Spil golf i Søndervig

Tag golfkøllerne med når I holder ferie i Lalandia, og spil golf på Holmsland Klit Golf, som ligger i gåafstand fra alle feriehusene. Som boende gæster i Lalandia får I rabat på greenfee, så det er oplagt at tage en runde sammen med familien. Uanset jeres erfaring er her fantastiske muligheder for dejlige timer på golfbanen i den smukke, rå, vestjyske natur.

Praktisk information:

Luk

Praktisk information:

 • Greenfee

  Nyd masser af golf i fantastiske omgivelser, og spar penge. Når I bor i et af vores feriehuse, får I greenfee-rabat på den skønne bane hos Holmsland Klit Golf.

  Normalpris: 350,-
  Gæstepris: 290,-

Spil golf i Søndervig

 • Når I besøger Holmsland Klit Golf får I en unik naturoplevelse

Meget mere end golf

Når I besøger Holmsland Klit Golf får I en unik naturoplevelse, udfordringer og gode grin med familien. Nyd nogle dejlige timer på golfbanen i Søndervig, der ligger et stenkast fra jeres feriehus.

 • Sværhedsgraden på banen vil tiltale både begyndere og mere erfarne spillere

Golf for alle

Sværhedsgraden på banen vil tiltale både begyndere og mere erfarne spillere. Den rå Vesterhavs natur giver jer en unik og spændende oplevelse turen rundt på banen, som I aldrig vil glemme.

 • Uanset jeres erfaring er her fantastiske muligheder

Par 3 – 9- eller 18-huller

Uanset jeres erfaring er her fantastiske muligheder for dejlige timer på golfbanen. Gå en runde på Par 3-banen eller udfordre jer selv og jeres handicap med en 9 eller 18-huls runde på den store bane.

 • Golf i fantastiske omgivelser med rabat på greenfee

Greenfee med rabat

Golf i fantastiske omgivelser med rabat på greenfee. Når I bor i et af vores feriehuse, får I rabat på greenfee på den skønne bane hos Holmsland Klit Golf.

Normalpris: 350,-
Gæstepris: 290,-

 • I kan tage et golfkørekort hos Holmsland Klit Golf

Lær at spille golf

I kan tage et golfkørekort hos Holmsland Klit Golf, hvor hele familien kan lære at spille golf helt fra bunden. Kontakt klubben for mere information om tilbuddet.

Café åben for alle

 • I klubhuset finder i en lækker restaurant

Spis i golfklubben

I klubhuset finder i en lækker café, som er åben for alle, uanset om I spiller golf eller trænger til en lækker frokost efter en solid gåtur ved havet. Kig forbi til en lækker frokost eller en velfortjent middag efter runden på golfbanen.

 • Vælg imellem de mange lækre og klassiske retter

Lækker menu

Vælg imellem de mange lækre og klassiske retter fra det store udvalg på menukortet, f.eks. stjerneskud, pandestegte rødspætter, Café burger eller Club sandwich og meget mere.

Se menukort

Holmsland Klit Golf

Spil golf i Søndervig
Gå en runde på golfklubbens Par 3-bane, eller vælg banen med 9 eller 18-huller. Få en unik naturoplevelse, udfordringer og gode grin med familien på golfbanen, der ligger tæt ved jeres feriehus.

Golf i den smukke vestjyske natur
Naturlige søer og vandløb er en del af udtrykket på Holmsland Klit Golf, og sammen med den friske vestenvind gør det banen til en stor oplevelse. Hvis I er nye på golfbanen og gerne vil have indføring i spillet, kan I kontakte klubben for at tage et golfkørekort.

Velbesøgt restaurant
Stil sulten efter turen på golfbanen i klubbens indbydende og velbesøgte restaurant, som er åben for alle – også jer der ikke spiller golf. Vælg en let sandwich, en solid golfburger eller noget helt tredje. Menukortet har et bredt udvalg af retter, og naturligvis også kaffe og kage.