LALANDIA ER NEDLUKKET TIL OG MED 31. JANUAR
Mens vi venter på at åbne alle faciliteter, kan I booke vores feriehuse til stærkt nedsat pris – og når I booker et ophold fra 3. februar og frem, er jeres ophold sikret ved en eventuel forlænget eller ny tvungen nedlukning Læs mere.

Aquadome - det sjoveste badeland i Danmark

Et vandland fyldt med skønne vandoplevelser for både små og store badegæster. 

 

Vandsjov inden for rækkevidde

Leder I efter vandoplevelser ud over det sædvanlige med mulighed for overnatning, så er Aquadome i Lalandia oplagt. Der er gratis adgang for hele familien, når I bor i et feriehus i Lalandia.

I det store tropiske vandland er vandet 28 grader varmt og luften 30 grader, og her er oplevelser for alle - både for jer, der elsker suset i de vildt sjove vandrutsjebaner og jer, der drømmer om hyggelige og afslappende oplevelser i spa og sauna. Hvis I planlægger en ferie med vandpjask og hygge i et vandland i Jylland, finder I Lalandia Aquadome i Billund. Kigger I efter et badeland tættere på Sjælland, kan I se frem til en skøn miniferie i Lalandia i Rødby. Og vejret? Det behøver I ikke at bekymre jer om.

  • Oplev et badeland for hele familien
  • Badeland i verdensklasse
  • Badeland med tropiske temperaturer

Lad det bare regne

Det omskiftelige danske sommervejr betyder intet i Lalandia. Her kan I dase i de skønne saunaer og boblebade eller køre om kap i de sjove vandrutsjebaner i vores indendørs badeland. I kan også udforske vores udendørsområde og lade regnen dryppe på næsetippen, mens I nyder boblerne i den store udendørs spa, som ligger i forlængelse af  badelandet.

  • Indendørs og udendørs badeland i Lalandia

1-2-3 go!

Tag en tur i vandrutsjebanerne i Aquadome – der er mange at vælge imellem, og ingen af er ens. Hold godt fast, når det går løs i Wild River, eller hvad med at invitere familien med på en sjov tur i gummibåd gennem Tornadoen? Her kan selv de mest vovede vandhunde mærke suget i maven. Det nyeste vejrfænomen i badelandet i Billund er Twister, og vandrutsjebanen er hurtigt blevet populær. Glæd jer til turen, der starter højt oppe i Aquadome, og slynger jer rundt i en kæmpe tragt, inden I lander trygt i badelandet. Der er i alt 31 vandrutsjebaner i Aquadome i Rødby og Billund.

Vandleg i verdensklasse

Efter en masse sjove ture i vandrutsjebanerne, kan I hygge jer på Aqua Splash Playground. Den kæmpemæssige vandlegeplads er fyldt med spændende vandaktiviteter, og hvis man tør, kan man stille sig under den gigantiske spand og bare vente… Pludselig vælter der 1.200 liter vand ud af spanden. Prøv også det spændende aktivitetsbassin i Aquadome i Billund, eller strømbassinet i Aquadome i Rødby, hvor børnene kan udforske den sjove strømbane. En klar favorit er det underholdende bølgebassin, hvor bølgerne en gang i timen forsyner både store og små med brede smil.

For små badenymfer og mikro-strandløver

I de dejlige børneområder i badelandet kan de vandglade poder nyde en vandtemperatur på 32 grader.  Aktiviteterne er tilpasset de yngste, som kan flytte vand rundt i træstammerne, sidde på de søde skildpadder og måske få den allerførste vandrutsjebanetur på den lille vandrutsjebane, hvor de lander trygt i et bassin med lunt vand og en vanddybde på 30 cm. I Lalandia i Rødby kan de 0-5 årige blive fortrolige med bassinerne i Kids Area, som er en rolig oase i badelandet. Er der behov for et bleskift, når legen er allersjovest, er der puslefaciliteter, så far eller mor hurtigt kan genforene den lille vandhund med det våde element.

  • Nyd tiden med familien i et badeland med sjov for både store og små

Selvforkælelse

Mærk velværet boble i et af de mange skønne spabade i badelandet, og forkæl sanserne med skøn saunagus – hvorfor ikke gribe chancen for selvforkælelse? Prøv den særlige sauna i Lalandia i Billund, der med en temperatur på 60 grader giver en anderledes saunaoplevelse. Hvis oplevelsen skal deles med små størrelser, vil denne temperatur være behagelig, frem for de højere temperaturer i en traditionel sauna. Også i Lalandia i Rødby venter der uforglemmelige velvære-oplevelser til jer; her kan I nemlig træde ind i en vaskeægte panoramasauna med imponerende dimensioner den smukkeste udsigt over Østersøen.

Læs mere om Aquadome i Rødby
Læs mere om Aquadome i Billund

  • Wellness i Aquadome badeland i Lalandia