LEGOLAND Billund Resort

Lalandia i Billund ligger i gåafstand fra LEGOLAND® og WOW PARK Billund og kun 20 minutters kørsel fra dyreparken Givskud Zoo. Vi har samlet Danmarks bedste seværdigheder under overskriften LEGOLAND Billund Resort. Kombiner miniferien i Lalandia i Billund med en udflugt til en af vores hyggelige naboer.

LEGOLAND®

  • NYHED 2020: LEGO MOVIE World

NYHED 2022: KOM OG BYG MED OS

Oplev et sandt byggeeventyr i LEGOLAND® med 8 helt nye byggeattraktioner. Skab alt fra små opfindelser med DUPLO® klodser til fantasifulde LEGO® kunstværker. 

Sejl også forbi helt nye modeller i Minibådene.

 
  • Glæd jer til at opleve det interaktive NINJAGO® WORLD

Oplev NINJAGO® WORLD

Glæd jer til den ultimative NINJAGO® oplevelse i den interaktive NINJAGO® The Ride. Her bliver I suget ind i NINJAGO® universet, hvor I skal lære at mestre fire elementer: Ild, lyn, jord og is. Glæd jer.

LEGO® House

Givskud Zoo

WOW PARK Billund

Flere udflugtsmål

  • Besøg Koldinghus fra Lalandia

Koldinghus

Slottet blev grundlagt i 1200-tallet og var gennem århundreder et af Danmarks vigtigste kongeslotte. Det brændte i 1808 og stod længe som ruin. Slottets restaurering er i sig selv en attraktion. Museet rummer permanente samlinger og særudstillinger.

  • Besøg vesterhavet fra Lalandia

Vesterhavet

Langs Vesterhavet finder i kilometervis af brede sandstrande, bløde klitter og storslåede naturoplevelser. Sommeren igennem summer strandene af aktivitet. En tur langs Vesterhavet uden for sommersæsonen giver ro i sjælen, vind i håret og røde kinder.