Lalandia genåbner 21. maj
Vi glæder os til at tage imod jer den 21. maj, hvor vi genåbner alle faciliteter. Book trygt allerede nu med gratis Tryghedspakke og vores særlige muligheder for ombooking i forbindelse med covid-19. Læs mere.

Blå mandag i Lalandia i Rødby

Hold en uforglemmelig blå mandag hos Lalandia i Rødby. Fri adgang til Aquadome og alle de andre aktiviteter hele dagen. Lækker pizzabuffet og ta’ selv-softice om aftenen. Og hvad med at runde det hele af med en tur i biffen?

Alt dette får i med

  • Tropisk badeland i Lalandia Rødby

Fri adgang

I har fri adgang til vores kæmpestore Aquadome og en masse andre sjove aktiviteter, f.eks. bowling, skøjtehallen og meget mere.

  • Stort udvalg i Ristorante il Bambino i Lalandia

Vi klarer maden og alt det praktiske

Uanset om I kommer hele klassen eller i mindre grupper, så klarer vi alt det praktiske for jer og byder udover alle aktiviteterne også på pizzabuffet og ta’ selv-softice. I skal bare koncentrere jer om at nyde dagen fuldt ud.

  • Lalandia Bio i Rødby

Ta’ en tur i biffen

Som en perfekt afrunding på dagen kan I efter maden slutte af med tur i biffen, hvor vi altid har de nyeste film på plakaten.

Priser, datoer og bestilling

  • Betal her

Priser

Prisen for hele denne skønne dag inkl. pizzafrokost og kæmpe aftenbuffet (ekskl. drikkevarer) er kun 585 kr. pr. person.

Bestil her

  • Kalender

Her holder vi blå mandag

Vi glæder os til at afholde blå mandag 20. september 2021. Ses vi?

Læs mere her

  • Kontakt Lalandia

Spørgsmål

Har I spørgsmål til arrangementet, er I velkomne til at kontakte os på telefon +45 5461 0595 eller lr-event@lalandia.dk