LEGOLAND Billund Resort

Lalandia i Billund ligger i gåafstand fra LEGOLAND® og WOW PARK Billund og kun 20 minutters kørsel fra dyreparken Givskud Zoo. Vi har samlet Danmarks bedste seværdigheder under overskriften LEGOLAND Billund Resort. Kombiner miniferien i Lalandia i Billund med en udflugt til en af vores hyggelige naboer.

LEGOLAND®

  • Oplev den store 2024-nyhed: LEGO® DUPLO® PEPPA PIG Playground

Oplev Gurli Gris’ verden

Oplev den store 2024-nyhed: LEGO® DUPLO® PEPPA PIG Playground, hvor Gurli Gris’ velkendte univers smelter sammen med LEGO DUPLO serien i et legeområde.

  • Mystiske monstre invaderer LEGOLAND®

Halloween

Glæd jer til Halloween i LEGOLAND® 2024, hvor parken emmer af (u)hygge, og I er sikret vederstyggelige halloween-oplevelser for hele familien.

  • Jul i LEGOLAND

Julemagi

Funklende julelys, sjove juleaktiviteter og et særligt drys LEGO® julemagi. Oplev en eventyrlig jul for hele familien.

LEGO® House

Givskud Zoo

WOW PARK Billund

Flere udflugtsmål

  • Besøg Koldinghus fra Lalandia

Koldinghus

Slottet blev grundlagt i 1200-tallet og var gennem århundreder et af Danmarks vigtigste kongeslotte. Det brændte i 1808 og stod længe som ruin. Slottets restaurering er i sig selv en attraktion. Museet rummer permanente samlinger og særudstillinger.

  • Besøg vesterhavet fra Lalandia

Vesterhavet

Langs Vesterhavet finder i kilometervis af brede sandstrande, bløde klitter og storslåede naturoplevelser. Sommeren igennem summer strandene af aktivitet. En tur langs Vesterhavet uden for sommersæsonen giver ro i sjælen, vind i håret og røde kinder.