Udforsk hyggelige Ringkøbing

Lalandia Søndervig ligger en kort køretur fra Ringkøbing, der emmer af historie. Her kan I både gå på opdagelse i den hyggelige, gamle by med brostensbelagte gader og smukke huse og handle i byens mange spændende butikker med specialiteter, brugskunst og mode. Her er alt, hvad hjertet kan begære for hele familien.

Ringkøbing

  • Er I til shopping i charmerende omgivelser

Shop løs i charmerende omgivelser

Er I til shopping i charmerende omgivelser, så hiv en dag ud af kalenderen under jeres besøg i Lalandia Søndervig, og tag en tur til Ringkøbing. Her er masser af tøjbutikker for hele familien, men også et væld af specialbutikker, hvor I kan finde souvenirs eller lave jeres helt egne bolsjer, som I kan tage med tilbage og nyde i feriehuset.

  • Slentr en tur på Ringkøbings hyggelige brostensbelagte gader

En tur til fortiden

Slentr en tur på Ringkøbings hyggelige brostensbelagte gader blandt byens smukke, gamle huse med røde tegltage og bindingsværk. Som den ældste by i området, og en af landets bedst bevarede købstæder, byder Ringkøbing på masser af hygge og historie.

  • Trænger I til lidt sødt til tænderne

Lav selv bolsjer

Trænger I til lidt sødt til tænderne, er Ringkøbing Bolcher på torvet i Ringkøbing helt sikkert et besøg værd. Her kan I både nyde de lækre hjemmelavede bolsjer, men også være heldige at prøve kræfter med at lave jeres egne lækre bolsjer.

  • Oplev de syngende vægtere i Ringkøbing

Tag på aftentur med vægterne

Oplev de syngende vægtere i Ringkøbing – vægterne skaber den skønneste stemning på deres aftentur rundt i byen, og alle er velkomne til at gå med. Vægterne går gennem byens gader hver aften i juli, og turene starter ved det Gamle Amtsrådhus på torvet.

Stemningsfulde Ringkøbing

Vestjyllands lille hovedstad
Den hyggelige købstad, som også kaldes Vestjyllands lille hovedstad, er populær blandt områdets turister. De brostensbelagte gader og smukke huse skaber en særlig stemning, der danner rammen om et blomstrende handelsliv for store og små.

Aktiviteter for hele familien
Året rundt byder Ringkøbing på spændende arrangementer og aktiviteter i byen. Nyd f.eks. lidt godt til ganen, mens ørene bliver forkælet med god musik, når der er musik på torvet på udvalgte dage i sommermånederne. I kan også være heldige at opleve vaskeægte markedsstemning og gøre en god handel, når Ringkøbing afholder international Street Market. Eller nyd den helt særlige julestemning, når byen pyntes til jul, og der er levende julemusik i gaderne.