01. januar 2016

Mange nyheder i Lalandia

Fik I ikke besøgt Lalandia i 2015, kan I glæde jer endnu mere til at besøge os. 2015 blev et år med store nyheder og rekord mange gæster som bl.a. kunne opleve den nye Aqua Splash Playground i Lalandia i Rødby og den nye udendørs Wild River i Lalandia i Billund.

Lalandia i Rødby:

Årets helt store nyhed i Lalandia i Rødby var den nye Aqua Splash Playground, som er en kæmpe vandlegeplads, hvor hele 5 vandrutsjebaner indbyder til timevis af leg for alle med hang til vand, sjov og fart. Oplev suset når kæmpespanden med 1.200 liter tømmes på en gang.

Lalandia Aquadome i Lalandia i Rødby er således udbygget med den nye Aqua Splash Playground, som sammen med Tornadoen, Wildriver, Pipeline og alle de andre sjove aktiviteter giver vandoplevelser i absolut verdensklasse. Der er i forbindelse med udbygningen af Aquadome også lavet helt nye omklædningsfaciliteter, der er opdelt til damer og herrer.

Nyt ankomst- og indgangsområde – med ægte palmer

Hele området omkring hovedindgangen er blevet flot renoveret og byder velkommen med ægte palmer året rundt.

Baresso Café

Vores Café er bygget helt om og ændret til det kendte koncept fra Baresso. Du kan således nyde alle de lækre og velkendte kaffe varianter fra Baresso, når du besøger Lalandia i Rødby. Der er god plads til afslapning både i og omkring caféen. Ud over kaffeoplevelsen har Baresso i Lalandia i Rødby også forskellige retter på menukortet, herunder morgenmad, sandwich og salater. Vores nyuddannede kaffespecialister er klar til at modtage jer.

Glæd jer til et helt nyt Lalandia i Rødby.

  • Aqua Splash Playground med sjove aktiviteter der giver vandoplevelser
  • Aqua Splash Playground for alle med hang til vand, sjov og fart
  • Aqua Splash Playground kæmpe vandlegeplads med hele 5 vandrutsjebaner
  • Omklædningsfaciliteter med opdelte omklædningsrum
  • Kendte kaffe varianter fra Baresso
  • Nyt ankomst- og indgangsområde – med ægte palmer
  • Wild Riveren med sine 168 meter med brusende vand og sjove sving
  • Wild River førsteklasses underholdning for alle vandhunde

Lalandia i Billund:

Den 28. maj blev Skandinaviens største vandland, Lalandia Aquadome i Billund, udvidet med endnu en vandrutsjebane og et nyt stort udendørs pool område. Siden åbningen med besøg af bl.a. Jeanette Ottesen, som satte verdensrekord i den nye Wild River, har Wild Riveren med sine 168 meter med brusende vand og sjove sving budt på førsteklasses underholdning for alle vandhunde.

Turen starter indenfor i Aquadome og foregår derefter i det fri. Midtvejs på turen kan I flyde hen i en ny udendørs pool, eller fortsætte videre ind i Aquadome. Den nye Wild River er åben året rundt.

Udendørs poolområde

Nyd det nye udendørsområde med liggestole og spapool ved Aquadome. Her kan I nyde det varme vand i den store spapool, eller svømme og lege i den store opvarmede udendørs pool, som vil være opvarmet året rundt.

Vi glæder os til at se jer.