Tak for jeres booking

Vi har nu registreret jeres booking, og I vil modtage e-mails med yderligere information, tjek evt. mappen for uønsket post. Jeres bestilling er først endeligt bekræftet, når I har modtaget en mail med jeres lejebevis. Har I spørgsmål eller ændringer til jeres ferie, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper gerne med yderligere information. Vi ønsker jer en skøn ferie i Lalandia i Søndervig og glæder os til at se jer.

Bemærk venligst, at vi lige nu modtager mange bestillinger, og der kan derfor gå 24 timer, inden vi vender retur til jer.

Få mere ud af ferien

  • Fik I ikke bestilt en linnedpakke med sengetøj og håndklæder til ferien

Sengelinned og håndklæder

Bestil en linnedpakke med sengetøj og håndklæder til ferien nu - så ligger den klar til jer ved ankomst, og I slipper for ekstra vasketøj, når I kommer hjem igen.

Bestil linnedpakke

  • Forkæl familien med en lækker middag i en af vores børnevenlige restauranter

Hyggelige spiseoplevelser

Forkæl familien med en lækker middag i en af vores børnevenlige restauranter - bestil bord allerede nu. I kan også bestille lækker takeaway og tage maden med på tur eller spise i hyggeligt selskab i feriehuset.

Se alle mulighederne her

  • I Lalandia Centret finder i Lalandia Bakery and Minimarket

Morgenbrød og indkøb

I Lalandia Centret finder i Lalandia Bakery and Minimarket med stort udvalg i friskbagt brød og alt til hyggen i feriehuset. I Søndervig ligger vestkystens flotteste supermarked. Den store Meny-butik har, udover egen delikatesse, fiske- og slagterafdeling, også en velassorteret bager- og vinafdeling.

Læs mere her

Det sker