Book trygt under Covid-19
Jeres ferieophold er sikret ved en eventuel tvungen nedlukning af hele Lalandia eller Aquadome. I vil helt gebyrfrit modtage et gavekort til et nyt ophold, gældende i tre år. Læs mere.

Lalandia i Søndervig

Størstedelen af feriehusene ved Lalandia i Søndervig er nu solgt, men det er stadig muligt at købe et feriehus ved henvendelse til Nybolig Ringkøbing, som varetager salget.

26. juni 2019

Travle salgsdage
Interessen for at købe et feriehus ved Søndervig er stor, og hele 75% af feriehusene er nu solgt. De mange nye feriehusejere glæder sig nu til at få nøglen til deres helt eget feriehus tæt ved Lalandia Aquadome og et oplevelsescenter med oplevelser for hele familien.

En perfekt kombination
Feriehusejerne fortæller at den strandnære beliggenhed spiller en stor rolle, samtidig med at både vandland og oplevelsescenter er lige uden for døren. På den måde vil feriehuset kunne bruges hele året, og sæsonen begrænser sig ikke til sommerperioden.

Salget er stadig i gang
Er du interesseret i at købe et feriehus, kan du henvende dig til Nybolig Ringkøbing, der varetager salget af feriehuse ved Lalandia i Søndervig. Du kan kontakte Nybolig på 6950@nybolig.dk eller på tlf. +45 9732 4344, så vil de hjælpe dig.

Læs mere her