

Vores mission er at give børnefamilier tid til nærvær og glæde, og det kan vi kun gøre med de bedste medarbejdere, så har du lyst til at være en del af vores team, så læs videre her på siden.

Luk

Praktisk information:

 • Kontakt HR i Rødby

  Du finder svar på det meste her på siden, men har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på: telefon +45 5461 0505 eller hr‑rodby@lalandia.dk

 • Kontakt HR i Billund

  Du finder svar på det meste her på siden, men har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på: telefon +45 7614 9412 eller hr‑billund@lalandia.dk

Ledige stillinger

 • Bliv en del af holdet i Lalandia i Billund

Bliv en del af holdet

Vil du være med til at begejstre alle vores små og store gæster samt hinanden som kollegaer, så skynd dig at sende en ansøgning.

Vi søger flere værter både tilkaldere både over og under 18 år til at servicere vores mange glade gæster.

Vi står klar til at modtage dig med åbne arme på vores fantastiske arbejdsplads.
(Lalandia i Billund)

Læs mere

 • Lalandia søger en bookingmedarbejder

Servicecenter & Bookingmedarbejder

Er du den perfekte vært- både face to face og på telefonen? Vi søger en medarbejder til en fuldtidsstilling med timer i både vores Bookingafdeling og i vores Servicecenter med tiltrædelse snarest.
(Lalandia i Rødby)

Læs mere

 • Vi søger en kreativ SoMe Content Creator / digital indfødt

Vi søger en kreativ SoMe Content Creator / digital indfødt

Til vores marketingafdeling søger vi en ”Medie- og video Nørd” – digital indfødt, som bliver vores nye Content Creator. Da stillingen er nyoprettet, får du mulighed for at være med til at sætte dit præg på stillingen med alle dine gode idéer.
(Lalandia i Billund)

Læs mere

 • Vi søger vi en IT-teamleder til Lalandia i Søndervig

It-teamleder

Til en nyoprettet stilling som teamleder, søger vi dig der har lyst til at have det driftsmæssige ansvar for vores 2 centre det ene Lalandia i Billund og det andet Lalandia i Søndervig som åbner i foråret 2022.
(Lalandia i Billund)

Læs mere

 • IT afdeling søger Help-desk - og blækspruttekollega

IT afdeling søger Help-desk - og blækspruttekollega

Vi søger en dygtig supporter og hjælpsom kollega i vores IT Helpdesk. Vores afdeling har et stort fokus på at være en velintegreret del af Lalandia, både med tilpasninger og egenudviklede systemer og integrationer, så det er et must at det interesserer dig, at sætte dig ind i nye ting.
(Lalandia i Søndervig)

Læs mere

 • Økonomimedarbejder til Lalandia i Billund

Økonomimedarbejder

Lalandia i Billund søger en serviceminded allround økonomimedarbejder til vores regnskabsafdeling. Du bliver en del af et engageret team, der pt. består af 3 medarbejdere i Billund og 6 medarbejdere i Rødby.
(Lalandia i Billund)

Læs mere

 • Medarbejder til gæsteservice i aktivitetsafdelingen

Medarbejder til gæsteservice i aktivitetsafdelingen

Vi søger nu en serviceminded medarbejder til at yde værtens bedste gæsteservice. Gæsteservice centeret hører under vores aktivitetsafdeling og varetager kontakten til gæsterne og feriehusejerne i forbindelse med udlejning samt drift og vedligeholdelse af feriehusene og andre spørgsmål.
(Lalandia i Billund)

Læs mere

 • Vi søger en udadvendt og initiativrig teamleder til afdelingen

Teamleder til Aktivitetsafdelingen

Vi søger en udadvendt og initiativrig teamleder til afdelingen. Aktivitetsafdelingen varetager de samlede aktiviteter i Lalandia, hvor der bydes på en lang række sports- og aktivitetsmuligheder for børn og voksne, såvel indendørs som udendørs.
(Lalandia i Billund)

Læs mere

 • Vi søger vi en struktureret og serviceminded Løn-og HR assistent til Lalandia i Søndervig

Løn-og HR Assistent

Til vores HR team søger vi en struktureret og serviceminded Løn-og HR assistent. Du bliver en del af et engageret HR team, der pt. består af 4 medarbejdere i Billund.
(Lalandia i Søndervig)

