Lalandia

Presse

Lalandia presse- og fotodatabase

Pressen er altid velkommen i redaktionelt øjemed i Lalandia i Rødby eller i Billund. Ønsker du i forbindelse med dit arbejde som journalist at besøge Lalandia, bedes du sende en forudgående mail til jtr@lalandia.dk. Bemærk, at pressekort ikke giver gratis adgang til Lalandia uden forudgående aftale.

Pressekits og fotodatabase

  • Lalandia i Rødby

Pressekit for Lalandia i Rødby

  • Lalandia i Billund

Pressekit for Lalandia i Billund

  • Lalandia logo

Fotodatabase

Seneste pressemeddelelser

Van(d)vittig succes i ferielandet

3. september 2015

Lalandia har haft et brag af en sommer. Aldrig før har så mange gæster besøgt feriecentrene i henholdsvis Rødby og Billund, som tilfældet var i juli og august.

- Store investeringer i nye aktiviteter har medført stor travlhed i både Rødby og i Billund henover sommeren. Samlet har vi i juli og august haft over 332.000 badegæster i vores Aquadomes, hvilket er rekord og 25.000 flere end i 2014. Det svarer til en stigning på 8 %, fortæller administrerende direktør i Lalandia, Jan Harrit.

Det er bl.a. den nye Wild River-vandrutsjebane i Billund - som er Europas længste - og en kæmpe Aqua Splash Playground i Rødby, der har været med til at trække de mange gæster til.

- Det har været fantastisk at opleve så mange gæster lege og bade sig gennem sommeren hos os, hvor vejret ikke på samme måde som andre steder har afgørende indflydelse på ferieoplevelsen, siger Jan Harrit.

Jeanette sætter ny europa-rekord

28. maj 2015

Hele Danmarks svømmedronning, Jeanette Ottesen, har torsdag sat ny europarekord i Lalandia i Billund. Det skete under lidt anderledes forhold end normalt - dog stadig med vand og fart som det naturlige omdrejningspunkt - da Ottesen som den allerførste tog turen ned gennem Europas længste Wild River-vandrutsjebane. Wild River måler intet mindre end 168 meter, og turen tog Ottesen nøjagtigt 49,63 sekunder at gennemføre.

- Vi synes, at det er herligt, at Jeannette Ottesen havde lyst til at komme og prøve kræfter med vores nye Wild River-vandrutsjebane. Selvom den Lalandia-guldmedalje, hun modtog for sin præstation, nok ikke får plads hjemme i pokalskabet, er det forhåbentligt alligevel en EM-rekord, hun vil huske. Vi vil i hvert fald huske det her i Lalandia, og vi er også glade for, at vi nu kan tilbyde vores gæster endnu flere sjove aktiviteter og mere plads at boltre sig på. Wild River er en meget populær vandrutsjebane, og at vi nu har den længste af sin slags i Europa trækker ikke fra. Vi har også indviet en ny stor udendørs swimmingpool samt et spabad. De nye udendørsmuligheder er vi sikre på, at rigtig mange vil benytte sig af, i takt med at sommeren er ved at indfinde sig i Danmark, siger administrerende direktør i Lalandia, Jan Harrit.

Lalandia udvider med kæmpe Aqua Splash Playground

26. marts 2015

Torsdag den 26. marts slår Lalandia i Rødby dørene op til årets bedste badenyhed. Her indvies den kæmpestore vandlegeplads, Aqua Splash Playground, og alle med hang til vand, leg og fart kan se frem til masser af sjove badestunder.

Administrerende direktør i Lalandia, Jan Harrit, glæder sig til at byde alle velkomne i de nye faciliteter. 

- Vi har længe haft et ønske om at kunne tilbyde vores gæster et område i Aquadome, hvor leg og sjove vandaktiviteter er i fokus. Det får vi nu med vores Aqua Splash Playground, hvor en lang række aktiviteter vil indbyde til timevis af leg. Der vil være vandkanoner og masser af overraskelser, eksempelvis når den store vandspand øverst oppe pludselig tipper sine mange liter vand ned over dem, der ”tør” at stå neden under, siger Jan Harrit og fortsætter:

- Aqua Splash Playground har været en stor investering, og håbet er naturligvis, at den vil være med til at fastholde vores stærke position i branchen. Ud over de mange sjove vandaktiviteter vil udvidelsen også byde på helt nye vandrutsjebaner. ”Black Hole” hedder den længste, og der er garanteret fart og sus i maven hele vejen ned af de 71 meter, vandrutsjebanen måler. To bodyslide-vandrutsjebaner på henholdsvis 69 og 47 meter vil også give masser af fart og sjove timer, mens der ligeledes er tænkt på familiens mindste, der i roligt tempo kan prøve kræfter med to mindre rutsjebaner, slutter Jan Harrit.

Nyheder

Lynhurtigt internet i alle feriehuse
Presse
Job
Femern-forbindelsen