LALANDIA ER NEDLUKKET TIL OG MED 31. JANUAR
Mens vi venter på at åbne alle faciliteter, kan I booke vores feriehuse til stærkt nedsat pris – og når I booker et ophold fra 3. februar og frem, er jeres ophold sikret ved en eventuel forlænget eller ny tvungen nedlukning Læs mere.

Ferie med børnebørn

Tag børnebørnene med til Lalandia og oplev en verden af sjov og nærvær, hvor I kommer tæt på hinanden og skaber minder for livet. Her er alt samlet på ét sted; I bor i et hyggeligt feriehus med alt det sjove og spændende lige uden for døren.

De perfekte rammer

Lalandia er oplagt til en skøn ferie, også når der er udsigt til paraplydage, når I skal af sted. Det hyggelige feriecenter er overdækket, så glem bare vejrudsigten og pak kufferten til en skøn ferie med børnebørnene.

Her kan I opleve:

 • Aquadome: stort tropisk badeland for store og små, hvor luften er 30 og vandet 28 grader

 • Monky Tonky Land: sjovt indendørs legeland

 • Minigolf, bowling, High-Jump trampoliner, skøjtebane

 • Hyggelige og børnevenlige restauranter

 • Inspirerende butikker med brugskunst, tøj og legetøj

 • Hjælpsomt og venligt personale

 • Ferie med børnebørn i Lalandia
 • Tag på ferie med børnebørn i Lalandia
 • Nyd en skøn ferie med børnebørn
 • Uforglemmelig ferie med børnebørn

Oplevelser for tre generationer

Der sker noget magisk, når flere generationer er på ferie sammen. Uanset om I har børnebørnene helt for jer selv, eller om børnene også er med, så finder I oplevelser i Lalandia, som I alle kan samles om.

På solskinsdage
Tag en dejlig gåtur rundt i feriehusområdet og lad børnebørnene lege på alle de små legepladser, I møder – pludselig kommer I til gedefolden, hvor de sjove klappegeder venter og glæder sig til at hilse på. I Lalandia i Rødby kan I gå en tur på det smukke dige, finde strandskaller på stranden. I Billund kan I afslutte en skøn gåtur med en kop kaffe til de store og en is til de små på terrassen i den nyåbnede kaffebar, Espresso House. Hvis I får lyst til en ekstra kop, kan børnene i mellemtiden udforske den spændende legeplads tæt ved terrassen.

Når regnen trommer på ruden
Hvis I vågner ved at regnen trommer på ruden, kan I glæde jer over, at der venter jer en masse sjove indendørs oplevelser, som hverken kræver gummistøvler eller paraply. Pak badetøjet og start dagen med en skøn badetur i Aquadome - læs mere om badelandet i Rødby her og Billund her. Frokosten kan I nyde på en af vores mange børnevenlige restauranter, eller I kan købe ind i det velassorterede supermarked og selv lave mad i feriehuset. Om eftermiddagen kan I hygge jer med en tur i Monky Tonky Land; et indendørs legeland, hvor børnebørnene kan prøve de spændende legetårne, forhindrings- og rutsjebaner, og fremtrylle flotte kreationer i børneværkstedet. Kig indenfor i Monky Tonky Land i Lalandia i Rødby eller Billund.

Feriehuset – en hyggelig base

Efter en dag med herlige oplevelser kan I slappe af sammen i det indbydende feriehus. Slap af med TV, lad børnebørnene tegne flotte tegninger af dagens oplevelser eller hyg jer med en god bog. Alle vores feriehuse har trådløst internet, så større børn kan tage en hyggestund med deres favoritserie eller spil på den medbragte tablet. Lav selv aftenens middag i feriehusets køkken, spis en lækker middag på en af de mange børnevenlige restauranter eller benyt jer af muligheden for at bestille mad, som I kan nyde sammen i feriehuset.

 • Verdens dejligste ferie med børnebørn

Planlæg jeres besøg

Første skridt på vejen til en vellykket ferie er ofte planlægning. Vi har gjort det nemt ved at samle vigtige informationer, så I hurtigt kan skabe jer et overblik, og få de bedste forudsætninger for en fantastisk ferie med jeres børnebørn. Planlæg jeres besøg i Lalandia i Billund her, og find vigtige informationer til at planlægge besøget i Lalandia i Rødby lige her.

Vi ønsker jer en uforglemmelig ferie med jeres børnebørn.