Blå mandag i Lalandia

Lad Lalandia i Billund gøre din blå mandag til noget helt særligt. Sammen med vennerne får du adgang til en masse fede aktiviteter, herunder selvfølgelig vores kæmpestore Aquadome. Mad og drikke har vi også tænkt på, så I bare kan nyde dagen i fulde drag.

Alt dette får i med

  • Lalandia Aquadome, tropisk badeland fyldt med vandsjov og oplevelser

Lalandia Aquadome

Få fri adgang til Nordeuropas største badeland med den mægtige Tornado, bølgebassin, spabade og Europas længste Wild River og masser af andre sjove vandrutsjebaner.

  • Højt til vejrs på klatrevæggen i Lalandia

Mange aktiviteter

I får fri adgang til de fleste af vores aktiviteter. F.eks. skøjtehal, 9 meter høj klatrevæg, minigolf, og bowling.

Læs mere her

  • Blå mandag buffet i Lalandia

Forplejning hele dagen

Med i prisen er også lækker frokost og skøn aftensmad med drikkevarer.

  • Vi klarer det praktiske I Lalandia

Vi klarer alt det praktiske

Uanset om I kommer hele klassen eller i mindre grupper, sammensætter vi et brag af en dag for jer. Og I skal bare nyde det i fulde drag - vi står for alt det praktiske.

Priser, datoer og bestilling

  • Betal her

Pris

Alt er samlet under et tag, og prisen for hele denne skønne dag inkl. frokost og kæmpe aftenbuffet er kun 555 kr. pr. person.

Læs mere her

  • Kalender

Her holder vi blå mandag

Vi holder Blå Mandag alle mandage i april og maj 2022, med undtagelse af helligdage og skolernes sommerferie. Vi følger myndighedernes anbefalinger i forhold til Covid-19 nøje, og vores gæsters tryghed har højeste prioritet.

  • Book her

Book blå mandag

Ofte stillede spørgsmål

Ledige dage

Alle mandage i april og maj 2022, med undtagelse af helligdage og skole ferier er ledige. Kontakt os på LB-event@lalandia.dk, hvis I vil forespørge på andre datoer.

Hvornår åbner og lukker i?

Lalandia i Billund åbner kl. 10.00 og lukker kl. 21.00.
Se aktiviteternes åbningstider her.

Hvad skal vi medbringe?

Medbring badetøj og håndklæde, hvis I skal i Aquadome.

Se badereglerne her

Program

Der er ikke noget fastlagt program. Man henvender sig ved de forskellige aktiviteter i løbet af dagen, efterhånden som man ønsker at prøve/benytte dem.

Hvornår kan man spise frokost?

Frokosten serveres i en af vores restauranter, og I vil modtage nærmere information på dagen.

Hvornår kan man spise aftensmad?

I restauranten på 1. sal mellem kl. 17.00 og 21.00. Her spises aftensmåltidet samlet, og der kan ved booking af arrangementet angives, hvornår hele gruppen ønsker at spise aftensmad. Der kan bookes bord på tidspunkter fra kl. 17.00 til kl. 20.00. Tiderne er fordelt med en halv times interval.

Betalingsdato

Arrangementet skal betales senest 30 dage før ankomst. Betalingen foregår via vores hjemmeside og skal ske samlet for hele gruppen.

Betalingsbekræftelse

Der kommer automatisk en bekræftelse til mailadressen, der angives ved betalingen. Modtages denne bekræftelse ikke efter førstkommende hverdag, bedes du kontakte os på LB-event@lalandia.dk

Skal ”medfølgende forældre” betale?

Det koster ikke noget at komme ind i selve centeret. Der skal kun betales for de aktiviteter og den forplejning, som de måtte ønske på selve dagen.

Læs mere her

Forældrecafé

Vi opretter en forældrecafé, hvor forældrene kan opholde sig i løbet af dagen og hygge sig over en kop kaffe. Nærmere info på dagen.

Hvor skal vi henvende os, når vi kommer?

Ved ankomst skal I henvende jer ved Sport & Bowling. Her skal I oplyse jeres skole og klasse samt navn på kontaktpersonen.

Covid-19

Hvis Covid-19 forhindrer, at der afholdes konfirmationer i 2022, og blå mandag ikke kan afvikles under gældende retningslinjer, vil vi tilbyde jer at flytte arrangementet.