Feriecenter

I Lalandia finder I badelandet Aquadome, Monky Tonky Land og et hav af andre sjove aktiviteter, butikker og restauranter.

Stemningsfulde omgivelser

Vælg et feriecenter i Danmark, hvor alt det sjove er samlet under et tag. Besøg Lalandia i Billund, som er vores feriecenter i Jylland – eller Lalandia i Søndervig, der ligger på den jyske vestkyst. I kan også besøge vores feriecenter, der befinder sig tættere på Sjælland: Lalandia i Rødby. I Lalandia i Billund og Rødby er vores feriecenter for børn og voksne bygget op omkring en række arkader, der leder tankerne hen på sydlandske gader. I de store overdækkede arkader i Lalandia er der masser af stemning, restauranter, aktiviteter og shoppingmuligheder.

 • Besøg Lalandia Feriecenter

Kæmpe legeland og badeland

Med de to store omdrejningspunkter Lalandia Aquadome og Monky Tonky Land er Lalandia ikke alene et feriecenter i Danmark med badeland, men også et feriecenter med legeland, minigolf, bowling, high jump-trampoliner og meget, meget mere. Uanset om I vælger vores feriecenter i Billund i Midtjylland, Søndervig på den jyske vestkyst, eller Rødby, som er tæt på Sjælland, går I ikke forgæves, hvis I leder efter et feriecenter for børn – især hvis feriecenter med legeland står øverst på ønskelisten.

 • Stort feriecenter i Lalandia
 • Ferie med børn?

Kong Vinter er flyttet ind

Man kan næsten ikke tro det, men den er god nok; I Lalandia er det altså vinter med frost i luften – også midt om sommeren. Oplev det smukke Winter World i Lalandia i Billund, hvor I kan stå på skøjter i den tematiserede skøjtehal. I finder også en skøjtehal i Lalandia i Rødby, hvor I kan glemme alt om årstiden og lege med i vores vinterunivers.

 • Lalandia Feriecenter
 • Lalandia Feriecenter har det hele
 • Et feriecenter i verdensklasse
 • Ferie? Tag i Lalandia Feriecenter
 • Et feriecenter for hele familien

Find jeres favoritter

Er mormor bidt af en gal golfspiller? Så tag en runde på minigolfbanen og nyd tiden sammen. I Lalandia finder I mange forskellige aktiviteter, som I kan være fælles om. Prøv det sjove shuffleboard sammen med familien, eller lad børnene prøve de sjove High Jump-trampoliner. I Lalandia i Rødby og Billund er der også en sportshal, hvor I b.la. kan tage en dyst i minitennis og en gang for alle få afgjort, hvem der har en Bjørn Borg i maven. I Lalandia i Søndervig kan I prøve den seje Sky Rider, og se Lalandia fra oven. Hvad bliver mon jeres favorit-oplevelse i Lalandia?

På scenen

I hjertet af Lalandia blomstrer kreativiteten og de sjove påfund. Overvær et af de underholdende shows med Monky Tonky i Lalandia på Amfiscenen i Billund eller på Torvet i Lalandia i Rødby. Her kan børnene også finpudse dansetrinene til børnedisko eller blive tryllebundet, når Hr. Plys ruller sig ud med sine underholdende forestillinger. Se hvad der sker i Lalandia i Billund her og i Lalandia i Rødby lige her.

 • Underholdning og sjov i Lalandia Feriecenter

I det fri

Danmark har mange regnvejrsdage, og heldigvis er Lalandia skønt både i regnvejr, og når solen stråler fra en skyfri himmel. Udendørs kan I lege på de mange udendørs legepladser og nyde solen i udendørsområdet i Lalandia Aquadome. Hvis I besøger Lalandia i Søndervig eller Rødby kan I også glæde jer til en skøn tur til stranden, hvor I kan nyde havets brusen. De søde klappegeder venter i Lalandia i Billund og Lalandia i Rødby.

 • Lalandia Feriecenter er oplagt i al slags vejr

Wellness

I Aquadome venter skønne boblebade og saunaer. Prøv den ekstraordinære Panoramasauna i Lalandia i Rødby eller i Lalandia i Søndervig, og nyd udsigten over havet. Eller giv de mindste i familien en dejlig oplevelse i den skønne Biosauna i Lalandia i Billund, hvor vi har skruet lidt ned for temperaturen, så de mindste badegæster også kan være med.

 • Wellness i Lalandia Feriecenter

Restauranter og butikker

I Lalandia kender vi de mindste gæsters smagsløg, og vi er vilde med at forkæle dem. Vælg en restaurant, hvor I straks kan gå i buffeten eller en middag på Bone’s, hvor I får serveret hver jeres livret. Husk også kaffepausen – måske på Espresso House. Laver I selv mad i feriehuset, finder I ingredienserne i Lalandia Supermarket eller Lalandia Minimarket & Bakery i Lalandia i Søndervig. Når sulten er stillet, kan I gå på opdagelse i de mange spændende butikker, der takket være et stort udvalg, både kan erstatte de glemte badebukser og give inspiration til boligindretningen.