Høj lejeindtægt og store oplevelser

Nybolig Rødby Lalandia har specialiseret sig i at sælge feriehuse ved Lalandia i Rødby. Feriehusene er alle privatejede og kan med stor fordel benyttes til udlejning gennem Lalandia samt til familiens egne ferier. Nybolig Rødby Lalandia har eget kontor inde i Lalandia ved biografen. Kom indenfor, og få en snak om mulighederne. Vores åbningstider er som udgangspunkt tirsdag og torsdag fra 14.00 til 16.00 og søndag fra 10.00 til 13.30

Forskellige hustyper

  • Jeres helt eget sommerhus ved Lalandia

Jeres helt eget sommerhus - høj lejeindtægt

Lejeindtægterne er meget høje i forhold til almindelige fritidshuse i området. De høje lejeindtægter har betydet, at feriehusene sælges til mange investorer som et alternativ til en pensionsopsparing.

  • Solopgang over Lalandia

Attraktive feriehuse – høj udlejning

Det er attraktivt at eje et feriehus ved Lalandia på grund af de mange faciliteter og aktiviteter i feriecentret, og fordi Lalandia kører en meget målrettet markedsføring til fordel for ejerne af feriehusene.

  • Fantastisk badeland i Lalandia

Det bedste fra flere verdener

I Lalandia får I det bedste fra flere verdener: et hyggeligt feriecenter med masser af aktiviteter og et fantastisk badeland samt et feriehus i skønne omgivelser ved Østersøen.

  • Nordic 6 feriehus ved Lalandia

Ingen vedligehold af udendørsarealer

Det daglige vedligehold af udendørsarealer varetages af grundejerforeningen – en nem måde at have feriehus på.