En tryg ferie

Alle vores faciliteter er åbne og vi glæder os til at se jer. Hos Lalandia er I garanteret en tryg ferie – også når I booker.

27. januar 2022

Book trygt
Når I booker et ophold, er I sikret mod en eventuel nedlukning af Lalandia eller Aquadome. Vi anbefaler vores gæster at købe en Tryghedspakke.

I er sikret ved eventuel ny nedlukning

Ved en eventuel ny nedlukning af hele Lalandia eller Aquadome er jeres ferieophold sikret. Skulle det ske, at Lalandia lukkes pga. COVID-19, kan I vælge en af tre muligheder:

 1. Afhold ophold som planlagt og få et gavekort på 30% af beløbet, som I har betalt for jeres ophold.

 2. Flyt jeres ophold til et tilsvarende på et andet tidspunkt.
  Vær opmærksom på, at der kan være en prisdifference.

 3. Få et gavekort på det indbetalte beløb. Gavekortet er gyldigt i 3 år.

Trygge rammer
Under ferien bor I i jeres eget feriehus i grønne omgivelser med god plads omkring. Her kan I nyde den gode sommerhusstemning og tiden sammen med familien. I Lalandia er der masser af plads at boltre sig på for hele familien, så alle kan få en tryg ferieoplevelse.

Pas på hinanden
I Lalandia vil I møde synlige spritdispensere, og rengøring har høj prioritet. Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger og pas godt på jer selv og andre gæster i Lalandia – så er I med til at sikre en både sjov og tryg ferie for jer selv og andre.

 • Bliv hjemme under dynen, hvis du er syg eller har symptomer på coronavirus.

 • Hold afstand og vis hensyn til andre.

 • Vask hænder tit eller brug håndsprit.

 • Host eller nys i ærmet.

 • Book trygt under Covid-19
 • Book trygt under Covid-19

Har I spørgsmål?
Har I spørgsmål, beder vi jer kontakte os på lalandia@lalandia.dk eller på tlf. +5461 0500. Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 9-17 og i weekender og på helligdage kl. 10-16. Der kan være ventetid i telefonen.