LEGOLAND Billund Resort

Lalandia i Billund ligger i gåafstand fra LEGOLAND® og WOW PARK Billund og kun 20 minutters kørsel fra dyreparken Givskud Zoo. Vi har samlet Danmarks bedste seværdigheder under overskriften LEGOLAND Billund Resort. Kombiner miniferien i Lalandia i Billund med en udflugt til en af vores hyggelige naboer.

LEGOLAND®

  • Europas første LEGO® Ferrari byggeattraktion

Nyhed: Europas første LEGO® Ferrari byggeattraktion

Brug din kreativitet og fantasi til at bygge, teste og køre din helt egen LEGO Ferrari, inspireret af verdens mest luksuriøse sportsvognsmærke.

  • Oplev Battle of The Brick i Legoland, når I besøger Lalandia i Billund.

Battle of The Brick

Oplev blafrende flag og vrinskende heste, når det storslåede riddershow Battle of the Brick vender tilbage 25. juni–20. aug. 2023 med levende heste, lansekamp og akrobatiske tricks.

  • Mystiske monstre invaderer LEGOLAND®

Halloween Monster Madness

Mystiske monstre invaderer LEGOLAND® til Danmarks mest (u)hyggelige Halloween Monster Madness 29. september- 28. oktober. Tør I blive en del af monsterinvasionen?

LEGO® House

Givskud Zoo

WOW PARK Billund

Flere udflugtsmål

  • Besøg Koldinghus fra Lalandia

Koldinghus

Slottet blev grundlagt i 1200-tallet og var gennem århundreder et af Danmarks vigtigste kongeslotte. Det brændte i 1808 og stod længe som ruin. Slottets restaurering er i sig selv en attraktion. Museet rummer permanente samlinger og særudstillinger.

  • Besøg vesterhavet fra Lalandia

Vesterhavet

Langs Vesterhavet finder i kilometervis af brede sandstrande, bløde klitter og storslåede naturoplevelser. Sommeren igennem summer strandene af aktivitet. En tur langs Vesterhavet uden for sommersæsonen giver ro i sjælen, vind i håret og røde kinder.