Indendørs padelbaner i Lalandia i Rødby

De nye indendørs padelbaner er nu klar til at give jer mange timer på banen med sjov og udfordring.

20. december 2023

Padel med double- og singlebane
En ferie i Lalandia byder på masser af aktiviteter og sjove oplevelser for hele familien. Nu har vi udvidet mulighederne for, at I kan få fut i familien. Den nye padelhal har 6 doublebaner og 1 singlebane, hvor I kan se frem til mange timer med padel på ferien. På de regnfulde og blæsende dage er det ofte sjovere at spille på de indendørs baner.

Udendørs padel på dobbeltbane
Få frisk luft, mens I spiller padel, og prøv også de udendørs dobbeltbaner. På de vindstille dage er padel udenfor helt fantastisk.

Book padelbaner online
Har I lyst til et spil padel, kan I hurtigt booke baner og komme i gang med spillet. Baner kan bookes enten i Sport & Bowling, eller I kan booke dem online her: https://mimopadel.dk

En social aktivitet
Padel bliver som udgangspunkt spillet på doublebane, og derfor er det en oplagt social aktivitet sammen med familie og venner. Desuden er spillet lettere at komme i gang med for nybegyndere, da hastigheden på spillet er lavere end i tennis, og det er tilladt at bruge væggene under spillet.

En skånsom sport
I spiller padel på blødt kunstgræs med sand, som gør spillet mere skånsomt end eksempelvis squash og badminton. Efterhånden som I bliver bedre til at spille padel, får I trænet jeres kondition – og så giver det jer sved på panden.

  • Padel med double- og singlebane
  • Padel med double- og singlebane