Lalandia genåbner 21. maj
Vi glæder os til at tage imod jer den 21. maj, hvor vi genåbner alle faciliteter. Book trygt allerede nu med gratis Tryghedspakke og vores særlige muligheder for ombooking i forhold til Corona. Læs mere.

LEGOLAND Billund Resort

Lalandia i Billund ligger i gåafstand fra LEGOLAND® og WOW PARK Billund og kun 20 minutters kørsel fra dyreparken Givskud Zoo. Vi har samlet Danmarks bedste seværdigheder under overskriften LEGOLAND Billund Resort. Kombiner miniferien i Lalandia i Billund med en udflugt til en af vores hyggelige naboer.

LEGOLAND®

  • NYHED 2020: LEGO MOVIE World

NYHED 2021: LEGO® MOVIE™ World

Oplev det nye LEGO® MOVIE™ univers – tag på en tur fyldt med action og vilde effekter i forlystelserne Emmet’s Flying Adventure - Masters of Flight, Unikitty’s Disco Drop og Apocalypseburg Sky Battle.

  • Glæd jer til at opleve det interaktive NINJAGO® WORLD

Oplev NINJAGO® WORLD

Glæd jer til den ultimative NINJAGO® oplevelse i den interaktive NINJAGO® The Ride. Her bliver I suget ind i NINJAGO® universet, hvor I skal lære at mestre fire elementer: Ild, lyn, jord og is. Glæd jer.

LEGO® House

Givskud Zoo

WOW PARK Billund

Flere udflugtsmål

  • Besøg Koldinghus fra Lalandia

Koldinghus

Slottet blev grundlagt i 1200-tallet og var gennem århundreder et af Danmarks vigtigste kongeslotte. Det brændte i 1808 og stod længe som ruin. Slottets restaurering er i sig selv en attraktion. Museet rummer permanente samlinger og særudstillinger.

  • Besøg vesterhavet fra Lalandia

Vesterhavet

Langs Vesterhavet finder i kilometervis af brede sandstrande, bløde klitter og storslåede naturoplevelser. Sommeren igennem summer strandene af aktivitet. En tur langs Vesterhavet uden for sommersæsonen giver ro i sjælen, vind i håret og røde kinder.