Få fri adgang til alle indendørs aktiviteter

Køb Guldarmbånd og få fri adgang til alle indendørs aktiviteter under hele jeres ophold. Oplev alt det sjove igen og igen for kun 199 kr. ved ophold på 2-3 nætter eller 249 kr. ved ophold på 4 eller flere nætter.

Luk

Praktisk information:

 • Priser

  Køb Guldarmbånd til alle aktiviteterne
  Som boende gæster kan I med køb af guldarmbånd få fri adgang til alle indendørs aktiviteter under jeres ophold.

  Bestiller I før ankomst, er der penge at spare.

  Ved ophold på 2-3 nætter:
  Køb af Guldarmbånd senest 5 dage før ankomst: 199 DKK
  Køb af Guldarmbånd efter ankomst: 229 DKK

  Ved ophold på 4 eller flere nætter:
  Køb af Guldarmbånd senest 5 dage før ankomst: 249 DKK
  Køb af Guldarmbånd efter ankomst: 279 DKK

  BEMÆRK: Tilbuddet om køb af Guldarmbånd før ankomst gælder kun for ophold, der er booket direkte hos Lalandia. Tilbuddet er først til mølle og kan blive udsolgt i jeres opholdsperiode. Tilbuddet om køb af Guldarmbånd efter ankomst er kun gældende, hvis der ikke er udsolgt i den pågældende opholdsperiode.

  Aquadome og Monky Tonky Land er som altid inkluderet i opholdet. Bemærk: Aktiviteter med møntindkast og vareforbrug, f.eks. Little Vegas, bolsjekogning og krea aktiviteter i Monky Tonky Land, er ikke inkluderet i armbåndet.

 • Betingelser for Guldarmbånd

  Det er muligt at købe Guldarmbånd forud for opholdet, men udelukkende for gæster, der har booket direkte gennem Lalandia.

  Køb af Guldarmbånd
  Guldarmbånd kan kun købes af boende gæster. Tilbuddet er først til mølle og kan blive udsolgt i jeres opholdsperiode. Jeres Guldarmbånd kan anvendes på ankomstdagen efter tjekind i feriehuset. Med køb af Guldarmbånd får I fri adgang til alle indendørs aktiviteter under hele jeres ophold.

  Jeres Guldarmbånd gælder til aktiviteter fra kl. 15.00 på ankomstdagen og på hele afrejsedagen.

  Enkelte aktiviteter er ikke omfattet af Guldarmbåndet:

  • Lalandia Bio

  • Padel

  • Aktiviteter med møntindkast og vareforbrug, f.eks. Little Vegas, bolsjekogning og krea-aktiviteter i Monky Tonky Land.

  • Klatrevæggen vil være lukket enkelte dage i februar pga. ombygning af faciliteter i nærheden.

  OBS: Guldarmbåndet er kun gældende for den opholdsperiode, I har købt det til. Vær opmærksom på, at der ved køb af Guldarmbånd, skal købes til alle gæster fra tre år i feriehuset, og at Guldarmbånd kun kan købes indtil 5 dage før ankomst.

  Tidsbestilling
  Selvom I får fri adgang til alle indendørs aktiviteter, skal der stadig bookes tider til flere af aktiviteterne som normalt, hvis I ønsker at bruge dem. Dette omfatter bowling, shuffleboard og alle aktiviteterne i sportshallen. Booking af tider på banerne foregår i Sport & Bowling i feriecentret.

  Med et Guldarmbånd er det muligt at booke tider til forskellige aktiviteter samme dag, men bemærk, at det kun er muligt at booke én bane pr. hus ad gangen til samme aktivitet. I er dog velkomne til at booke en ny tid på banerne igen, når I har spillet.

  Øvrige indendørs aktiviteter kræver ikke tidsbestilling, og med Guldarmbånd kan I prøve igen og igen. Når jeres tur er færdig, skal I dog stille jer bag i køen igen.

 • Book tider

  Kom ind i Sport & Bowling og book jeres tider til bowling, shuffleboard og aktiviteter i sportshallen.

  Selvom I får fri adgang til alle indendørs aktiviteter, skal der stadig bookes tider til flere af aktiviteterne som normalt, hvis I ønsker at bruge dem. Dette omfatter bowling, shuffleboard, fodboldpool og alle aktiviteterne i sportshallen. Booking af tider på banerne foregår i Sport & Bowling i feriecentret.

  Med et Guldarmbånd er det muligt at booke tider til forskellige aktiviteter, men bemærk, at det kun er muligt at booke én bane pr. hus ad gangen til samme aktivitet. I er dog velkomne til at booke en ny tid på banerne igen, når I har spillet.

Køb Guldarmbånd nu

Køb Guldarmbånd senest 5 dage før ankomst. Tilbuddet er først til mølle og kan blive udsolgt i jeres opholdsperiode.

Ved ophold på 2-3 nætter: 199 DKK
Ved ophold på 4 eller flere nætter: 249 DKK

OBS: I kan kun købe Guldarmbånd, hvis I har booket direkte hos Lalandia. Ved køb af Guldarmbånd skal der købes til alle gæster fra tre år i feriehuset.

Husk at udfylde ordrenummer
Husk at udfylde e-mail
Indtast gyldig e-mailadresse
Desværre fandt vi ingen ordre med disse oplysninger. Tjek venligst informationerne og forsøg igen.
Desværre er der sket en fejl. Prøv venligst igen. Hvis fejlen gentager sig, så ring til os på tlf. 5461 0500.
Desværre, sidste frist for bestilling er overskredet. Kontakt evt. Servicecentret ved ankomst eller køb et Aktivitetskort i Sport og Bowling.
Der er desværre udsolgt under jeres ophold. Kontakt evt. Servicecentret ved ankomst eller køb et Aktivitetskort i Sport og Bowling.

Tilkøb til denne booking

{{orderline.displayName}} {{orderline.price | number: 2}} DKK {{(orderline.price * orderline.quantity) | number: 2}} DKK
Total {{getOrderTotal() | number: 2}} DKK
Betingelserne skal accepteres

Aktiviteter inkluderet i guldarmbånd

Bowling

High Jump

Indendørs minigolf

Fodboldpool

Sportshal

Fodboldgolf

Motionscenter

Shuffleboard

Klatrevæg

Skøjtehal