Firmafest, blå mandag, træningslejr eller lejrskole

Mulighederne i Lalandia i Rødby spænder vidt. Vores faciliteter og høje serviceniveau giver jer de bedste forudsætninger for at holde en fantastisk firmafest eller privatfest. Lejrskoler og sportsklubber på træningslejr vil også nyde godt af vores beliggenhed, ekspertise og gode faciliteter.

For virksomheder

  • Firmafest i Lalandia

Firmafest

Hold firmafest hos Lalandia i Rødby. Vi har de perfekte rammer, hvad enten det skal være en lille, mellemstor eller stor fest. Vi sørger for al forplejning og har en lang række aktiviteter og underholdning at byde på. Overnatning i egne feriehuse er også lige ved hånden.

  • Digehuset i aftenstemning

Kursusophold

Vores flotte kursus- og mødefaciliteter med smuk udsigt mod Diget og Østersøen er velegnede til både små og store virksomheder og selskaber. Vi klarer naturligvis alt det praktiske og tilbyder også indkvartering.

  • Konference i Lalandia

Konference

Vi skræddersyer den perfekte konference for jer og har plads fra til selskaber med et deltagerantal fra 8 til 1000 personer. Vores faciliteter rummer blandt andet mødelokaler, konferencelokaler og biografer (auditorier). Derudover har vi en sportshal, der kan danne ramme om de allerstørste arrangementer.

Se muligheder

For private

  • Privatfest i Lalandia

Private fester

Bryllup, rund fødselsdag, konfirmation eller noget helt fjerde. Lalandia i Rødby byder på de bedste rammer, når I skal holde fest for familie og venner. Lad os klare alt det praktiske, så I kan nyde dagen i fulde drag.

  • Blå Mandag i Lalandia i Billund

Blå mandag

Få en uforglemmelig blå mandag spækket med fantastiske oplevelser, lækker mad og masser af tid til hygge med vennerne. I får selvfølgelig fri adgang til vores seje Aquadome og alle de andre aktiviteter hele dagen. Vi slutter af med en lækker pizzabuffet, ta’ selv softice og fed fest med DJ.

Fødselsdag i Monky Tonky Land

  • Børnefødselsdag i Monky Tonky Land

Børnefødselsdag

Hold jeres næste børnefødselsdag i Monky Tonky Land. En sjov og underholdende dag med masser af smil og mange forskellige aktiviteter. Lad os sammensætte et sjovt program for jer.

Læs mere og bestil her

  • Invitation til Monky Tonky-fødselsdag

Print-selv-invitation

Vi har gjort det nemt at invitere til Monky Tonky-fødselsdag i Lalandia. Print og udfyld den festlige invitation – så er den klar til at blive delt ud. Der er en version til dig, der selv holder fødselsdagsfest og til jer, der holder festen sammen.

Hent Invitation: Kom til min fødselsdag
Hent invitation: Kom til vores fødselsdag

Skoler og idrætsforeninger

  • Hold træningslejr i Lalandia

Træningsophold

På alle parametre er Lalandia i Rødby et perfekt match, når I skal på træningsophold. Gode sportsfaciliteter, perfekte indkvarteringsmuligheder og skøn natur er lige ved hånden.

  • Hold lejrskole i Lalandia

Lejrskole

Lalandia i Rødby giver jer alle forudsætninger for en vellykket lejrskole. Vi har faciliteter og indkvarteringsmuligheder, der er som skabt til lejrskoler. Med bus kan I også nå frem til en lang række attraktioner på Sydhavsøerne, ligesom en tur med færgen til Tyskland er oplagt.