Vores feriehuse er nu åbne for booking. Aquadome, Monky Tonky Land og øvrige indendørs aktiviteter er pt. lukkede, mens udvalgte butikker og restauranter er åbne. Book til særpris og få billetter til WOW PARK Billund eller Knuthenborg med i prisen. Læs mere her

LEGOLAND Billund Resort

Lalandia i Billund ligger i gåafstand fra LEGOLAND® og kun 20 minutters kørsel fra dyreparken Givskud Zoo. Vi har samlet Danmarks bedste seværdigheder under overskriften LEGOLAND Billund Resort. Kombiner miniferien i Lalandia i Billund med en udflugt til en af vores hyggelige naboer.

LEGOLAND®

  • NYHED 2020: LEGO MOVIE World

NYHED 2021: LEGO® MOVIE™ World

Oplev det nye LEGO® MOVIE™ univers – tag på en tur fyldt med action og vilde effekter i forlystelserne Emmet’s Flying Adventure - Masters of Flight, Unikitty’s Disco Drop og Apocalypseburg Sky Battle.

  • Glæd jer til at opleve det interaktive NINJAGO® WORLD

Oplev NINJAGO® WORLD

Glæd jer til den ultimative NINJAGO® oplevelse i den interaktive NINJAGO® The Ride. Her bliver I suget ind i NINJAGO® universet, hvor I skal lære at mestre fire elementer: Ild, lyn, jord og is. Glæd jer.

LEGO® House

Givskud Zoo

Flere udflugtsmål

  • Besøg Koldinghus fra Lalandia

Koldinghus

Slottet blev grundlagt i 1200-tallet og var gennem århundreder et af Danmarks vigtigste kongeslotte. Det brændte i 1808 og stod længe som ruin. Slottets restaurering er i sig selv en attraktion. Museet rummer permanente samlinger og særudstillinger.

  • Besøg vesterhavet fra Lalandia

Vesterhavet

Langs Vesterhavet finder i kilometervis af brede sandstrande, bløde klitter og storslåede naturoplevelser. Sommeren igennem summer strandene af aktivitet. En tur langs Vesterhavet uden for sommersæsonen giver ro i sjælen, vind i håret og røde kinder.