Juleferie i Lalandia

Lalandia emmer af skøn julestemning og hvis I er på udkig efter en juleferie med sjove aktiviteter for børn - er Lalandia det oplagte feriested for jer i julen 2019. Vælg selv om I deltager i vores hyggelige julearrangement, eller om I holder juleaften i feriehuset.

Praktisk information:

Luk

Praktisk information:

 • Hvad er med i prisen

  • Som boende gæster i Lalandia har I fri adgang til Lalandia Aquadome. I er velkomne til at benytte Aquadome på hele afrejsedagen.

  • Der er trådløs internet i alle feriehuse.

  • Slutrengøringen af feriehuset tager vi os af.

  Vi glæder os til at se jer.

 • Sådan booker I

  I kan finde alle vores tilbud og priser, og booke jeres ophold her på lalandia.dk. I er også meget velkomne til at ringe til os på telefon +45 5461 0500. Find priser, og book her

 • Finansiering

  Finansiering med Easy Finance
  Lalandia tilbyder med Easy Finance, at I kan betale ferien over 6 måneder i 6 lige store rater. Samlede finansieringsomkostninger udgør 300 kr.

  Læs mere her

 • Det med småt

  Vi tager forbehold for prisændringer.

Skøn familiejul

rabat
rabat

Juleferie

FÅ EN NAT GRATIS
4 dejlige feriedage for 4 personer

Fra kun
3.158 kr.
Book her

Juleferie
Lalandia i Billund

Tag familien med til Lalandia i juleferien og oplev det magiske Winter World, som emmer af vinterstemning. Få varmen i Aquadome, hvor vandrutsjebaner, bølgebad, spa og meget mere venter.

Juleferie
Lalandia i Rødby

Pak de lune sweatre og dyrk vinterstemningen på skøjtebanen med hele familien i juleferien. Bagefter kan I tage direkte til troperne og få varmen i den tropiske Aquadome.

Aktiviteter og sjov i juleferien

 • Skøn jul i Lalandia

Juleaften i Lalandia

Tag hele familien med til vores hyggelige juleaftensarrangement, hvor vi serverer en lækker julemenu, danser om juletræet og sørger for masser af underholdning.

Billund Rødby

 • Lækker julefrokost i Lalandia

Julefrokost i Lalandia

Hold familiejulefrokosten i Lalandia, og nyd lækker mad i indbydende omgivelser. Kombinér julefrokost og weekendophold og få en julefrokost ud over det sædvanlige i Lalandia.

Billund Rødby

 • Få en tropisk juleferie

Lalandia Aquadome™

Mærk hvordan varmen breder sig i kroppen og nyd det tropiske velvære i Aquadome. Hele familien kan slappe af i Skandinaviens største badeland, hvor der er aktiviteter til alle i familien.

Billund Rødby

 • Kæmpe legeland i Lalandia

Monky Tonky Land

Endelig kan børnene få lov at lege lige så længe de har lyst! Og i Monky Tonky Land er der masser af aktiviteter og sjove påfund, så selv de allerstørste legebørn er godt underholdt.

Billund Rødby

 • Julen i Lalandia

Aktiviteter i juleferien

I Lalandia finder I en perlerække af aktiviteter i juleferien, som I kan få overblik over i vores aktivitetskalender. Forbered jer også på overraskelser – julen er overraskelsernes tid.

Billund Rødby

Pinseferie

Forårstid er familietid

PINSEFERIE

Sommerferie

Ferie med varmegaranti

SOMMERFERIE

Efterårsferie

Få varmen i Lalandia

EFTERÅRSFERIE

Juleferie

Stemningsfuld jul

JULEFERIE

Nytårsferie

Nyd nytåret i Lalandia

NYTÅRSFERIE

Vinterferie

Familiehygge og stemning

VINTERFERIE

Påskeferie

Påskehygge i Lalandia

PÅSKEFERIE