Vores feriehuse er nu åbne for booking. Aquadome, Monky Tonky Land og øvrige indendørs aktiviteter er pt. lukkede, mens udvalgte butikker og restauranter er åbne. Book til særpris og få billetter til WOW PARK Billund eller Knuthenborg med i prisen. Læs mere her

Julen på vej i Lalandia

Forberedelserne til jul og nytår i fuld gang, mens Lalandia lige nu holder lukket.

11. december 2019

Krydser i kalenderen
Kalenderen i Lalandia er fyldt med krydser, indtil vi slår dørene op på 23. december og byder vores julegæster velkommen. Opgaverne står på rengøring og vedligehold, og i Lalandia i Billund er en af de større opgaver renoveringen af vandlegepladsen Aqua Splash Playground.

Smagsløg i julestemning
Hvor nogle afdelinger har fokus på eksempelvis at vedligeholde fliser eller svinge en pensel i december, har vores kokke en helt anden mission; nemlig at få gæsternes smagsløg i julestemning. Derfor frembringes der uanede mængder af små hjemmelavede chokolademirakler, der får smagsløgene til at synge med på Søren Banjomus.

Vi tæller dagene
Vores medarbejdere går op i forberedelserne med liv og sjæl, men der er ingen tvivl om, at vi alle glæder os til at kalenderlyset viser 23. december. Lalandia er nemlig ikke Lalandia uden vores skønne gæster, og vi kan næsten ikke vente til, at vi igen kan åbne dørene og byde velkommen til en jule- og nytårsferie i troperne.

Læs mere om juleferie eller nytårsferie.

  • Vi slår dørene op på 23. december
  • Nogle afdelinger har fokus på eksempelvis at vedligeholde fliser
  • Lalandia er nemlig ikke Lalandia uden vores skønne gæster