Oplev skønne HVIDE SANDE

Besøg Hvide Sande og oplev hvad byen, der ligger en kort køretur fra Lalandia, har at byde på. Den aktive fiskerby har udviklet sig over årene og er et omdrejningspunkt for aktiviteter, der gør den til et besøg værd. Læg vejen forbi den byen med det smukke navn, der danner rammen om dejlige oplevelser for hele familien.

Hvide Sande

  • Forkæl jer selv med friskfanget fisk

Friskfanget fisk

Forkæl jer selv med friskfanget fisk, enten på restaurant, på fiskeauktion eller fra en af byens mange fiskebutikker. I kan også selv svinge fiskestangen side om side med de andre lystfiskere på flydebroerne i Hvide Sande.

  • Gå på jagt efter unik brugskunst i byens mange butikker

Shopping

Gå på jagt efter unik brugskunst i byens mange butikker. Her er både velkendte butikker, men også de mere nicheprægede af slagsen – hos butik Omhu kan I f.eks. finde souvenirs skabt af strandet plast. Afslut shoppingturen med at forkæle de søde tænder i bolchekogeriet Ringkøbing Bolcher.

  • I Kabelparken i Hvide Sande kan I lære at kitesurfe

Kitesurfing i Kabelparken

I Kabelparken i Hvide Sande kan I lære at kitesurfe, og her er vindstille dage ingen hindring. Her er både begyndervenlige og stabile forhold, og her kan både begyndere og øvede få en sjov og lærerig dag.

  • Slå vejen forbi Fiskeriets Hus ved afvandingsslusen midt i Hvide Sande

Klap en krabbe

Slå vejen forbi Fiskeriets Hus ved afvandingsslusen midt i Hvide Sande. På museet kan I både blive klogere på fiskeriets historie og lade hænderne gå på opdagelse mellem forskellige fisk og krabber i det store klappebassin.

  • Nyd den storslåede udsigt over klitlandskabet fra Lyngvig Fyr

Lyngvig fyr

Nyd den storslåede udsigt over klitlandskabet fra Lyngvig Fyr, og besøg den hyggelige fyrmesterbolig, der i dag er en museumsbutik. Her er også en café med lette retter og kolde og varme drikke. Ved fyret finder I også en stor naturlegeplads. Kun fyrtårnet kræver entré – der er gratis adgang til butik, café og udstilling.

Herlige Hvide Sande

En aktiv fiskerby
Man mærker det straks – fiskeriet er et stort omdrejningspunkt i Hvide Sande. Derfor kan I nyde synet af både de moderne fiskerkuttere, rejefiskekutterne og de mindre både i Hvide Sande. I kan få serveret skøn, friskfanget fisk på restauranterne i byen eller købe den i fiskebutikker eller på auktion, og glæde jer til at få fisk på middagsbordet i feriehuset.

Sightseeing og shopping
Gå en tur rundt i byen sammen og udforsk de mange butikker med produkter, der kendetegner området. Der er garanti for både inspiration, hygge og tab af tidsfornemmelse, når I tager hinanden i hånden og udforsker byen.

Aktiviteter for hele familien
Lad børnene få en skøn sanseoplevelse i Fiskeriets Hus, hvor I kan røre ved forskellige fisk og få indblik i byens historie. I kan også tage på udflugt til Kabelparken og prøve kræfter med kitesurfing, hvor alle kan være med. En tur til Lyngvig Fyr vil også være et hit for både børn og voksne i familien.