Oplevelser omkring Lalandia i Søndervig

Få flere oplevelser med hjem fra ferien, besøg vores hyggelige naboer. Udforsk lokalområdet med familien. Der er garanti for både unikke og uventede oplevelser.

Tag på udflugt

  • Oplev naturens kræfter hos Naturkraft

Oplev naturens kræfter hos Naturkraft

Gå på opdagelse i et naturunivers, der udfordrer sanserne og giver rugbrødsmotoren noget at arbejde med. I Naturkraft får I en sjov dag for hele familien – og leger jer til ny viden om den fantastiske Vestjyske natur og dens stærke kræfter.

  • Fisketure for hele familien

Fisketure for hele familien

I og omkring Søndervig er der fantastiske muligheder for unikke fiskeoplevelser for hele familien – prøv f.eks. kræfter med sildefiskeri, hop ombord på en fiskekutter eller nyd naturen ved en put & take-fiskesø.

  • Vandski for alle

Vandski for alle

Få en helt særlig ferieoplevelse – prøv at stå på vandski. Besøg Kabelpark® i Hvide Sande, og stift bekendtskab med den superseje sport; alle der er fyldt otte år kan være med.

  • Dyp et lys

Dyp et lys

Er der noget hyggeligere end at fordybe sig i at lave sit eget lys? Hos Klosterdesign i Ringkøbing kan I lave jeres helt egne lys og vælge mellem mere end 30 forskellige farver og mange størrelser.

  • Adventure Park

Adventure Park

I Adventure Park kan I udfordre hinanden i håndboldgolf eller minigolf, og se, hvem der er hurtigst på fødderne i fodboldgolf og fodboldpool. Glæd jer til masser af sjov for hele familien.

  • Kom helt tæt på verdens største fugle på Jettes Strudsefarm

Oplev Danmarks største strudsefarm

Kom helt tæt på verdens største fugle på Jettes Strudsefarm i Kloster, Ringkøbing. Vælg selv om I ønsker en rundvisning eller om I selv vil gå på opdagelse. I finder også en café og gårdbutik på farmen.

  • Loppemarked

Loppemarked

Tag på skattejagt på det lokale bagagerumsmarked i Søndervig, og gør et fund sammen med familien. Glæd jer til at finde helt særlige souvenirs og til gode snakke med de handlende.

Oplevelser omkring Søndervig

Oplevelser for hele familien
I Søndervig er der en bred vifte af oplevelser for hele familien. Her finder I aktiviteter så forskellige som at fordybe sig i at lave et smukt lys – til at suse af sted på vandski.

Vandski i Hvide Sande
Besøg kabelparken i Hvide Sande, hvor I med et fast tag i håndtaget til det kabel, der trækker jer afsted ud over vandet, kan nyde turen – som er for nybegyndere helt ned til otte år. I vælger selv, om I vil booke en tid på introholdene om formiddagen eller bare kigge forbi i åbningstiden og bestille tid.

Blomster i skjul
De bliver ofte overset, da det smukke Vesterhav løber med al opmærksomheden – men faktisk gemmer der sig de fineste blomster i klitterne nær stranden. Særligt i foråret kan I finde mange flotte blomster som rølliker, harekløver og blåhat. De pynter flot i feriehuset i en vase, men I kan også hygge jer med at tørre de indsamlede blomster og sætte dem i rammer, når I kommer hjem. Så har I et helt særligt minde om jeres ferie.

Drageflyvning ved Vesterhavet
Vestenvinden er perfekt til drageflyvning. Lav jeres egen hjemmelavede drage eller køb et eksemplar i Søndervig - så er I klar til at få luft under vingerne. I august måned afholdes mini-dragefestival i Søndervig, hvor I kan deltage i workshops og designe jeres egne drager. Arrangementet er også for nybegyndere.

Loppemarked og lys
Bagagerumsmarkedet i Søndervig er et tilløbsstykke, fordi her altid gemmer sig fantastiske fund i de mange stande. Her kan I få historien bag den særlige skat, som I ikke kan gå hjem uden, og der er et væld af ting og sager at kigge på. Det er der også hos Kloster Design i Ringkøbing, hvor I blandt andet kan fordybe jer i at dyppe lys – og vælge mellem et utal af farver og størrelser.

Fiskeri for hele familien
Hele familien kan være med til at fiske – tag en madkurv med, og medbring evt. spil, malebøger eller andet til de små, hvis de har en alder, hvor ventetiden med at få bid kan føles lang.

Ombord på en fiskekutter
Hop med ombord på en fiskekutter, og oplev miljøet i og omkring fjorden. Bl.a. i Bork Havn finder I fiskekuttere, der tilbyder fisketure for hele familien.

 Oplev også

LEGOLAND®

  • Oplev den store 2024-nyhed: LEGO® DUPLO® PEPPA PIG Playground

Oplev Gurli Gris’ verden

Oplev den store 2024-nyhed: LEGO® DUPLO® PEPPA PIG Playground, hvor Gurli Gris’ velkendte univers smelter sammen med LEGO DUPLO serien i et legeområde.

  • Mystiske monstre invaderer LEGOLAND®

Halloween

Glæd jer til Halloween i LEGOLAND® 2024, hvor parken emmer af (u)hygge, og I er sikret vederstyggelige halloween-oplevelser for hele familien.

  • Jul i LEGOLAND

Julemagi

Funklende julelys, sjove juleaktiviteter og et særligt drys LEGO® julemagi. Oplev en eventyrlig jul for hele familien.