Gå på opdagelse i SØNDERVIG

Feriehusene ved Lalandia ligger en kort gåtur fra den hyggelige bade- og shoppingby Søndervig. Besøg de charmerende butikker, smag de lokale specialiteter og giv jer tid til at blive overrasket. Den stemningsfulde badeby har meget at byde på.

Søndervig

  • Shopping i hyggelig atmosfære

Shopping i hyggelig atmosfære

Søndervig har et bredt udvalg af butikker. Her er noget at se på, uanset om I er på udkig efter en unik souvenir, en sommerkjole, drager eller legetøj til børnene eller måske nogle lækre, lokale lækkerier til hyggen i feriehuset.

  • Specialiteter i Søndervig

Specialiteter i Søndervig

Køb ind til en skøn middag i feriehuset. Det bugner af skønne, lokale råvarer som friskfangede fisk, vesterhavsost, blåbær, hyben, havtorn og meget mere i Søndervig – alt til et veldækket bord i feriehuset.

  • Vestkystens flotteste supermarked

Vestkystens flotteste supermarked

I Søndervig finder I det store Meny-supermarked med egen delikatesse, fiske- og slagterafdeling. Her er også en velassorteret bagerafdeling, en vinafdeling med eksklusive vine fra hele verden – og selvfølgelig også en skøn isbar.

Stemningsfulde Søndervig

Badeby med vokseværk
Den hyggelige badeby, der har været et populært udflugtsmål helt tilbage fra 1800-tallet, byder på meget mere end strand og vand. Byen emmer af stemning og atmosfære, uanset hvor I bevæger jer hen.

Byens butikker
Er I er på udkig efter brugskunst, tøj, sko eller noget helt tredje, finder I et stort udvalg i Søndervig. Søndervig er en afslappet ferieby, hvor I roligt kan sænke skuldrene og tage jer god tid til at gå på opdagelse i de forskellige butikker. Som noget særligt har mange butikker åbent om søndagen – og om vinteren, så her er altid mulighed for at gøre et godt fund.

Loppemarked
På byens bagagerumsmarked vrimler det med unikke fund. Undervejs rundt på markedet kan I få en hyggelig snak med de handlende, og måske få historien bag lige præcis den ting, I har udset jer. I kan gå på jagt blandt skønne retro-fund og vintagesager fra påske til og med efterårsferien.