Lalandia

Presse

Lalandia presse- og fotodatabase

Pressen er altid velkommen i redaktionelt øjemed i Lalandia i Rødby eller i Billund. Ønsker du i forbindelse med dit arbejde som journalist at besøge Lalandia, bedes du sende en forudgående mail til tbj@lalandia.dk. Bemærk, at pressekort ikke giver gratis adgang til Lalandia uden forudgående aftale.

Pressekits og fotodatabase

  • Lalandia i Rødby

Pressekit for Lalandia i Rødby

  • Lalandia i Billund

Pressekit for Lalandia i Billund

  • Lalandia logo

Fotodatabase

Seneste pressemeddelelser

Lalandia åbner ny stor attraktion i Billund

9. januar 2018

Byggetilladelsen til en ny sandskulpturpark ved Lalandia i Billund er netop faldet på plads, og den nye attraktion ventes at slå dørene op for gæster allerede til maj i år.

De tusindvis af turister, der hvert år besøger Lalandia i Billund, kan se frem til endnu ny attraktion, der åbner i dette forår. Lalandia har netop fået byggetilladelsen i hus til en sandskulpturpark, der skal bygges på det grønne areal foran Lalandia.

- Det er med stor glæde, at vi kan løfte sløret for vores nye attraktion, som kommer til at tilføre Lalandia et nyt og spændende element. Sandskulpturparken kommer til at ligge i tilknytning til vores nye Espresso House, der åbnede sidste år, og dermed får vi yderligere aktiveret vores udendørs område, fortæller adm. direktør Jan Harrit.

Arbejdet med den nye attraktion påbegyndes snarest, og i løbet af de kommende måneder ankommer en række europæiske kunstnere til Billund for at opføre de imponerende skulpturer. Temaet for sandskulpturerne vil variere fra år til år, og i 2018 kan de besøgende glæde sig til en udstilling, hvor sandet forvandles til vilde dyr.

Lalandia i Rødby udvider med kæmpe ”Kids Area”

4. juli 2017

Kids Area er sommerens helt store nyhed for de mindste badegæster i Lalandia i Rødby. Fra og med juli får de 0-5 årige deres helt eget område i Aquadome - og far og mor er naturligvis velkomne til at lege med.

Administrerende direktør i Lalandia Jan Harrit er meget tilfreds med udvidelsen.

- Vi er selvsagt rigtig glade for, at vi nu får meget bedre plads til de helt små børn i Aquadome i Rødby. Det har længe været et ønske for os, at det skal være endnu lettere at tage til Lalandia med små børn og med Kids Area - og Baby Lounge som vi åbnede sidste år - er forholdene for småbørnsfamilierne blevet virkelig gode, siger Jan Harrit.

Om Kids Area
I Kids Area kan de mindste badegæster hygge sig med vandpjask og leg i deres helt egen, dejlige oase i Aquadome. Børneområdet består af et baby- og varmtvandsbassin, hhv. opvarmet til behagelige 32 og 34 grader. I bassinerne kan de små flytte vand rundt i de sjove træstammer, som også findes i Lalandia i Billund, hvor de er stort hit blandt de yngste i Aquadome. De kan også prøve kræfter med en lille vandrutsjebane, som med garanti vil frembringe store smil og små sus i maven. Kids Area er udstyret med et pusleområde med bad, så de små hurtigt kan komme tilbage i vandet, når badebleen er skiftet. Store glaspartier sørger for at naturligt lys strømmer ind og bidrager til en hyggelig stemning.

Lalandia tager partner med i Outletcenter-projekt

6. juni 2017

Lalandia har nu indgået en betinget aftale med Resolution BIDO ApS, der er 100 % ejet af Resolution Property IM LLP om opførelse af Billund Designer Outlet.

Aftalen indebærer, at Lalandia og Resolution stifter et fælles selskab (Billund Designer Outlet ApS), der skal forestå udlejningen og efterfølgende opførelsen af et internationalt outletcenter i Billund – med Lalandia, LEGOLAND® og Billund Lufthavn som nærmeste naboer. Selskabet vil blive ejet 10 % af Lalandia og 90 % af Resolution.

Resolution er et Londonbaseret ejendomsinvesteringsselskab med fokus på investeringsejendomme i Europa, herunder med særlig ekspertise indenfor butikscentre og outletcentre.

”Vi er i dag kommet et stort skridt nærmere realiseringen af Billund Designer Outlet. Resolution er en stærk partner, der har stor erfaring med opførelse og drift af outletcentre i Europa” – udtaler Jan Harrit, administrerende direktør i Lalandia.