Læs mere

 • Lalandia i Billund søger nye teamleder i køkkenerne

Er du vores nye teamleder i køkkenerne

Sammen med den øvrige ledelse af køkkenerne er du med til at forsætte udviklingen af spisestederne og oplevelsen for vores gæster.
(Lalandia i Billund)

Læs mere

 • Kokke og køkkenmedhjælpere – Lalandia, Billund

Kokke og køkkenmedhjælpere til mad og drikke afdelingen

Vi tager hver dag imod en masse glade gæster, og derfor har vi brug for at byde velkommen til endnu flere værter på holdet i køkkenerne.
(Lalandia - Billund)

Læs mere

 • Vi leder efter en dygtig pizzabager og opvaskere

Pizzabager og opvaskere

Vi tager imod en masse glade gæster og har brug for flere nye kollegaer/ værter på holdet i køkkenerne - nemlig Pizzabagere og opvaskere.
(Lalandia i Billund)

Læs mere

 • F&B Manager

Food & Beverage Manager

Lalandia i Søndervig er under opførsel og i forbindelse med etablering af det øverste ledelseslag søges en Food & Beverage Manager, som får det overordnede ansvar for drift og udvikling af restauranter, bar, café m.m.
(Lalandia i Søndervig)

Læs mere

 • Er du Danmarks første Fun & Safety Manager?

Fun & Safety Manager

Lalandia i Søndervig er under opførsel og i forbindelse med etablering af det øverste ledelseslag søges en Fun & Safety Manager, som får det overordnede ansvar for drifts- og personaleledelse af den ca. 100 m/k store Aktivitetsafdeling.
(Lalandia i Søndervig)

Læs mere

Søg uopfordret

 • Se og søg ledige stillinger

Billund eller Rødby

Udfyld en uopfordret ansøgning til Billund eller Rødby og bliv en del af vores emnebank.

Ansøg her (Billund) Ansøg her (Rødby)

Søndervig

Vi glæder os til at åbne et nyt Lalandia i Søndervig – vi åbner i 2022. Vil du gerne allerede nu være en del af vores emnebank, så er du velkommen til at søge uopfordret.

Din ansøgning vil ligge i emnebanken i 6 mdr.

Ansøg her

Din ansøgning

Gode råd til din ansøgning

Før du sætter dig foran computeren, så husk, at din ansøgning er det første indtryk, vi får af dig. Gør du noget ud af din ansøgning, har du derfor meget bedre mulighed for at blive en del af os.

Søger du som ungarbejder eller som tilkalder, gælder det først og fremmest om at fortælle om dine stærke sider, fortælle om eventuelle erfaringer fra tidligere jobs, og hvorfor du gerne vil arbejde i Lalandia.

Skriv en overskuelig ansøgning, og prøv så vidt muligt at holde den på én side.

Fortæl os kort, hvorfor du er den helt rigtige til lige netop dette job.

Skab en god og logisk sammenhæng mellem dine erfaringer, kvalifikationer og de opgaver og krav, du kan læse i annoncen.

Vedlæg altid dit CV - og sæt det overskueligt op. Et godt CV indeholder først alle dine personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer osv. Derefter skal du skrive om din uddannelse og så din erfaring delt op på dine tidligere job med det seneste øverst.

Har du spørgsmål til stillingsannoncen, så ring til kontaktpersonen i annoncen. Der er ingen grund til at skyde forkert i ansøgningen på grund af en lille misforståelse, som du kunne have fået afklaret på et par minutter i telefonen.

Bilag

Husk at vedhæfte alle relevante bilag til din ansøgning:

 • Billede (pasfoto)
 • Nyudstedt straffeattest (skal afleveres ved ansættelsen i Billund – Rødby rekvirerer den selv med din tilladelse)
 • Relevante anbefalinger og referencer

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til HR-afdelingen i Billund HR-Billund@lalandia.dk eller i Rødby HR-Rodby@lalandia.dk

Søg uopfordret

Hvis du ikke lige kan se, at vi har nogle ledige stillinger, som passer til dig, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Du kan søge uopfordret hos os ved at benytte de stillingsopslag, som hedder uopfordret timeløn eller uopfordret administration. Din ansøgning vil herefter ligge i vores jobbank i 6 måneder, og får vi i den periode brug for en medarbejder med dine kvalifikationer, kontakter vi dig. Ønsker du fortsat at være registreret i jobbanken efter de 6 måneder, skal du søge igen.

