Åbningsdag i Lalandia i Søndervig

Efter mange års forberedelse og et par travle byggeår, har vi nu åbnet vores nye ferie- og aktivitetscenter i Søndervig – og lydene fra værktøj og store maskiner, er blevet afløst af glade børnehvin.

14. juni 2022

Monky Tonky var klar med saksen
Det var selvfølgelig Monky Tonky, der skulle klippe det røde bånd til det nye Lalandia, og han fik god hjælp af søde og forventningsfulde børn. Da båndet var klippet, bød den glade abe indenfor til en kæmpemæssig kagemand i det flotte, nye feriecenter.

De første forventningsfulde gæster
Stemningen var forventningsfuld, da de første gæster trådte indenfor. Feriecentret summede hurtigt af liv og af gæsternes glade stemmer. De nye rammer blev udforsket og vores gæster gik på opdagelse i aktiviteter som Sky Rider og High Jump-trampolinerne, Monky Tonky Land, og besøgte butikker, spisesteder og caféer. Der var især én oplevelse, som de fleste gæster havde set særligt frem til: At opleve det 8000 m2 store vandland.

Stort vandland – stor begejstring
Vandlandet, der er tematiseret i tråd med beliggenheden ved Vesterhavet, tiltrak både de vilde vandhunde, de forsigtige af slagsen og dem midt imellem. De vildeste af slagsen susede igennem den legendariske Tornado, som mange vil kende fra Lalandia i Billund og Lalandia i Rødby – mens de yngste havde en fest i de små vandrutsjebaner og på den store vandlegeplads Aqua Splash Playground. WaveSurf, der allerede er en populær aktivitet i Lalandia i Rødby, er også en del af det nye vandland, og mange greb chancen for en tur på et surfbræt under kyndig vejledning fra vores medarbejdere.

Armene er stadig oppe
I Lalandia har vi stadig både arme og badevinger i vejret efter den fantastiske åbningsdag i Lalandia i Søndervig. Vi vil tage magien og den gode energi fra en fantastisk åbningsdag med i tankerne, når vi fremover skaber skønne minder for vores gæster i Lalandia i Søndervig.

Læs mere om Lalandia i Søndervig

  • Lalandia i Søndervig er åbent
  • Lalandia i Søndervig er åbent
  • Lalandia i Søndervig er åbent
  • Lalandia i Søndervig er åbent
  • Lalandia i Søndervig er åbent