Tak for jeres booking

Vi har nu registreret jeres booking, og I vil modtage e-mails med yderligere information, tjek evt. mappen for uønsket post. Har I spørgsmål eller ændringer til jeres ferie, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper gerne med yderligere information. Vi ønsker jer en skøn ferie i Lalandia i Søndervig og glæder os til at se jer.

Få mere ud af ferien

  • Fik I ikke bestilt en linnedpakke med sengetøj og håndklæder til ferien

Sengelinned og håndklæder

Bestil en linnedpakke med sengetøj og håndklæder til ferien nu - så ligger den klar til jer ved ankomst, og I slipper for ekstra vasketøj, når I kommer hjem igen.

Bestil linnedpakke

  • Forkæl familien med en lækker middag i en af vores børnevenlige restauranter

Hyggelige spiseoplevelser

Forkæl familien med en lækker middag i en af vores børnevenlige restauranter - bestil bord allerede nu. I kan også bestille lækker takeaway og tage maden med på tur eller spise i hyggeligt selskab i feriehuset.

Se alle mulighederne her

  • I Lalandia Centret finder i Lalandia Bakery and Minimarket

Morgenbrød og indkøb

I Lalandia Centret finder i Lalandia Bakery and Minimarket med stort udvalg i friskbagt brød og alt til hyggen i feriehuset. I Søndervig ligger vestkystens flotteste supermarked. Den store Meny-butik har, udover egen delikatesse, fiske- og slagterafdeling, også en velassorteret bager- og vinafdeling.

Læs mere her

Det sker