Held og lykke med din jobsøgning.

Ansættelsesformer

Job med gæstekontakt

Når du arbejder i jobfunktioner med meget gæstekontakt, er det vigtigt at have gode sprogkundskaber. Der kan også være nogle funktioner, hvor det er en fordel at være faglært inden for området. Fælles for alle vores job er, at vi ønsker medarbejdere, der kan lide børn, er smilende, imødekommende og hjælpsomme, og som brænder for at være med til at gøre en forskel, så hver enkelt gæst får en fantastisk oplevelse i Lalandia.

Fuldtid, deltid eller tilkald

Vi har flere forskellige ansættelsesformer. Du kan være fuldtidsansat, hvor du i gennemsnit har 37 timer om ugen. Du kan også være deltidsansat, hvor du er garanteret et aftalt mindre timetal, således at du kan kombinere det med studie eller andet job. Eller du kan være tilkalder, hvor du ikke er garanteret et fast timetal, men blot arbejder efter behov, når det passer ind i dine og vores planer. Vi har alle tre typer medarbejdere ansat året rundt.

Typer af jobs

Mad og drikke (food & beverage)

Vi har restauranter, fastfoodspisesteder og café, og derudover har vi selskabs- og konferencefaciliteter. Her benytter vi følgende typer medarbejdere:

 • Tjener/serveringsmedarbejder - over 18 år.
 • Kok - over 18 år.
 • Køkken/servicemedhjælper - over 18 år.
 • Opvasker - over og under 18 år.
 • Fastfoodmedarbejder - over og under 18 år.

Hvis du ikke har en uddannelse inden for levnedsmidler, skal du i starten af ansættelsen gennemgå et obligatorisk kursus i levnedsmiddelhygiejne, når du arbejder som servicemedhjælper i køkkenet eller som fastfoodmedarbejder.

Service/rengøringsafdeling samt teknisk afdeling

Vi varetager rengøring og vedligeholdelse af feriehuse og centeret samt de grønne områder i feriehusområdet. Her benytter vi følgende typer medarbejdere:

 • Servicetekniker/håndværker (tømrer, elektriker, maler, gartner) - over 18 år.
 • Rengøringsassistent - over 18 år (i Rødby kan du også søge, hvis du er under 18 år)

Butikker

I Lalandia har vi mange butikker. Vi har et supermarked med egen bake-off, butikker der sælger dametøj og brugskunst samt en butik med herretøj og sports-/badetøj. Her benytter vi følgende typer medarbejdere:

 • Butiksmedarbejder - over og under 18 år.

AquadomeTM

Aquadome er indrettet med et væld af aktiviteter. Store vandrutsjebaner, bølgebassin, børnebassin, wildriver, indendørs og udendørs spa, dampbad og sauna med gus. Her benytter vi følgende typer medarbejdere:

 • Livredder/servicemedarbejder/rengøring - over 18 år.
 • Ungarbejder - under 18 år.

For at arbejde som livredder skal du i starten af ansættelsen gennemgå erhvervslivredderprøven, som udføres af egen instruktør i Lalandia. Hertil kommer løbende genopfriskning af førstehjælp.

Aktivitetsafdelingen

Afdelingen er ansvarlig for alle udendørs og indendørs aktiviteter i Lalandia. Der er i centret mulighed for bowling, fitness, legeland, minigolf, sportsaktiviteter i hal, skattejagt, bolsjelavning, spillemaskiner, klatrevæg og meget andet sjov. Her kan du søge som:

 • Aktivitetsmedarbejder - over og under 18 år.

Administration og servicecenter

I vores administration og servicecenter benytter vi følgende typer af medarbejdere:

 • Service- og bookingmedarbejder - over og under 18 år.
 • HR- og regnskabsmedarbejder - over 18 år.
 • Marketingmedarbejder - over 18 år.
 • IT-medarbejder - over 18 år.

Mød dine nye kolleger

 • Cathrine

  Cathrine er teamleder i vores aktivitetsafdeling, og har altid tid til at hilse på gæsterne.

  Jette

  Jette servicerer i vores butikker og hjælper dig gerne med at finde det rigtige outfit.

  Pernille

  Køber du en gave i en af vores tøjbutikker, så hjælper Pernille med en flot indpakning.

 • Dorthe

  Dorthe servicerer gæsterne i Fastfood med et smil.

