Blå mandag i Lalandia

Lad Lalandia i Billund gøre din blå mandag til noget helt særligt. Sammen med vennerne får du adgang til en masse fede aktiviteter, herunder selvfølgelig vores kæmpestore Aquadome. Mad og drikke har vi også tænkt på, så I bare kan nyde dagen i fulde drag.

Luk

Praktisk information:

 • Ofte stillede spørgsmål

  1. Ledige dage
   Alle mandage i april og maj 2023, med undtagelse af helligdage og skoleferier er ledige. Kontakt os på LB-event@lalandia.dk, hvis I vil forespørge på andredatoer.

  2. Hvornår åbner og lukker I?
   Lalandia i Billund åbner kl. 10.00 og lukker kl. 21.00.
   Se aktiviteternes åbningstider her.

  3. Program
   Der vil ikke være et fastlagt program for dagen, og det vil ikke være muligt at få tilrettelagt et program på opfordring. I skal blot henvende jer ved de forskellige aktiviteter i løbet af dagen, når I vil benytte dem.

  4. Hvor skal vi henvende os, når vi kommer?
   Ved ankomst skal I henvende jer ved Sport & Bowling. Her skal I oplyse jeres skole og klasse samt navn på kontaktpersonen.

  5. Hvad skal vi medbringe?
   Medbring badetøj og håndklæde, hvis I skal i Aquadome.
   Se badereglerne her

  6. Hvornår spiser vi frokost?
   Frokosten serveres i en af vores restauranter i tidsrummet fra kl. 11.30-14.00, det er ikke muligt at reservere bord. Nærmere information på dagen.

  7. Hvornår spiser vi aftensmad?
   Der er aftensmad i vores restaurant på 1. sal fra kl. 16.30-21.00. Her nydes aftensmåltidet samlet – husk at reservere bord, når I booker arrangementet.

  8. Skal ”medfølgende forældre” betale?
   Det koster ikke noget at komme ind i selve centeret. Der skal kun betales for de aktiviteter og den forplejning, som de måtte ønske på selve dagen.
   Læs mere her

  9. Forældrecafé
   Vi opretter en forældrecafé, hvor forældrene kan opholde sig i løbet af dagen og hygge sig over en kop kaffe. Nærmere info på dagen.

  10. Betalingsdato
   Arrangementet skal betales senest 30 dage før ankomst. Betalingen foregår via vores hjemmeside og skal ske samlet for hele gruppen.

  11. Betalingsbekræftelse
   Der kommer automatisk en bekræftelse til mailadressen, der angives ved betalingen. Modtages denne bekræftelse ikke efter førstkommende hverdag, bedes du kontakte os på LB-event@lalandia.dk

  Covid-19
  Hvis Covid-19 forhindrer, at der afholdes konfirmationer i 2023, og blå mandag ikke kan afvikles under gældende retningslinjer, vil vi tilbyde jer at flytte arrangementet.

 • Allergi og madhensyn

  ALLERGI OG MADHENSYN

  Konfirmander med særlige kostbehov kan nyde både frokost og aftensmad i restauranterne sammen med deres kammerater. Informér blot vores medarbejdere om behovet, så sørger vi for at vejlede om allergener i vores retter.

Alt dette får i med

 • Lalandia Aquadome, tropisk badeland fyldt med vandsjov og oplevelser

Lalandia Aquadome

Få fri adgang til Nordeuropas største badeland med den mægtige Tornado, bølgebassin, spabade og Europas længste Wild River og masser af andre sjove vandrutsjebaner.

 • Højt til vejrs på klatrevæggen i Lalandia

Mange aktiviteter

I får fri adgang til de fleste af vores aktiviteter. F.eks. 9 meter høj klatrevæg, minigolf, og bowling.

Læs mere her

 • Blå mandag buffet i Lalandia

Forplejning hele dagen

Med i prisen er også lækker frokost og skøn aftensmad med drikkevarer.

 • Vi klarer det praktiske I Lalandia

Vi klarer alt det praktiske

Uanset om I kommer hele klassen eller i mindre grupper, sammensætter vi et brag af en dag for jer. Og I skal bare nyde det i fulde drag - vi står for alt det praktiske.

Priser, datoer og bestilling

 • Betal her

Pris

Alt er samlet under et tag, og prisen for hele denne skønne dag inkl. frokost og kæmpe aftenbuffet er kun 575 kr. pr. person.

Læs mere her

 • Kalender

Her holder vi blå mandag

Vi holder Blå Mandag alle mandage i april og maj 2023, med undtagelse af helligdage og skolernes sommerferie.

OBS: 8. maj 2023 er fuldt booket.
Det er muligt at booke 9. maj 2023.

 • Book her

Book blå mandag

Book og reservér her

OBS: 8. maj 2023 er fuldt booket.
Det er muligt at booke 9. maj 2023.