”Billund Designer Outlet er strategisk godt placeret, i et område af Danmark, der er i rivende udvikling. Der er et stort opland, og sammen med Lalandia og de andre partnere i LEGOLAND® Billund Resort, kan vi være med til at trække endnu flere gæster til området” fortæller Mark Owen, Head of Development hos Resolution Property.

Det forventes, at Billund Designer Outlet kan åbne i 2019.

Lalandia og Espresso House udvider samarbejde

31. marts 2017

Med etableringen af et Espresso House i Billund udvider Lalandia og Nordens største kæde af kaffebarer, Espresso House, det samarbejde, der startede med etableringen af en Baresso kaffebar i Lalandia i Rødby i 2014. Efterfølgende er der åbnet en Baresso kaffebar i Lalandia i Billund i 2016. Nu åbner partnerne således den 3. kaffebar.

”Med det nye Espresso House får vi et gennemprøvet kaffekoncept af høj kvalitet. For os er det ligeledes positivt, at mærket vil være velkendt af alle de gæster, der hvert år besøger os fra Norge og Sverige, fortæller Jan Harrit, der er administrerende direktør i Lalandia”.

Nickolas Krabbe Bjerg, administrerende direktør i Espresso House, er ligeledes begejstret for det udvidede samarbejde. ”Kaffebaren vil være det første Espresso House i Jylland, placeringen er unik og sker i samarbejde med en professionel partner – så det kan kun blive en succes” – udtaler Nickolas Krabbe Bjerg.

Det nye Espresso House i Billund åbner i juni måned.

Om Espresso House
Espresso House er Nordens førende og hurtigst voksende kæde af kaffebarer med over 300 enheder fordelt i fire lande: Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hos Espresso House serveres kaffe af højeste kvalitet fra eget risteri, kager og brød bagt i eget bageri samt frisklavede salater og sandwiches. Espresso House har over 2000 passionerede Baristaer, som alle brænder for kaffe og deler den samme vision: At give verdens bedste kaffeoplevelse til verdens bedste gæst!

Rekordår og ny attraktion i Billund

10. marts 2017

2016 blev et fantastisk år for Lalandia i Billund og Rødby. Rekordmange gæster boltrede sig således i Aquadome og i de mange andre aktiviteter de to feriecentre byder på. De mange gæster, der fremover besøger Billund, kan nu også glæde sig til en nyhed af de helt store, efter at den kæmpemæssige indendørs vandrutsjebane "Twister" er åbnet i dag.

Administrerende direktør, Jan Harrit, uddyber:
- Vi er meget glade for de flotte besøgstal i 2016, og vi ser frem til at 2017 bliver mindst ligeså godt. Vi er derfor også glade for, at vi nu kan tilbyde vores gæster i Billund en helt ny attraktion i form af vandrutsjebanen "Twister". Turen, der i alt er 102 meter lang, starter højt oppe i Aquadome, og så går det ellers med fuld fart ned i en kæmpemæssig bowle, hvor man tager flere omgange rundt, inden turen slutter sikkert nede igen i et opsamlingsbassin, siger Jan Harrit.

Lalandia undersøger mulighed for etablering i Sverige

14. december 2016

Lalandia A/S har i dag indgået en hensigtserklæring med Motala Kommune og Tillväxt Motala AB om at undersøge mulighederne for eventuelt at etablere et Lalandia ferie- og aktivitetscenter i Motala Kommune i Sverige.

Motala Kommune har 43.000 indbyggere, og er beliggende i Östergötland ved søen Vättern, ca. 2½ times kørsel sydvest for Stockholm. Motala Kommune er et meget naturskønt område, der udover den gode beliggenhed ved søen, også er kendt for Göta Kanalen og det store cykelløb Vättern rundt.

- Vi undersøger nu muligheden for eventuelt at etablere os på en unik beliggenhed i det centrale Sverige. Fra vores centre i Danmark ved vi, at svenskerne er begejstrede for vores koncept, og såfremt projektet realiseres vil vi kunne tilbyde endnu flere en vejruafhængig aktiv ferie, hvor man efter oplevelser i naturen kan boltre sig i en stor indendørs Aquadome eller være aktiv i de mange sportsaktiviteter, fortæller Lalandias administrerende direktør Jan Harrit.

Rekordsommer i Lalandia

13. september 2016

Lalandia kan kigge tilbage på tre fantastiske sommermåneder, hvor feriecentrene i henholdsvis Rødby og Billund tilsammen har haft mere end en halv million overnattende gæster. Der er tale om 25.000 flere gæster end forrige sommer, hvilket svarer til en fremgang på 6 procent.

- Vi er meget glade for de fine besøgstal henover sommeren og fremgangen skyldes især et boom i antallet af svenske og hollandske gæster, siger administrerende direktør Jan Harrit, der også kan glæde sig over, at den samlede gæstetilfredshed har slået rekord denne sommer.

