Den nye Baresso Café er klar i Lalandia i Billund

På Plaza i Lalandia i Billund sker der spændende ting, kom og oplev nyhederne: Baresso Café, Plaza Take-Away og vores nye Ishus.

14. marts 2016

Glæd jer til den unikke kaffeoplevelse fra Baresso

Baresso i Lalandia i Billund lever til fulde op til passionen omkring kaffe. Kom og få en snak om kaffe med vores uddannende baristaer og nyd en af de kendte kaffevarianter fra Baresso.

Et utal af lækre kaffevarianter og kolde drikke venter i Baresso. Nyd f.eks. en Caffé Latte, en Espresso eller Cappuccino eller hvad med en Iskaffe eller Iceblend med f.eks. vanilje eller chokolade.

Nyd også de fantastiske muffins og cookies til jeres kaffefavorit, vores nyuddannede kaffespecialister er klar til at modtage jer.

  • Baresso i Lalandia i Billund
  • Takeaway pizza i Lalandia
  • Isbar i Lalandia

Plaza Take-Away

På Plaza har vi også samlet alt vores Take-Away, så det er let for jer at vælge og tage det hele samlet med på tur eller med i feriehuset. Vælg f.eks. en sprød Pizza eller bestil tapaz, burgere, salater og meget mere. Vi har Take-Away for enhver smag og til hele familien.

Gelateria

Vores eget ishus har fået nye omgivelser og frister med ægte italiensk is, lækre og friskbagte crepes, samt Chokolade Fantasy; pinde med lækker frugt dyppet i et tykt lag dejlig chokolade.

Vi glæder os til at se jer

Glæd jer til at besøge Lalandia i Billund og oplev vores nye torv. Himlen over torvet er som altid dejlig Blå.