Lalandia vinder af flere internationale priser

I Lalandia er vi glade for at have gæster. Faktisk er vi så glade for at have gæster, at godt værtskab er vores allerhøjeste prioritet. Når du kommer som gæst i Lalandia, så er det for os det samme, som hvis du kom på besøg hjemme hos os privat. Så naturligt og lige til er det i virkeligheden for alle vores medarbejdere.

Årets familieophold 2023

  • TUI Global Award

TUI Global Award

Baseret på flotte anmeldelser fra gæster ligger i Lalandia i Billund blandt TUI-gruppens bedste overnatningssteder, og det er vi naturligvis meget stolte af.

  • Lalandia vinder af flere internationale priser

hotels.com

Baseret på flotte gæsteanmeldelser har Lalandia fået tildelt Loved by Guests 2021-prisen. Lalandia beskrives som et fantastisk overnatningssted, der leverer enestående service og tilbyder uforglemmelige gæste- og ferieoplevelser.

Kids ThemeParkTip

Det hollandske magasin, Kids Vakantiegids Magazine, har i 2019 udnævnt Lalandia som det bedste vandland i kategorien ’Holiday with aquapark Europe’.

  • Lalandia på bookingportalen Booking.com

booking.com

Den flotte score afspejler de besøgendes positive anmeldelser af Lalandia på bookingportalen Booking.com, der formidler ophold i 225 lande og er tilgængelig på 40 sprog.

  • Lalandia vinder af flere internationale priser

Tripadvisor

”Det glæder TripAdvisor at kunne tildele Lalandia et udmærkelsescertifikat for 2018. Denne prestigefyldte pris anerkender virksomheder, der konsekvent får de bedste vurderinger fra TripAdvisor-rejsende.”

  • Lalandia vinder af flere internationale priser

Trustpilot

På Trustpilot findes anmeldelser, som indeholder både ris og ros. Lalandia får i gennemsnit fire ud af fem stjerner. Det er en høj score, som vi er meget glade for.

  • Høj gæstetilfredshed i Lalandia

Høj gæstetilfredshed

I Lalandia kommer der rigtig mange gæster, fordi de har fået anbefalet Lalandia af familie og venner. 90% af alle vores gæster anbefaler familie og venner at besøge os.

  • Lalandia vinder af flere internationale priser

Holiday Check

På Holiday Check, som er et af Europas største sites med anmeldelser og reviews inden for ferie og hoteller, scorer Lalandia 4,8 ud af 6.
Absolut topkarakter.