Van(d)vittig succes i ferielandet

3. september 2015

Lalandia har haft et brag af en sommer. Aldrig før har så mange gæster besøgt feriecentrene i henholdsvis Rødby og Billund, som tilfældet var i juli og august.

- Store investeringer i nye aktiviteter har medført stor travlhed i både Rødby og i Billund henover sommeren. Samlet har vi i juli og august haft over 332.000 badegæster i vores Aquadomes, hvilket er rekord og 25.000 flere end i 2014. Det svarer til en stigning på 8 %, fortæller administrerende direktør i Lalandia, Jan Harrit.

Det er bl.a. den nye Wild River-vandrutsjebane i Billund - som er Europas længste - og en kæmpe Aqua Splash Playground i Rødby, der har været med til at trække de mange gæster til.

- Det har været fantastisk at opleve så mange gæster lege og bade sig gennem sommeren hos os, hvor vejret ikke på samme måde som andre steder har afgørende indflydelse på ferieoplevelsen, siger Jan Harrit.

Jeanette sætter ny europa-rekord

28. maj 2015

Hele Danmarks svømmedronning, Jeanette Ottesen, har torsdag sat ny europarekord i Lalandia i Billund. Det skete under lidt anderledes forhold end normalt - dog stadig med vand og fart som det naturlige omdrejningspunkt - da Ottesen som den allerførste tog turen ned gennem Europas længste Wild River-vandrutsjebane. Wild River måler intet mindre end 168 meter, og turen tog Ottesen nøjagtigt 49,63 sekunder at gennemføre.

- Vi synes, at det er herligt, at Jeannette Ottesen havde lyst til at komme og prøve kræfter med vores nye Wild River-vandrutsjebane. Selvom den Lalandia-guldmedalje, hun modtog for sin præstation, nok ikke får plads hjemme i pokalskabet, er det forhåbentligt alligevel en EM-rekord, hun vil huske. Vi vil i hvert fald huske det her i Lalandia, og vi er også glade for, at vi nu kan tilbyde vores gæster endnu flere sjove aktiviteter og mere plads at boltre sig på. Wild River er en meget populær vandrutsjebane, og at vi nu har den længste af sin slags i Europa trækker ikke fra. Vi har også indviet en ny stor udendørs swimmingpool samt et spabad. De nye udendørsmuligheder er vi sikre på, at rigtig mange vil benytte sig af, i takt med at sommeren er ved at indfinde sig i Danmark, siger administrerende direktør i Lalandia, Jan Harrit.

Lalandia udvider med kæmpe Aqua Splash Playground

26. marts 2015

Torsdag den 26. marts slår Lalandia i Rødby dørene op til årets bedste badenyhed. Her indvies den kæmpestore vandlegeplads, Aqua Splash Playground, og alle med hang til vand, leg og fart kan se frem til masser af sjove badestunder.

Administrerende direktør i Lalandia, Jan Harrit, glæder sig til at byde alle velkomne i de nye faciliteter. 

- Vi har længe haft et ønske om at kunne tilbyde vores gæster et område i Aquadome, hvor leg og sjove vandaktiviteter er i fokus. Det får vi nu med vores Aqua Splash Playground, hvor en lang række aktiviteter vil indbyde til timevis af leg. Der vil være vandkanoner og masser af overraskelser, eksempelvis når den store vandspand øverst oppe pludselig tipper sine mange liter vand ned over dem, der ”tør” at stå neden under, siger Jan Harrit og fortsætter:

- Aqua Splash Playground har været en stor investering, og håbet er naturligvis, at den vil være med til at fastholde vores stærke position i branchen. Ud over de mange sjove vandaktiviteter vil udvidelsen også byde på helt nye vandrutsjebaner. ”Black Hole” hedder den længste, og der er garanteret fart og sus i maven hele vejen ned af de 71 meter, vandrutsjebanen måler. To bodyslide-vandrutsjebaner på henholdsvis 69 og 47 meter vil også give masser af fart og sjove timer, mens der ligeledes er tænkt på familiens mindste, der i roligt tempo kan prøve kræfter med to mindre rutsjebaner, slutter Jan Harrit.

Nyheder
Presse
Job
Femern-forbindelsen
Badeland Feriecenter Familieferie Ferie med børnebørn Inspiration
Forlænget weekendophold Miniferie Priser Få en nat gratis 5 for 3 7 for 5 Oversigt
Vinterferie Påskeferie Bededagsferie Kristi himmelfartsferie Pinseferie Sommerferie Efterårsferie Juleferie Nytårsferie