Sommeraktiviteter for hele familien

Glæd jer til en sommer med masser af sjove udendørs aktiviteter i Lalandia i Rødby. Vi sætter bord-bænkesæt op, folder parasoller ud, og tænder for hyggeligt musik, der skaber en dejlig sommerstemning. Kom med udenfor, og oplev alle de sjove aktiviteter.

05. juli 2023

På tur med de søde ponyer
Få en magisk oplevelse på ponyryg, hvor den søde pony bliver trukket rundt i roligt tempo. Ponyridning finder I langs med gedefolden fra indgangen til biografen.

Veteranbrandbil sprøjter legeskum
Glæd jer til at hoppe rundt i det boblende legeskum, og oplev hvordan skummet kan formes til de mest fortryllende figurer. Dyk ned i skummet – måske finder I et par hemmeligheder dernede. I finder legeskummet på græsset ved de nye padelbaner og gedefolden.

Oplev endnu mere
Prøv også at blive malet i ansigtet med smukke figurer og farver. En magisk forvandling der giver en dag som sommerfugl eller superhelt. Få luft under fødderne i den nye Superjumper trampolin ved Monky Tonky Land. Eller prøv en tur på hoppeborgen – hoppende oplevelser der sørger for, at lattermusklerne bliver rørt. I kan også udfordre familie og venner i bueskydning eller kaste jer ud i stigegolf eller kongespil.

Sommeraktiviteterne er åbne frem til den 6. august fra kl. 10.00 til 21.00. Skulle det ske, at regnen forstyrrer vores sommersjov, så rykker vi det kreative værksted indenfor i ly i Monky Tonky Land. Hoppeborgen vil blive lukket i tilfælde af regn.

Se åbningstider og priser under ”Det Sker”.

  • Sommeraktiviteter for hele familien i Lalandia i Rødby
  • Sommeraktiviteter for hele familien i Lalandia i Rødby
  • Sommeraktiviteter for hele familien i Lalandia i Rødby
  • Sommeraktiviteter for hele familien i Lalandia i Rødby