  Mette og Nicole

  Her er Mette og Nicole fra rengøringsafdelingen i fuld sving med at sørge for, at der pænt og rent til gæsterne kommer.

Mød dine nye kolleger

 • Cathrine

  Cathrine er teamleder i vores aktivitetsafdeling, og har altid tid til at hilse på gæsterne.

 • Jette

  Jette servicerer i vores butikker og hjælper dig gerne med at finde det rigtige outfit.

 • Pernille

  Køber du en gave i en af vores tøjbutikker, så hjælper Pernille med en flot indpakning.

 • Dorthe

  Dorthe servicerer gæsterne i Fastfood med et smil.

 • Mette og Nicole

  Her er Mette og Nicole fra rengøringsafdelingen i fuld sving med at sørge for, at der pænt og rent til gæsterne kommer.

Spørgsmål og svar om job i Lalandia

Hvordan søger jeg job i Lalandia?

Du søger elektronisk igennem vores hjemmeside. Du finder linket i toppen af siden.

Hvad sker der med min ansøgning?

Vi holder øje med ansøgningerne, som kommer ind via hjemmesiden, og du får en bekræftelse på, at ansøgningen er modtaget. Heri står, hvornår du kan forvente at høre fra os.

Arbejder man i weekender og ferier?

Ja, vi er en turistvirksomhed, så vi er på job, når andre holder fri – altså også i weekender, på helligdage og i ferier.

Hvad er lønnen?

Lønnen er overenskomstbestemt og følger derfor fastsatte takster.

Kommer jeg på kursus?

Ja, alle nye medarbejdere kommer på et introduktionskursus, så du kan lære din nye arbejdsplads at kende.

Hvordan bliver jeg livredder?

En forudsætning for ansættelsen er, at du kan bestå erhvervslivredderprøven. Vi afholder selv prøverne.

Skal jeg aflevere straffeattest?

Ja. Alle der bliver ansat i Lalandia skal aflevere en straffeattest. Denne kan rekvireres elektronisk hos www.politi.dk

Værdier og medarbejderpolitik

Ansvarlighed

En stor del af vores kultur og værdisæt består i at være socialt ansvarlige. Det vil sige, at vi skal kunne rumme hinanden og vores forskelligheder, både blandt gæster og kolleger. På den måde skaber vi det gode værtskab og arbejdsmiljø i overensstemmelse med vores værdisæt. Du vil derfor opleve, at vores medarbejdere er venlige, opmærksomme, positive og aktive.

Trivsel vægtes højt

I Lalandia er vi meget bevidste om, at det netop er vores medarbejdere, der gør forskellen, og som fuldender gæsternes gode oplevelser. Derfor er det vigtigt, at vores medarbejdere trives. Vi foretager årlige temperaturmålinger via trivselsundersøgelser, som vi følger op med forskellige initiativer for hele tiden at sikre den gode trivsel.

Vi holder en god, uhøjtidelig tone og har en ærlig og åben dialog mellem ledere og medarbejdere, hvor vi vægter, at alle bliver hørt og inddraget. Vi har ligeledes fokus på vigtigheden af en rosende og anerkendende kultur – kort sagt, vi skal spille hinanden gode!

Organisation

Vi har en forholdsvis flad organisationsstruktur, og du er velkomme til ”at spænde ben” for centerdirektøren, når du møder ham, hvis du lige har brug for at komme med forslag, afgive kritik, stille spørgsmål m.v. Vi har også forskellige officielle fora, hvor dette er muligt.

Socialt samvær

Som medarbejder har du mulighed for en masse socialt samvær med kolleger på tværs af hele virksomheden. Der bliver afholdt forskellige arrangementer hen over året, nogle kun for medarbejdere og andre for både medarbejdere og deres familie. Eksempler på arrangementer kan være fastelavnsfest, julefest, sportsturneringer, wellnessaftener, teaterture og vinsmagning. Disse ting er også medvirkende til, at vi har et fantastisk kollegialt sammenhold i Lalandia.

Personalepolitik

Vores medarbejderpolitik understøtter missionen og visionen i Lalandia ved bl.a. at fokusere på:

At tiltrække og fastholde kvalificerede medarbejdere:

 • Som kan lide at arbejde med mennesker, være vært for vores gæster og yde en god service.
 • Som er smilende, udadvendte, hjælpsomme og imødekommende.
 • Som ønsker at tage ansvar, og som kan tænke selv.

