Lalandia genåbner 21. maj
Vi glæder os til at tage imod jer den 21. maj, hvor vi genåbner alle faciliteter. Book trygt allerede nu med gratis Tryghedspakke og vores særlige muligheder for ombooking i forhold til Corona. Læs mere.

Lalandia vinder af flere internationale priser

I Lalandia er vi glade for at have gæster. Faktisk er vi så glade for at have gæster, at godt værtskab er vores allerhøjeste prioritet. Når du kommer som gæst i Lalandia, så er det for os det samme, som hvis du kom på besøg hjemme hos os privat. Så naturligt og lige til er det i virkeligheden for alle vores medarbejdere.

Høj gæsteservice og fantastiske omgivelser

  • Lalandia vinder af flere internationale priser

hotels.com

De Hotels.com kunder, som har overnattet hos Lalandia, har udpeget Lalandia som et overnatningssted, der konsekvent leverer fantastisk service og tilbyder en mindeværdig gæsteoplevelse.

Kids ThemeParkTip

Det hollandske magasin, Kids Vakantiegids Magazine, har i 2019 udnævnt Lalandia som det bedste vandland i kategorien ’Holiday with aquapark Europe’.

  • Lalandia på bookingportalen Booking.com

booking.com

Den flotte score afspejler de besøgendes positive anmeldelser af Lalandia på bookingportalen Booking.com, der formidler ophold i 225 lande og er tilgængelig på 40 sprog.

  • Lalandia vinder af flere internationale priser

Tripadvisor

”Det glæder TripAdvisor at kunne tildele Lalandia et udmærkelsescertifikat for 2018. Denne prestigefyldte pris anerkender virksomheder, der konsekvent får de bedste vurderinger fra TripAdvisor-rejsende.”

  • Lalandia vinder af flere internationale priser

Trustpilot

På Trustpilot findes anmeldelser, som indeholder både ris og ros. Lalandia får i gennemsnit fire ud af fem stjerner. Det er en høj score, som vi er meget glade for.

  • Høj gæstetilfredshed i Lalandia

Høj gæstetilfredshed

I Lalandia kommer der rigtig mange gæster, fordi de har fået anbefalet Lalandia af familie og venner. 90% af alle vores gæster anbefaler familie og venner at besøge os.

  • Lalandia vinder af flere internationale priser

Holiday Check

På Holiday Check, som er et af Europas største sites med anmeldelser og reviews inden for ferie og hoteller, scorer Lalandia 4,8 ud af 6.
Absolut topkarakter.