Lalandia genåbner 21. maj
Vi glæder os til at tage imod jer den 21. maj, hvor vi genåbner alle faciliteter. Book trygt allerede nu med gratis Tryghedspakke og vores særlige muligheder for ombooking i forhold til Corona. Læs mere.

Feriecenter

I Lalandia finder I badelandet Aquadome, Monky Tonky Land og et hav af andre sjove aktiviteter, butikker og restauranter.

Stemningsfulde omgivelser

Vælg et feriecenter i Danmark, hvor alt det sjove er samlet under et tag. Besøg vores feriecenter i Jylland eller det, der befinder sig tættere på Sjælland: Lalandia i Rødby.Vores feriecenter for børn og voksne er bygget op omkring en række arkader, der leder tankerne hen på sydlandske gader. I de store overdækkede arkader i Lalandia er der masser af stemning, restauranter, aktiviteter og shoppingmuligheder.

 • Besøg Lalandia Feriecenter

Kæmpe legeland og badeland

Med de to store omdrejningspunkter Lalandia Aquadome og Monky Tonky Land er Lalandia ikke alene et feriecenter i Danmark med badeland, men også et feriecenter med legeland, minigolf, bowling, high jump-trampoliner og meget, meget mere. Uanset om I vælger vores feriecenter i Billund i Midtjylland eller Rødby, som er tæt på Sjælland, går I ikke forgæves, hvis I leder efter et feriecenter for børn – især hvis feriecenter med legeland står øverst på ønskelisten.

 • Stort feriecenter i Lalandia
 • Ferie med børn?

Kong Vinter er flyttet ind

Man kan næsten ikke tro det, men den er god nok; I Lalandia er det altså vinter med frost i luften – også midt om sommeren. Oplev det smukke Winter World i Lalandia i Billund, hvor I kan prøve skibakken eller stå på skøjter i den tematiserede skøjtehal. I finder også en skibakke og skøjtehal i Lalandia i Rødby, hvor I kan glemme alt om årstiden og lege med i vores vinterunivers.

 • Lalandia Feriecenter
 • Lalandia Feriecenter har det hele
 • Et feriecenter i verdensklasse
 • Ferie? Tag i Lalandia Feriecenter
 • Et feriecenter for hele familien

Find jeres favoritter

Er mormor bidt af en gal golfspiller? Så tag en runde på minigolfbanen og nyd tiden sammen. I Lalandia finder I mange forskellige aktiviteter, som I kan være fælles om. Arrangér en bowlingaften med familien, træk i træningsbukserne og brænd lidt krudt af i motionscentret sammen eller lad børnene prøve de sjove high jump-trampoliner. I Lalandia er der også en sportshal, hvor I b.la. kan tage en dyst i minitennis og en gang for alle få afgjort, hvem der har en Bjørn Borg i maven.

På scenen

I hjertet af Lalandia blomstrer kreativiteten og de sjove påfund. Overvær et af de underholdende shows med Monky Tonky i Lalandia på Amfiscenen i Billund eller på Torvet i Lalandia i Rødby. Her kan børnene også finpudse dansetrinene til børnedisko eller blive tryllebundet, når Hr. Plys ruller sig ud med sine underholdende forestillinger. Se hvad der sker i Lalandia i Billund her og i Lalandia i Rødby lige her.

 • Underholdning og sjov i Lalandia Feriecenter

I det fri

Danmark har mange regnvejrsdage, og heldigvis er Lalandia skønt både i regnvejr, og når solen stråler fra en skyfri himmel. Udendørs kan I besøge de nuttede klappegeder i gedefolden, lege på de mange udendørs legepladser og nyde solen i udendørsområdet i Lalandia Aquadome.

 • Lalandia Feriecenter er oplagt i al slags vejr

Wellness

I Aquadome venter skønne boblebade og saunaer. Prøv den ekstraordinære Panoramasauna i Lalandia i Rødby, og nyd udsigten over Østersøen. Eller giv de mindste i familien en dejlig oplevelse i den skønne Biosauna i Lalandia i Billund, hvor vi har skruet lidt ned for temperaturen, så de mindste badegæster også kan være med. Har I lyst til mere wellness, kan I bestille velgørende massage hos vores dygtige massører.

 • Wellness i Lalandia Feriecenter

Restauranter og butikker

I Lalandia kender vi de mindste gæsters smagsløg, og vi er vilde med at forkæle dem. Vælg en restaurant, hvor I straks kan gå i buffeten eller en middag på Bone’s, hvor I får serveret hver jeres livret. Husk også kaffepausen – måske på Espresso House ved Lalandia i Billund eller på Baresso i Lalandia i Rødby. Laver I selv mad i feriehuset, finder I ingredienserne i det 700 m2 store Lalandia Supermarket. Når sulten er stillet, kan I gå på opdagelse i de mange spændende butikker, der takket være et stort udvalg, både kan erstatte de glemte badebukser og give inspiration til boligindretningen.