Vores feriehuse er nu åbne for booking. Aquadome, Monky Tonky Land og øvrige indendørs aktiviteter er pt. lukkede, mens udvalgte butikker og restauranter er åbne. Book til særpris og få billetter til WOW PARK Billund eller Knuthenborg med i prisen. Læs mere her

Sommerferie i Lalandia i Billund

Book et dejligt ophold i Lalandia i Billund i sommerferien til særpris. Bo i et skønt feriehus og glæd jer til at opleve det udfordrende klatretårn, Adventure Tower, og prøve de mange andre sjove aktiviteter i det fri. I får billetter til WOW PARK Billund med i jeres ophold. Aquadome og øvrige indendørsaktiviteter er pt. lukket.

Luk

Praktisk information:

 • Hvad er med i prisen

  Når I booker en ferie i Lalandia, har vi skabt de perfekte rammer for at I som familie bare kan slappe af og have det sjovt sammen. På grund af den nuværende situation med corona er Aquadome, Monky Tonky Land og øvrige indendørsaktiviteter lukket (udvalgte butikker og restauranter vil dog være åbne) – men heldigvis får I mange andre gode oplevelser og fordele, når I booker et ophold.

  Følgende vil være lukket under jeres ophold:

  • Aquadome

  • Monky Tonky Land

  • Øvrige indendørs aktiviteter

  • Udvalgte restauranter og butikker

 • Billetter til WOW PARK

  Når I booker et ophold med afrejse senest 8.8, får I dagsbilletter til WOW PARK Billund med i prisen. Billetterne til WOW PARK kan indløses på en valgfri dag i løbet af jeres ophold.

 • Sådan booker I

  Find inspiration til sommerferien her på siden. Alle aktuelle priser og ophold findes i vores online booking, hvor det også er nemt at booke. I er også velkomne til at ringe til os på telefon +45 5461 0500.

  Find priser, og book her

 • Det med småt

  Særtilbuddet om en gratis nat og dagsbilletter til WOW PARK Billund gælder ved booking af ophold med afrejse senest 8.8. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagnetilbud eller allerede indgåede lejemål. Dagsbilletterne til WOW PARK Billund kan indløses på en valgfri dag i løbet af jeres ophold.

  Det viste priseksempel tager udgangspunkt i fire nætter for fire personer i et Classic 4-feriehus i perioden 27.6-8.8. Vi tager forbehold for prisændringer.

Sommerferie

rabat
rabat

Sommerferie til særpris

Få en nat gratis

5 dejlige feriedage
for 4 personer

Fra kun
6.237 kr.
Book her

Ekskl. Aquadome og øvrige indendørsaktiviteter.

Skønne ferieoplevelser

 • Oplev WOW PARK

Oplev WOW PARK

Glæd jer til en dag med trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i 14 meters højde. Eventyret venter på jer i WOW PARK Billund – og billetterne er med i prisen for jeres ophold.

 • Adventure Tower i Lalandia i Billund

Adventure Tower

Udforsk det vilde tårn med forhindringsbaner højt hævet over jorden, tilpasset forskellige aldre. Nyd også den imponerende udsigt fra 16 meters højde.

Læs mere her

 • Aktiviteter i det fri

Aktiviteter i det fri

Lalandia bobler af kreative påfund i det fri – kom og vær med. Vi glæder os til en masse sjove udendørsaktiviteter med store og små gæster.

 • Skønne feriehuse

Skønne feriehuse

Tid til familieferie? Nyd familien og tiden til at være sammen i et af vores lyse og velindrettede feriehuse.

Kig indenfor

Restauranter & takeaway

 • Restauranter i Lalandia i Billund

Restauranter

Udvalgte restauranter holder åbent. Vi glæder os til at tage imod jer i vores restauranter, hvor vi har en masse skønne retter på menuen. Vi overholder myndighedernes restriktioner og garanterer en både hyggelig og tryg oplevelse.

Læs mere her

 • Takeaway i Lalandia i Billund

Takeaway

Vores store udvalg af takeaway er perfekt til at nyde i feriehuset, når I bare gerne vil slappe af og springe madlavningen over.

Aktivitetskalender

Med i prisenDer er trådløst internet i alle feriehuse.Nyd ferien - slutrengøringen af feriehuset tager vi os af