At vi i virksomheden:

 • Skaber gode rammer for samarbejde og trivsel.
 • Giver medarbejderne mulighed for at udvikle sig personligt og udnytte egne evner inden for rammerne af Lalandias udviklingsplaner.
 • Har tilfredse og engagerede medarbejdere, som involverer sig i Lalandia både på jobbet og i fritiden.
 • Har en åben og direkte dialog.
 • Har arbejdsglæde – det må gerne være sjovt at gå på arbejde.

At vores ledere:

 • I deres daglige arbejde viser selvstændighed samt evne og vilje til at motivere, udvikle og uddanne deres medarbejdere.

Medarbejdersamtaler

Som en del af grundlaget for vurdering af om medarbejderpolitikken udleves og for at sikre forbedringstiltag på personaleområdet gennemføres der årlige medarbejdersamtaler samt med jævne mellemrum medarbejdertilfredshedsundersøgelser. Der følges op med handlingsplaner, så der aktivt er fokus på resultater og forbedringstiltag.

Værtens bedste værter

Vi er alle værter for vores gæster

Som medarbejder i Lalandia får du 400-500 kolleger. Alle medarbejdere arbejder på at være gode værter og give vores gæster uforglemmelige oplevelser med hjem fra deres ophold i Lalandia. Vi har mange beskæftiget i jobfunktioner, hvor der er direkte kontakt med gæsterne. Men vi har også mange medarbejdere ”backstage”, og vi plejer at sige ”Hvis du ikke er i gang med at hjælpe en gæst, så er du sikkert i gang med at hjælpe en medarbejder, der hjælper en gæst”.

Så uanset hvilket job du har i Lalandia, er der rigtig meget fokus på værtskab, og det skal være lige så naturligt for en rengøringsassistent og en kok at smile, være hjælpsom og vise interesse for gæsterne, som det skal være for en tjener og en receptionist. Vi tilstræber, at alle medarbejdere uanset jobfunktion agerer efter følgende sætning: ”Den medarbejder, der er tættest på gæsten på ethvert givet tidspunkt, er værten”.

Stemningen er præget af glæde

Vores store fokus på at være gode værter og give vores gæster gode oplevelser, er også noget, der påvirker stemningen blandt medarbejderne. For vi bliver jo selv glade af at gøre andre mennesker glade. Samtidig er det værd at bemærke, at vores gæster kommer her på ferie, på weekendophold m.v., altså noget gæsterne har set frem til og sætter pris på. Så den glæde, som vores gæster kommer med, er også noget, som smitter af på medarbejderstaben.

Det er umagen værd

Et job i Lalandia kan til tider være krævende, og du kan have meget travlt, men samtidig er det sjovt og afvekslende. Når du gør alt, hvad du kan for at gøre en gæst begejstret, så får du så meget igen fra både små og store gæster, at det altid er umagen værd!

Personalegoder

Vi har mange forskellige personalegoder i Lalandia. Her kan bl.a. nævnes fri adgang til Aquadome og gode rabatter i butikker.

Der er mulighed for at træne i fitnesscenter og deltage i fester hen over året, og så er der jo mulighed for at møde en flok søde kollegaer.

Elite-smiley

Elite-smiley til de bedste

Detailvirksomheder, som sælger mad og drikkevarer til forbrugerne, belønnes med elite-smiley'en, når de har fået mindst fire storsmilende smiley'er i træk og ikke har haft nogen anmærkninger de seneste 12 måneder.

Alle butikker og restauranter i Lalandia har fået tildelt en glad smiley af Fødevarestyrelsen. I tillæg er flere af vores spisesteder blevet tildelt de eftertragtede elite-smileys.

» Se vores smiley for Rødby her

» Se vores smiley for Billund her

Vi er stolte af resultatet og arbejder naturligvis hårdt på at bevare vores position.

Smiley-ordningen betyder for vores gæster og ansatte, at vi nøje følger de fastsatte regler og retningslinjer, der omhandler fødevarekontrol i Danmark.

Hygiejnebevis

Hvis du arbejder med mad og drikke, skal du have et hygiejnebevis, hvis du er over 18 år. Har du ikke dette i forvejen, når du bliver ansat, vil din leder sørge for, at du får tilsendt et link via din mail til et online kursus, hvor du afslutningsvis kommer til en prøve.